hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme
Canım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme
moralini bozma hemen bir haftada neler olur neler zaten gün be gün gelişmesi artar içini ferah tut belki sizin tahmin ettiğinizden daha az haftalıktır olabiliyor böyle dr.lar son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hafta hesaplıyorlar ya belki sen yumurtlamanın son günleri hamile kalmışsındır vs o yüzden sakın üzme kendini de bebişinide bol bol dua et kafanı buna takmamaya çalış
özlem canım dur hemen moralini bozma. moral bozukluğuda gebeliği etkiler. dur bakalım 1 hafta sonra bir git doktora ne diyecek. dualarımız seninle canım üzülme...
Rabbim ne demiş ise o olur. ama herşeyde bir hayır vardır. biliyorum bebek evlad farklı bişi ama. sabırla bekleyip dua etmekten başka elden gelen bişey yok.
amin canım cümlemizinkini inşallahYasinler tamamlandı bugun duasını yapacağım ve bugun yeni listeyi yayınlayacağım
hayalot allah razı olsun 7 eksik vardı 8 tane okumussun allah ne muradın varsa versin inş
s.a arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım malesef ara ara baktım ve bende bu hayırlı ve güzel etkinlikte yer almak istiyorum sadece yasin ve ayetel kürsi dualarımı yoksa başka okunacak var mı bilgilendirirseniz sevinirim 3 ay önce 6 aylık erken doğumda kızımı kaybettim zor bir süreçti ama dua sayesinde iyiyim çok şükür konuyla ilgilenen arkadaşlar mesajınızı bekliyorum
hoşgeldiniz öncelikle acınız çok yeni geçmiş olsun Allah sabır versin. Bir listemiz var katılımcı listesi ondaki sıraya göre her hafta iki kişiye toplamda 41 er yasin okunuyor ayrıca o kişilere okuyabildiğimiz kadar Ayetel Kürsü okunuyor her cuma da duası yapılıyor
Açıklamaların için Allah razı olsun canım bende bu hafta için 5 yasin ve 100 ayetel kürsi okuyabilirim listeye ekleyebilir misiniz
nasılsın sizin duaları yaptım yeni listeyi hazırlayacağım inş...
bi yandan yemek yapıyorum
s.a arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım malesef ara ara baktım ve bende bu hayırlı ve güzel etkinlikte yer almak istiyorum sadece yasin ve ayetel kürsi dualarımı yoksa başka okunacak var mı bilgilendirirseniz sevinirim 3 ay önce 6 aylık erken doğumda kızımı kaybettim zor bir süreçti ama dua sayesinde iyiyim çok şükür konuyla ilgilenen arkadaşlar mesajınızı bekliyorum
Eline diline sağlık arkadaşım Allah razı olsun bizim liste tamamlanmadı diye biliyordum çok sevindim şimdi vallahaftaya kimler için okunacak ne olacak bi bilgilendir bizi de öyle gideyim evime hee bu arada bence de özlem için okunsun onun durumu farklı inş. haftaya iyi haberler alır
Eline diline sağlık arkadaşım Allah razı olsun bizim liste tamamlanmadı diye biliyordum çok sevindim şimdi vallahaftaya kimler için okunacak ne olacak bi bilgilendir bizi de öyle gideyim evime hee bu arada bence de özlem için okunsun onun durumu farklı inş. haftaya iyi haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?