Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ikinci bebeğimde 8 günde sadece 2günlük ilerleme görülüyor kalp atışıda alınamadı yarın ayrıntılı ultrasonla bakacaklar ama hiç ümidim kalmadı sende böyle bişey mi yaşadın
Ürdün canım, olabilir her şey Allah'tan. Ama ben de bir Dr. A (özellikle de perinatoloğa!!!) daha görün derim. Bir arkadaşımızın bebeği haftalarca geriden takip ediyordu. Dr.lar bu bebek ayrıca özürlü yaşamaz dediler. Çocuk hem sağlam doğdu hem de yaşıyor.. Ayrıca belki hatırlarsın ben de ölü doğum yaptım. Hatta doğumda ben de gidiyordum. Bu yüzden benimle hep perinatolog hocalar ilgilendi. Orada bir kız vardı. Özele gitmişler kalp atışı alınamamış. Kürtaj yapmalıyız demişler. K. Validesi inanmamış bizim hastaneye getirmiş. Bizim Dr.lar da kürtaj demişler. Benim Dr geldi ( ki başhekim yardımcısı kendisi!) hepsine fırça attı. 8. Haftanın sonuna kadar beklemeden niye kürtaj yapalım diyorsunuz diye. Ve kızı taburcu etti. O yüzden bir perinatoloğa daha görün diyorum canım. Bebeğin seninle olabilir ya da olmayabilir, bu Allah'tan gelir. Ama kul olarak tedbiri almak bizim görevimizdir.
Hakkında hayırlısı olsun canım...umarım hayırlısı da senin gönlündekidir...

Amin canım inşallah çok haklısın seneler çabuk gelip geçiyor herşey zamanında olmalı diye düşünüyorum ama tabiki Allah'ın taktiri nasip kısmet.Allah aratmasın
Canım çok üzüldüm.Allah sabır versin ve yardımcınız olsun çok zordur eminim ama nasip kısmet canım.İnşallah yeniden anne olup sağlıklı bir şekilde anne olursun Allah yardımcın olsun
canım inş eşinin sonuçları ıyı cıkar ama keçiboynuzuna devam bence dilerim en yakında anne olursun
İnşallah canım, dilerim hepimiz anne oluruz
kızkardeşim hamileymişş..çok sevindim ama benim bebeğim olmuyo diye içim bi tuhaf oldu
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı etsinDarısıda sana olsun inşallah
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
arkadaslar geceniz nurlu olsun mutlu huzur dolu bi güne uyanalım inş..hepinizi öpüyorum
Aminnn canım seninde öyle olsun bende öptüm

orlic ve ayşecim ben kendi adıma olan 3 yasını bıtırebıldım çok şükür
ayrıyetten fazlada 5 yasın daha okudum eksik vardır dıye eklersınız bıtanem .
eksik cıkarsa yıne yardımcı olurum haber verırsınız

Yasinler tamamlandı bugun duasını yapacağım ve bugun yeni listeyi yayınlayacağım

hayalot allah razı olsun 7 eksik vardı 8 tane okumussun allah ne muradın varsa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…