Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canim ya 7 yasina kadar rahat yatar aman olsun ne yapalim besigimizde istedigimiz gibi olmasin biseycik olmaz kadinda dedigin gibi dusunmus Allah razi olsun hamileligimin basindan beri diyor bizim besigi verecegim diye

oy oy yerim ben o minnagi benimkiside oyleydi guzelim hic oynamiyordu ama insan hep oynasin hissedeyim istiyor az kaldi sende hissedeceksin insallah

kizlar napiyorsunuz suprizcim kayscim hersey yolundami?
son 4-5 seferdir sutu kaynatayim derken tasiriyorum benim ocak sut banyosunu cok sevdi anlasilan

seyyan şu saatte yakaladım seni
sen gene görmedin haaaaaaaaa
kaysssssss canım yat yat :)
bebişin dinlensin biraz :)
ay ay anne mi oluyosun sen :)
asbeloveeeeeee güzel haber bekliyoruz bilesin :) ( Allahın iznile )

muhaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt inşaallah canım inşaallah ikiz olursa beklerim artık sıra ile sizleri....

merhaba kızlar ben memlekete gelince her iş beni bekliyormuş, bu hafta hiç okuyamadım birşey inş. ramazan iyi gelecek arayı kapatırım. kays hayırlı olsun canım, tam anlayamadım ama hamilemisin?

merhaba kızlar ben memlekete gelince her iş beni bekliyormuş, bu hafta hiç okuyamadım birşey inş. ramazan iyi gelecek arayı kapatırım. kays hayırlı olsun canım, tam anlayamadım ama hamilemisin?
kolay gelsin yelizcim sana aşılama yapıldı inşaallah onbeş gün sonra tescillenecek hamile olduğum:))

valla kizlar benim kafamda karisti hangisi dogru bilemedim belki sorulabilir aysecim hocaya ama arapca bilen birisi olursa daha iyi olur cunku bizim anne baba olarak en buyuk gorevlerimizden biri isim koymak
en iyi fikir sanırım canımcım dil bilen bir hocaya sormak iyi dedin valla
canım arapça bilen bı hocaya sorayım en ıysı
ya eşime hangı ısımı soylesem begenmeyınce hemen eskı sevgılımın adı dıyo
eniştenin de ne çok sevgilisi varmış
asbeee içim öyle garip ki nasıl alatsam bi deişik işte
anneme de gitmedim evimdeyim zaten gidip kalmayı sevmiyorm öyle çok fazla böyle daha rahat:)
canım benimmm yat yat evde yatmak en iyisi rahat edersin en azından dinlen bol bol bende inşallah 2gün rapor alabilirim de yatarım evde bol bol gerçi vermeselerde gitmeyi düşünmüyorum ama
heyecan sardı dört bir yanımızı he
seyyan şu saatte yakaladım seni
sen gene görmedin haaaaaaaaa
kaysssssss canım yat yat :)
bebişin dinlensin biraz :)
ay ay anne mi oluyosun sen :)
asbeloveeeeeee güzel haber bekliyoruz bilesin :) ( Allahın iznile )
amin kuzu aminnn inşallah güzel haberler alırız kaysdanda benden de arkamızdan sizlerden de inşallahhhh
muhaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt inşaallah canım inşaallah ikiz olursa beklerim artık sıra ile sizleri....
ayyyy olur mu olur bacımmm ikiz üçüz valla hepsi kabulümüz Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla

kays ve asbelove canlarım inşallah bu ayın anneleri olacakasınız dualarım sizinle Rabbim meleklerinizi göndersin inşallah

kolay gelsin yelizcim sana aşılama yapıldı inşaallah onbeş gün sonra tescillenecek hamile olduğum:))

çok sevindim canım. dualarım seninle. inş. ikizin olur:) doya doya yaşarsın evlat sevgisini:) ben de kasıl bel ağrısından muzdaribim hala. korkuyorum da düşükle ilgisi var mı diye, annem de diyor minicik şeyin parçası mı kalır falan. benim de adetime 5 gün kaldı. belki ben de hamişimdir:) inş. bu ağrılar bebişin ayak sesleridir:)

kays ve asbelove canlarım inşallah bu ayın anneleri olacakasınız dualarım sizinle Rabbim meleklerinizi göndersin inşallah
Canim benim Allah razi olsun iyi ki varsınız
muhaaatttt iyiki geldin yoksa siyasete sdarıyordum ondan sonra stres.....:)))
Birak onları sen siyaset sana göre degil şimdi birak onlar birbirlerini yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…