Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Canım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme

moralini bozma hemen bir haftada neler olur neler zaten gün be gün gelişmesi artar içini ferah tut belki sizin tahmin ettiğinizden daha az haftalıktır olabiliyor böyle dr.lar son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hafta hesaplıyorlar ya belki sen yumurtlamanın son günleri hamile kalmışsındır vs o yüzden sakın üzme kendini de bebişinide bol bol dua et kafanı buna takmamaya çalış

özlem canım dur hemen moralini bozma. moral bozukluğuda gebeliği etkiler. dur bakalım 1 hafta sonra bir git doktora ne diyecek. dualarımız seninle canım üzülme...
Rabbim ne demiş ise o olur. ama herşeyde bir hayır vardır. biliyorum bebek evlad farklı bişi ama. sabırla bekleyip dua etmekten başka elden gelen bişey yok.

Canım benim onlar normal gebelikte görünenler benimki tup bebek inşallah gelişir bir haftaya kadar

Âmin canım sabırla beklicem inşallah bebisim benle kalır

Yasinler tamamlandı bugun duasını yapacağım ve bugun yeni listeyi yayınlayacağım

hayalot allah razı olsun 7 eksik vardı 8 tane okumussun allah ne muradın varsa versin inş
amin canım cümlemizinkini inşallah

bozma canım morelını 1 hafta sonra demıs bu arada daha ıyı beslen belkıde bebegın kucuktur daha .bazı doktorlar abartıyorda tarıhlerı yanlıs hesaplamısta olabılırsınız.rabbım yardımcın olsun canım benım 1 hafta sonra mutlu haberlerle saglıklı bır sekılde donersınız inşallah

slm kızlar özledım sızı hastayım malesf

aysecım kardesınle inşallah sende cok gecmeden hamıle kalırsın

özlem korkma canım benım herseyın hayrlısı duaya sıgın canım inş. iyi olacak hersey

gecen aylar guzel hamıleler cıkardık bu ay yok galıba. inş. patlama yaparz ya

s.a arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım malesef ara ara baktım ve bende bu hayırlı ve güzel etkinlikte yer almak istiyorum sadece yasin ve ayetel kürsi dualarımı yoksa başka okunacak var mı bilgilendirirseniz sevinirim 3 ay önce 6 aylık erken doğumda kızımı kaybettim zor bir süreçti ama dua sayesinde iyiyim çok şükür konuyla ilgilenen arkadaşlar mesajınızı bekliyorum

hoşgeldiniz öncelikle acınız çok yeni geçmiş olsun Allah sabır versin. Bir listemiz var katılımcı listesi ondaki sıraya göre her hafta iki kişiye toplamda 41 er yasin okunuyor ayrıca o kişilere okuyabildiğimiz kadar Ayetel Kürsü okunuyor her cuma da duası yapılıyor

Açıklamaların için Allah razı olsun canım bende bu hafta için 5 yasin ve 100 ayetel kürsi okuyabilirim listeye ekleyebilir misiniz

canım benim bu hafta 3 tane yasin vardı annem okudu Allah razı olsun. Ben yoğunluktan pek yetişemiyorum. Allah bu hafta duaları yapılacak arkadaşlarının gönüllerinin muradını versin inşallah.

canım benim bu hafta 3 tane yasin vardı annem okudu Allah razı olsun. Ben yoğunluktan pek yetişemiyorum. Allah bu hafta duaları yapılacak arkadaşlarının gönüllerinin muradını versin inşallah.

caım benim üzme sen kendinii olurmu rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin biz olumlu düşünelim ki olumlu seyler yasayalım...rabbim üzmesin rabbim bebeğini sağlıklı bi şekilde sana nasip etsin inş...

Açıklamaların için Allah razı olsun canım bende bu hafta için 5 yasin ve 100 ayetel kürsi okuyabilirim listeye ekleyebilir misiniz

bu hafta benle orlic adlı arkadaşım içindi ama son durum nedir yeterli sayıya ulaşıldı mı bilmyorum konu sahibi Ayşe ona bi sormak lazım o eklerse ekler canım

selamun aleykum canım arkadaşlarım...
eger sizde kabul ederseniznbu hafta bi degişikklik yapmak istiyorum ..
özlem arkadaşımızın sıkıntısından dolayı bu haft a onada okuyalım ve sayımız fazlalaştı şükür bu hafta 3 kişiye okuyalım diyorum ne dersiniz

nasılsın sizin duaları yaptım yeni listeyi hazırlayacağım inş...
bi yandan yemek yapıyorum

Eline diline sağlık arkadaşım Allah razı olsun bizim liste tamamlanmadı diye biliyordum çok sevindim şimdi valla haftaya kimler için okunacak ne olacak bi bilgilendir bizi de öyle gideyim evime hee bu arada bence de özlem için okunsun onun durumu farklı inş. haftaya iyi haberler alır

Son düzenleme:

canı aramıza hoşgeldin yasadıklarına üzüldüm rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.listeye ekleyeceğim seni inş

allah senden de razı olsun canım çok şükür ki hayalot 7 eksiğimiz vardı 8 tane okumuş oyle tamamlandı..
bu hafta özlem burcu ve ozay37barış için okunacak inş

allah senden de razı olsun canım çok şükür ki hayalot 7 eksiğimiz vardı 8 tane okumuş oyle tamamlandı..
bu hafta özlem burcu ve ozay37barış için okunacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…