eslemden herşey beklenir inşallah olsunda isterse okul çantasıyla gelsin
bizimde olacak canım Rabbim büyük hem sen 10gün sonra müjedli haberi verecksin Allah2ın izniyle bize bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur
teşekkür ederim birtanem iyiyim şükürler olsun bir haftadır hastenelerde sürünüyorum nihayet işim bitti .10 gün sonra bir testim daha var onuda yaptıktan sonra 45 gün sonucun çıkmasını bekliycem inşallah sorun çıkmaz ve bebeğime biran evvel kavuşurum.eslem senin bebişte saklambaç mı oynuyor bizimle anlamadım ki gelsin artık benim bebiş gibi nazlı olmasın ama
dondurma yemek icin disarimi cikiyonuz kiii...bu memlekette aksam 8 den sonra acik yer bulamazsin tavuk gibi girerler pinelerine.hos girmeselerde onlarin biseyi yenmezde dondurmaci acik olsa iyi olurdu
ya evdeyken iyiydi ama işyerimde hiç mutlu değilim belki bu psikolojimden belki işyerindeki saçma sapan durumlardan ama nedense böyle hissediyorum şu anda maddi durumlarda iyi değil hem bebişim olsun doğum izninde ayrılayım diye düşünerekten 1,5seneye yakın zamandır bekliyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor bu da beni acaip geriyor e zaten bebeğinde stresi var inşallah bunca çabamızı geri çevirmez Rabbim bu mübarek ayda inşallahhhh
insallah dualarınız kabul olur :) bu mübarek ayda
sağol canım ALLAH razı olsun....inş pazartesi günü güzel haberimi veririm size
merhaba hanımlar. bugün doktora gittim. tahlil yaptırdım. ama bendeki şans eşek şansı olduğu için sonuçlar yarına kaldı. neyse bakalım moral bozmuyoruz. bugün güzel bir rüya gördüm. sezeyanla bi erkek bebek dünyaya getirdim. önce bebek çok çirkindi istemeyecektim nerdeyse ama birden bire büyüdü ve öyle güzelleştiki abisinden daha iri ve güzel bir çocuk oldu. hayır diyelim hayır olsun bakalım. inşallah hayırlı haberler diye duama devam ediyorum. hepiniz allaha emanet olun:)
Eslemden herşey beklenir derken :111: Hiiiç canını sıkma sen,Allahın izniyle bu mübarek aylar hürmetine Rabbim merhametiyle icabet edecek dualarımıza..Hiçbirşey boşuna değil,Rabbim bu emeklerini dualarımızı karşılıksız bırakmayacak.Az kaldı canımcım,şimdi bol bol uyu keyif yap,herşey çok güzel olacak inşallah,o güzel dualarına da aminnn ecmain
Yok kasabadayız biz,nerdeee dondurmacı keşke olsa canımEşim alıp gelmiş onu götürdük afiyetle Sizde öyle yapıyosunuzdur mecburen ahh şartlar ahh
Asbeeee stres yokkkkkAnne nasıl olursa çocukta öyle olurmuş,stresli olmasın yeğenimiz Allahın izniyle sende Kaysda bize o güzel haberi vereceksiniz,inşaallah Rabbim çifter çifter versinde asıl stresi o zaman görünnnn
Aminn cümlemizin,teşekkür ederiz Allah razi olsun
İnşaallah,Rabbim gönlünüze göre versin,hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin,o sevinci hep birlikte yaşayalım inşaallah
Rüyan hayır olsun,bugün bende rüyamda dizlerimde erkek çocuk sallıyodumVardır bir hayır yarına kalmasında,belki daha çok duaya ihtiyaç vardır,inşaallah yarın bize o müjdeyi verirsin hayırlısıyla..Rabbim içinde bulunduğumuz bu mübarek aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin
hakkaten stres atmış oluruz...eeeeeee stres gidince gelir bizim bebelerAllah razı olsun canım yok bana ilaç falan vermediler canım ama coraspini zaten düşük yaptığımdan beri kullanıyorum dr. bırakma demişti ona devam ediyorum günde 1tane olduğu için sorun olmadı
amin canım benim aminnnn inşallah kavuşurum bebişime-bebişlerime inşallahhh
işyeri mi çok oralı değil açıkçası izin verince oldu bitti zannediyorlar halbuki öyle mi dün makarna yapmadı diye kocişe ağladım zırıl zırıl bunu bilmiyorlar tabi
valla ne güzel olur sinirimizi de boşaltmış oluruz heee
canım benimmmmmmmm seviom seniiiii
rüyan hayırlara çıksın inşaallah canım.yakındır ikinci bence bu rüyadan sonramerhaba hanımlar. bugün doktora gittim. tahlil yaptırdım. ama bendeki şans eşek şansı olduğu için sonuçlar yarına kaldı. neyse bakalım moral bozmuyoruz. bugün güzel bir rüya gördüm. sezeyanla bi erkek bebek dünyaya getirdim. önce bebek çok çirkindi istemeyecektim nerdeyse ama birden bire büyüdü ve öyle güzelleştiki abisinden daha iri ve güzel bir çocuk oldu. hayır diyelim hayır olsun bakalım. inşallah hayırlı haberler diye duama devam ediyorum. hepiniz allaha emanet olun:)
inşaallah canım bende şimdi kılacam Allahın izniyle..3. gecesi teravih kılan, Bir melek ona nida edip ''Amelin Allah katında makbul oldu,geçmiş günahların bağışlandı'' müjdesini verir.
canım sen şimdi toplam ne kadar okudun ben sana 4+2 yazmışım bu 4 ayriyetten m, yoksa ...sen toplam olarak bi yazarmısın canım yanlışlık olmasıntekrar merhaba, 4 yasin suresi, 100 enbiya suresi 89. ayet ve 113 ihlas okudum bir 113 de annem okuyup size bağışladı. yarın sabah da 5. yasini okuyup tamamlıcağım inş. eğer eksik varsa fazladan yasin okuyabilirim.
yapalım canım yaaaaisimsz lütfen.. benm sorum filan yok sadece anne olmak isyeyipte olamayanlara kçük bir sır vermk için yazıyorm.. bnm ablam ilk evlendğnden beri bebek istiyodu ama olmuyodu..çok şeyler yaptı en son bi kitapta okuduığu şeyi uyguladı ve allahın iznyle o ay hamile kaldı.. adetten temzlendkten sonra 3.gün öğleden önce bir dosya kağıdına 110 defa arapça şeklde besmeleyi yazdı ve onu strçle sarıp muska haline getrp niyetini edip boynuna taktı..ne banyo yaparken ne tuvalete grerken hiç çıkarmadı allahn iznyle hamile kaldı..bgün bnde yaptm allahn iznyle bakalm bekliyorz inşllh.rabbm bu mübarek ramaznda btün anne olmak isteynlere hayrlı evltlar nasip etsn..
hakkaten stres atmış oluruz...eeeeeee stres gidince gelir bizim bebeler
rüyan hayırlara çıksın inşaallah canım.yakındır ikinci bence bu rüyadan sonra
inşaallah canım bende şimdi kılacam Allahın izniyle..
canım sen şimdi toplam ne kadar okudun ben sana 4+2 yazmışım bu 4 ayriyetten m, yoksa ...sen toplam olarak bi yazarmısın canım yanlışlık olmasın
yapalım canım yaaaa
tekrar merhaba, 4 yasin suresi, 100 enbiya suresi 89. ayet ve 113 ihlas okudum bir 113 de annem okuyup size bağışladı. yarın sabah da 5. yasini okuyup tamamlıcağım inş. eğer eksik varsa fazladan yasin okuyabilirim.
geçmişe baktım tama doğru o 6 tane yasin 100 enbiya suresi 89. ayet ve 116 ihlas var.
bu hafta da 4 yasin 116+116 ihlas (bir 116 yı annem okudu) ve 100 enbiya suresi 89. ayet var benden. o zaman başka eksik varsa sen bana söyle okumaya çalışayım.
cok sagol cnm bende yapicam bunu,adetim gelsinde,isimsz lütfen.. benm sorum filan yok sadece anne olmak isyeyipte olamayanlara kçük bir sır vermk için yazıyorm.. bnm ablam ilk evlendğnden beri bebek istiyodu ama olmuyodu..çok şeyler yaptı en son bi kitapta okuduığu şeyi uyguladı ve allahın iznyle o ay hamile kaldı.. adetten temzlendkten sonra 3.gün öğleden önce bir dosya kağıdına 110 defa arapça şeklde besmeleyi yazdı ve onu strçle sarıp muska haline getrp niyetini edip boynuna taktı..ne banyo yaparken ne tuvalete grerken hiç çıkarmadı allahn iznyle hamile kaldı..bgün bnde yaptm allahn iznyle bakalm bekliyorz inşllh.rabbm bu mübarek ramaznda btün anne olmak isteynlere hayrlı evltlar nasip etsn..
canım inşallah tez zamanda alırız güzel haberini.
evde test yapsan keşke :)
kızlar 30 yasin,796 ihlas eksik....
şimdi çıkıyorum yarım saat sonra gelirim.burda olursanız görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz
kızlar 30 yasin,796 ihlas eksik....
şimdi çıkıyorum yarım saat sonra gelirim.burda olursanız görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz
inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım vee Rabbim rüyandaki bebek kadar güzel hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhmerhaba hanımlar. bugün doktora gittim. tahlil yaptırdım. ama bendeki şans eşek şansı olduğu için sonuçlar yarına kaldı. neyse bakalım moral bozmuyoruz. bugün güzel bir rüya gördüm. sezeyanla bi erkek bebek dünyaya getirdim. önce bebek çok çirkindi istemeyecektim nerdeyse ama birden bire büyüdü ve öyle güzelleştiki abisinden daha iri ve güzel bir çocuk oldu. hayır diyelim hayır olsun bakalım. inşallah hayırlı haberler diye duama devam ediyorum. hepiniz allaha emanet olun:)
Eslemden herşey beklenir derken :111: Hiiiç canını sıkma sen,Allahın izniyle bu mübarek aylar hürmetine Rabbim merhametiyle icabet edecek dualarımıza..Hiçbirşey boşuna değil,Rabbim bu emeklerini dualarımızı karşılıksız bırakmayacak.Az kaldı canımcım,şimdi bol bol uyu keyif yap,herşey çok güzel olacak inşallah,o güzel dualarına da aminnn ecmain
Yok kasabadayız biz,nerdeee dondurmacı keşke olsa canımEşim alıp gelmiş onu götürdük afiyetle Sizde öyle yapıyosunuzdur mecburen ahh şartlar ahh
Asbeeee stres yokkkkkAnne nasıl olursa çocukta öyle olurmuş,stresli olmasın yeğenimiz Allahın izniyle sende Kaysda bize o güzel haberi vereceksiniz,inşaallah Rabbim çifter çifter versinde asıl stresi o zaman görünnnn
Aminn cümlemizin,teşekkür ederiz Allah razi olsun
İnşaallah,Rabbim gönlünüze göre versin,hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin,o sevinci hep birlikte yaşayalım inşaallah
Rüyan hayır olsun,bugün bende rüyamda dizlerimde erkek çocuk sallıyodumVardır bir hayır yarına kalmasında,belki daha çok duaya ihtiyaç vardır,inşaallah yarın bize o müjdeyi verirsin hayırlısıyla..Rabbim içinde bulunduğumuz bu mübarek aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin
canım nedense hiç içimden hamile olabileceğim geçmiyor3. gecesi teravih kılan, Bir melek ona nida edip ''Amelin Allah katında makbul oldu,geçmiş günahların bağışlandı'' müjdesini verir.
canım benim görümcemde yaptı bunu ama biz hocaya yazdırdık arapça bana da yaptılar ama ben 24saat taşımadım açıkçası üzerimde görümcem taşıdı ama olmadı maalesef inşallah sizlerde nasip eder Rabbimisimsz lütfen.. benm sorum filan yok sadece anne olmak isyeyipte olamayanlara kçük bir sır vermk için yazıyorm.. bnm ablam ilk evlendğnden beri bebek istiyodu ama olmuyodu..çok şeyler yaptı en son bi kitapta okuduığu şeyi uyguladı ve allahın iznyle o ay hamile kaldı.. adetten temzlendkten sonra 3.gün öğleden önce bir dosya kağıdına 110 defa arapça şeklde besmeleyi yazdı ve onu strçle sarıp muska haline getrp niyetini edip boynuna taktı..ne banyo yaparken ne tuvalete grerken hiç çıkarmadı allahn iznyle hamile kaldı..bgün bnde yaptm allahn iznyle bakalm bekliyorz inşllh.rabbm bu mübarek ramaznda btün anne olmak isteynlere hayrlı evltlar nasip etsn..
Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahhhhhhselam kızlar bende yasin ihlas vs okuyabilirim banada dua edin adete 1 hafta var ateşim 36.7 ilkkez bu kadar yüksek allahım nasip et hayırlısıyla bebeğim olsun
Allah razı olsunnnnnuyku tutmadıı:))466 ihlas daha okudummm,Allah kabul etsinnn,hemen haber vereyim dedimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?