canim kusurumuza bakma bazen gozden kacirabiliyoruz kays arkadasimiz yazmis herseyi tabiki senide seve seve aliriz aramiza
ne zamana kadar canım??evet 80. ayet 100 adet
asbe netice ne olur ki inşaallah gelir bebeler bak ben isimde düşünüm dün yazmıştım gördünmü sen bayram ben ramazan dafni arife :)))
Ay hadi hayirli olsun canim bilmiyorum ilk tedavin mi ama son olur insallahhhhsenin hayırlı olsun canım tedavin bende nasipse bi daha ki adetle tüpe başlıyoorum
Bizim ortak duamiz bu canim çünkü bizi bizden iyi kimse anlayamazcanım dedim ya musait değilsinizdir belki diye önemli değil gönüller bir olsun ben biliyorumki sizler sadece listedekilere değil bütün cocugu olmayanlara nasip et rabbim diyosunuzdur çünkü benim dualarımın sonuda hep böyle
bak kadiri yine unuttunufukta seyyanında tedavisi var onun bebişi de kadir olcek
kizlar ben cikayim yavas yavas islerimi yapip bitireyim yoksa hic yapacak halim yok dua edin bana kendime geleyim biraz
Muhatin ki nolcek muhatin kii
kizlar ben cikayim yavas yavas islerimi yapip bitireyim yoksa hic yapacak halim yok dua edin bana kendime geleyim biraz
amannn bende taksit taksirt yazıyom demi yaaa ne gıcığım aslında bu listenin bitmesi gerekiyordu bazı sebepleren bitmedi yarın akşamakadar biterse çok güzel olur normalde süre bi hafta cumadan cumayane zamana kadar canım??
yok canım ilk tüp bebeğimi kalp atışı için kaybetmiştim hatta o zaman bana tefriciye filan okumustun seni ordan tanıyorum..Ay hadi hayirli olsun canim bilmiyorum ilk tedavin mi ama son olur insallahhhh
Bizim ortak duamiz bu canim çünkü bizi bizden iyi kimse anlayamaz
geriye bir tek mubarek kalıyor canım onunki de cuma olsun
evet aşı günü ve ertesi gün üst üste sonra serbestHadi ya kacmis gozumdenkendimi iki turlu sonuca da hazırlamak istiyorum canım sonra kendimi cok daha kotu hissediyorum cunku Rabbim insallah yollamistir miniklerimizi insallah sana da calisma onerdi mi dr.gun asiri canim?
Rabbim dualarimizi kabul ederrrr
Rabbim yardom etsin canimcim kolay gelsinnn
tamam canım kolaylıklar dilerim..Allaha emanet ol
Hadi hayirlisi o zaman kizlar calismaya devamgeriye bir tek mubarek kalıyor canım onunki de cuma olsun
Bende diyorum bu ismi nerden taniyorum kusuruma bakma canimcim amin tatlim aminnnnyok canım ilk tüp bebeğimi kalp atışı için kaybetmiştim hatta o zaman bana tefriciye filan okumustun seni ordan tanıyorum..
inşallah bu son olacak canım hepimiziçin...
Bebisler miiayyy insallah balimmm yarin isbasi ve ben hic gidesim yok yaaa
canım sen de var ıonun numarası ?sık sık arıyorum ama malesef hep kapalı ıns ıyıdır
canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?
Ramazanı şerife kavuştuk çok şükür mübarek olsun inşallah...
bu arada önce de yazmıştım eşimde sorun var bende bişey yoktu diye..
geçenlerde birde hocaya baktırmaya karar verdik. inanırmısınız belki bilmiyorum ama subya varmış bende meğersem o yüzden olmuyormuş. düzeltiyormuş hoca inşallah...müjdeli haber yakındır dedi. inanıyorum inşallah olacak.
ama hocada öyle böyle biri değil. görümcemin oğlundan bahsetmiştim -büyük bi rahatsızlık geçirmişti. nereye gittiyseler fayda etmemişti.ölüyordu çocuk... ama bu hoca vesile oldu şimdi çocuk çok iyi..
inşallah ben de yakında yazarım müjdeli haberleri....
kadriye olacak :Muhatin ki nolcek muhatin kii
cuma mıgeriye bir tek mubarek kalıyor canım onunki de cuma olsun
amannn bende taksit taksirt yazıyom demi yaaa ne gıcığım aslında bu listenin bitmesi gerekiyordu bazı sebepleren bitmedi yarın akşamakadar biterse çok güzel olur normalde süre bi hafta cumadan cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?