Evet ya üzülür kadıncağız görünce..Küçük olanlardan mı bari biraz büyüyünce kızına güzel bir yatak alırsın beşiğe sığmıyor artık dersin olur biter..anammmneler söylüyorum ben böyle kadıncağız düşünmüş almış..mışıl mışıl uyusun içinde b.lu prenses tıpış tıpış da yürüsün
hayırlı günler biz doktordan geldık.bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri.12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış çok şükür.eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguları isteyen herkese yaşatsın Rabbim
kolay gelsin yelizcim sana aşılama yapıldı inşaallah onbeş gün sonra tescillenecek hamile olduğum:))merhaba kızlar ben memlekete gelince her iş beni bekliyormuş, bu hafta hiç okuyamadım birşeyinş. ramazan iyi gelecek arayı kapatırım. kays hayırlı olsun canım, tam anlayamadım ama hamilemisin?
en iyi fikir sanırım canımcım dil bilen bir hocaya sormak iyi dedin vallavalla kizlar benim kafamda karisti hangisi dogru bilemedim belki sorulabilir aysecim hocaya ama arapca bilen birisi olursa daha iyi olur cunku bizim anne baba olarak en buyuk gorevlerimizden biri isim koymak
eniştenin de ne çok sevgilisi varmışcanım arapça bilen bı hocaya sorayım en ıysı
ya eşime hangı ısımı soylesem begenmeyınce hemen eskı sevgılımın adı dıyo
canım benimmm yat yat evde yatmak en iyisi rahat edersin en azından dinlen bol bol bende inşallah 2gün rapor alabilirim de yatarım evde bol bol gerçi vermeselerde gitmeyi düşünmüyorum amaasbeee içim öyle garip ki nasıl alatsam bi deişik işte
anneme de gitmedim evimdeyim zaten gidip kalmayı sevmiyorm öyle çok fazla böyle daha rahat:)
amin kuzu aminnn inşallah güzel haberler alırız kaysdanda benden de arkamızdan sizlerden de inşallahhhhseyyan şu saatte yakaladım seni
sen gene görmedin haaaaaaaaa
kaysssssss canım yat yat :)
bebişin dinlensin biraz :)
ay ay anne mi oluyosun sen :)
asbeloveeeeeee güzel haber bekliyoruz bilesin :) ( Allahın iznile )
ayyyy olur mu olur bacımmm ikiz üçüz valla hepsi kabulümüz Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlamuhaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt inşaallah canım inşaallah ikiz olursa beklerim artık sıra ile sizleri....
kolay gelsin yelizcim sana aşılama yapıldı inşaallah onbeş gün sonra tescillenecek hamile olduğum:))
Canim benim Allah razi olsun iyi ki varsınızkays ve asbelove canlarım inşallah bu ayın anneleri olacakasınız dualarım sizinle Rabbim meleklerinizi göndersin inşallah
Birak onları sen siyaset sana göre degil şimdi birak onlar birbirlerini yesinlermuhaaatttt iyiki geldin yoksa siyasete sdarıyordum ondan sonra stres.....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?