Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba hanımlar. bugün doktora gittim. tahlil yaptırdım. ama bendeki şans eşek şansı olduğu için sonuçlar yarına kaldı. neyse bakalım moral bozmuyoruz. bugün güzel bir rüya gördüm. sezeyanla bi erkek bebek dünyaya getirdim. önce bebek çok çirkindi istemeyecektim nerdeyse ama birden bire büyüdü ve öyle güzelleştiki abisinden daha iri ve güzel bir çocuk oldu. hayır diyelim hayır olsun bakalım. inşallah hayırlı haberler diye duama devam ediyorum. hepiniz allaha emanet olun:)

Eslemden herşey beklenir derken :111: Hiiiç canını sıkma sen,Allahın izniyle bu mübarek aylar hürmetine Rabbim merhametiyle icabet edecek dualarımıza..Hiçbirşey boşuna değil,Rabbim bu emeklerini dualarımızı karşılıksız bırakmayacak.Az kaldı canımcım,şimdi bol bol uyu keyif yap,herşey çok güzel olacak inşallah,o güzel dualarına da aminnn ecmain

dondurma yemek icin disarimi cikiyonuz kiii...bu memlekette aksam 8 den sonra acik yer bulamazsin tavuk gibi girerler pinelerine.hos girmeselerde onlarin biseyi yenmezde dondurmaci acik olsa iyi olurdu

Yok kasabadayız biz,nerdeee dondurmacı keşke olsa canım Eşim alıp gelmiş onu götürdük afiyetle Sizde öyle yapıyosunuzdur mecburen ahh şartlar ahh

Asbeeee stres yokkkkk Anne nasıl olursa çocukta öyle olurmuş,stresli olmasın yeğenimiz Allahın izniyle sende Kaysda bize o güzel haberi vereceksiniz,inşaallah Rabbim çifter çifter versinde asıl stresi o zaman görünnnn

insallah dualarınız kabul olur :) bu mübarek ayda

Aminn cümlemizin,teşekkür ederiz Allah razi olsun

sağol canım ALLAH razı olsun....inş pazartesi günü güzel haberimi veririm size

İnşaallah,Rabbim gönlünüze göre versin,hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin,o sevinci hep birlikte yaşayalım inşaallah

Rüyan hayır olsun,bugün bende rüyamda dizlerimde erkek çocuk sallıyodum Vardır bir hayır yarına kalmasında,belki daha çok duaya ihtiyaç vardır,inşaallah yarın bize o müjdeyi verirsin hayırlısıyla..Rabbim içinde bulunduğumuz bu mübarek aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin

3. gecesi teravih kılan, Bir melek ona nida edip ''Amelin Allah katında makbul oldu,geçmiş günahların bağışlandı'' müjdesini verir.

tekrar merhaba, 4 yasin suresi, 100 enbiya suresi 89. ayet ve 113 ihlas okudum bir 113 de annem okuyup size bağışladı. yarın sabah da 5. yasini okuyup tamamlıcağım inş. eğer eksik varsa fazladan yasin okuyabilirim.

ayyy canım senin rüyanda çok güzelmiş, hayırlara vesile olsun inş.:) gelsin bebişlerr

isimsz lütfen.. benm sorum filan yok sadece anne olmak isyeyipte olamayanlara kçük bir sır vermk için yazıyorm.. bnm ablam ilk evlendğnden beri bebek istiyodu ama olmuyodu..çok şeyler yaptı en son bi kitapta okuduığu şeyi uyguladı ve allahın iznyle o ay hamile kaldı.. adetten temzlendkten sonra 3.gün öğleden önce bir dosya kağıdına 110 defa arapça şeklde besmeleyi yazdı ve onu strçle sarıp muska haline getrp niyetini edip boynuna taktı..ne banyo yaparken ne tuvalete grerken hiç çıkarmadı allahn iznyle hamile kaldı..bgün bnde yaptm allahn iznyle bakalm bekliyorz inşllh.rabbm bu mübarek ramaznda btün anne olmak isteynlere hayrlı evltlar nasip etsn..

hakkaten stres atmış oluruz...eeeeeee stres gidince gelir bizim bebeler
rüyan hayırlara çıksın inşaallah canım.yakındır ikinci bence bu rüyadan sonra
3. gecesi teravih kılan, Bir melek ona nida edip ''Amelin Allah katında makbul oldu,geçmiş günahların bağışlandı'' müjdesini verir.
inşaallah canım bende şimdi kılacam Allahın izniyle..
tekrar merhaba, 4 yasin suresi, 100 enbiya suresi 89. ayet ve 113 ihlas okudum bir 113 de annem okuyup size bağışladı. yarın sabah da 5. yasini okuyup tamamlıcağım inş. eğer eksik varsa fazladan yasin okuyabilirim.
canım sen şimdi toplam ne kadar okudun ben sana 4+2 yazmışım bu 4 ayriyetten m, yoksa ...sen toplam olarak bi yazarmısın canım yanlışlık olmasın
yapalım canım yaaaa

seyyancım hani berat gecesi okumuştuk ya, o hafta bağışladıklarımdan sonra başka okumadım. siz onları bağışlayamadınız mı? ben geçen hafta giremedim pek. bu hafta pazartesiden itibaren 4 tane okudum. geçmişe bi bakayım,berat kandilinin olduğu o hafta kaç tane okuduğumu unuttum.toplam kaç oldu bilmiyorum. ben bağışlandı sandım.

geçmişe baktım tama doğru o 6 tane yasin 100 enbiya suresi 89. ayet ve 116 ihlas var.

bu hafta da 4 yasin 116+116 ihlas (bir 116 yı annem okudu) ve 100 enbiya suresi 89. ayet var benden. o zaman başka eksik varsa sen bana söyle okumaya çalışayım.

tamam canım o zaman senden 10 yasin yazıyorum.eksikler var canım malesef.okuyabilirsen cumaya kadar iyi olur sen bildirirsin bana.istersen özelden yaz ki gözümden kaçmasın.

kızlar 30 yasin,796 ihlas eksik....

şimdi çıkıyorum yarım saat sonra gelirim.burda olursanız görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz

selam kızlar bende yasin ihlas vs okuyabilirim banada dua edin adete 1 hafta var ateşim 36.7 ilkkez bu kadar yüksek allahım nasip et hayırlısıyla bebeğim olsun

cok sagol cnm bende yapicam bunu,adetim gelsinde,

canım inşallah tez zamanda alırız güzel haberini.
evde test yapsan keşke :)

canım daha olmadım adet test yaptm evde çıkmadı yok herhalde daha olmadm akıntımda devam edio bugün yaptm oruçluydum çok az idrarla öğlen yaptm testi negatif çıktı kısmet artık

canım dün sabah 3 yasin 126 ihlas okudum demiştim.
dün akşamda 2 yasin 100 enbiya süresi 89. ayeti okudum

eğer dün silmediysen toplam 5 yasin 126 ihlas 100 enbiya süresi 89. ayet oldubenimkiler

eger eksikler varsa biraz daha alabilriim..

inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım vee Rabbim rüyandaki bebek kadar güzel hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhh

canım nedense hiç içimden hamile olabileceğim geçmiyor Rabbim nasip etsin inşallahhhhhhh
canım benim görümcemde yaptı bunu ama biz hocaya yazdırdık arapça bana da yaptılar ama ben 24saat taşımadım açıkçası üzerimde görümcem taşıdı ama olmadı maalesef inşallah sizlerde nasip eder Rabbim
selam kızlar bende yasin ihlas vs okuyabilirim banada dua edin adete 1 hafta var ateşim 36.7 ilkkez bu kadar yüksek allahım nasip et hayırlısıyla bebeğim olsun
Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahhhhhh
uyku tutmadıı:))466 ihlas daha okudummm,Allah kabul etsinnn,hemen haber vereyim dedimmm:)
Allah razı olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…