Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

demeyelimozaman bizde hiç bişey bizimkide düşünüyo ama çaktırmıyo kendince:)) bizde güzel güzel ramazan menüleri hazırlayalım bol fıstıklı sütlü güllaçlar vs falanbak sana menü yazıyorum bunu uygulayalım
herhangi bi yemek ve sınırsız havuç mamülleri:))))

Ramazan ayimiz mubarek olsun kizlaar...bereket,huzur,ve en onemlisi Ramazani serifi dolu dolu gecirmek,bu mubarek ayi guzel degerlendirmek nasip etsin,kays ve asbenin hamis haberini nasip etsin bol bol bebekler olsun bu ayda insallah,ama kiymet bilen annelerin olsun,suya sele atanlarin olmasin insallah

iyi geceler arkadaşlar bugün adet günümdü ama daha olmadım olcak gibide durmuyorum ramazan hayrlı gelir inşallah herkese :) 33. günüm bugün

iyi geceler arkadaşlar bugün adet günümdü ama daha olmadım olcak gibide durmuyorum ramazan hayrlı gelir inşallah herkese :) 33. günüm bugün
canım inşallah tez zamanda alırız güzel haberini.
evde test yapsan keşke :)

hatunlar E_M_A arkadaşımızın son mesajını kibledim.
açıklamasını da yolladım.
umarım MUNE bize yardımcı olur.
EMAnın da iyi olduğu haberini alırız

hatunlar E_M_A arkadaşımızın son mesajını kibledim.
açıklamasını da yolladım.
umarım MUNE bize yardımcı olur.
EMAnın da iyi olduğu haberini alırız

Sayın muhat,
öncelikle hepinizin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'i hayırlı olsun, Rabbim oruçlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşaallah.
E_M_A'ya sizler adına ulaşmaya çalışacağım, kendisinden haber alırsam mutlaka sizleri bilgilendiririm.

günaydın arkadaşlarr:)ben daha yeni yatacağım,duaları bitirdim haber vereyim dedim yarın kaçta uyanırım bilmiyorum,oruç benim için zor geçer biraz sigara içiyorumda,biraz geç kalkmak iyi olur diye düşünüyorum:)5 yasin,120 ihlas ve 100 enbiya suresinin 89. ayeti,eksiğim olmuşsa tamamlayabilirim.Allah kabul etsin inşallahh...

:18::18:ayy deme öyle inşallah haram değildir..tamam mekruh olması bile bırakmak için sebep ama kurtaramadım yakamı şu zıkkımdan yaa

Canım ramazanın mübarek olsun seninde (gerçi aslında ramazan yarın başlıyor bu gün şaban ayının son günü aya göre) Allahın bu mübarek ayda hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah..Kadir gecesine ulaşabilmeyi hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız...
bizimde 2 yıl bitti evleneli hiç korunmadık tüp bebek denedik 1 kez..
Rabbim izin verdi tuttu ama kalp atısını duyamadık kürtaj oldum
nasipse ramazan sonrası tekrar deneyecegiz...
eger aranıza alırsanız neler yapılıyor anlata bilirseniz sevinirim...
ramazanın yüzü suyu hürmetine Rabbim bizi tez zamanda yavrularımıza kavustursun inşallah..

uyu tabi tatlım Allah rahatlık versin.inşallah seni üzecek birşeyler olmaz olursa da takma sen anne adayısın öptüm
Hicbirsey umurumda bile degil kuzumm
kız asbe gene mi kaçtın??
Bir turlu denk gelemedik be kuzu
Aminnnnn Allah razi olsun su mubarek gunlerde kabul olunan dualardan eylesin Raabi.
Hepsi iyi de sarimsakla sirkeyi yemez ki kocis yaaa
Gozyaslariyla okudum canim maasallah subhanallah
Aminnnn canim benim aminnnnn

gunaydin kizlar hepinizin ramazani serifi hayirli ve mubarek olsun ben bu sene tutamayacagim icin biraz icim buruk sabah kalktigimdan beri agzimada bisey atamadim kendimi suclu gibi hissediyorum ama Rabbim benim durumumu biliyor

gunaydin kizlar hepinizin ramazani serifi hayirli ve mubarek olsun ben bu sene tutamayacagim icin biraz icim buruk sabah kalktigimdan beri agzimada bisey atamadim kendimi suclu gibi hissediyorum ama Rabbim benim durumumu biliyor

gunaydın canım
sabah esımı ıse yolcu ederken bıle tıtremeye basladım dusun sahurda esıme eslık edıp yemıstım
rabbım kazasını tutmayı nasıp eder ıns uzme canını bebısler ıcın tutmuyoruz suan saglık durumuumz onemlı tutarız bırlıkte canım

Merhaba Arkadaşlar,
Konu ile ilgileniyorum bilgi alabilirsem sizler ile paylaşacağım. Bazen bireyleri sorunları ile bırakmalı ve bunu çözmeleri sağlanmalı bazende destek olunmalı. Fakat biraz süre vermekte fayda var diye düşünüyorum.

dogru soyluyorsun aysecim hakkimizda rabbim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…