canım çok sevındım ama ıns ıgnenın etkısı degıldır kanda bı baktır acıle gıtme ımkanın varsa 1 saat ıcerısınde ogrenırsın sonucuslm kızlar evet hayalet çizgiyi gördüm ama inşaallah iğnein etksi değildir
Kızlar meraba nasılsınız?emayla ilgili bişeler yazmışsınız ama anlamadımulaşabildiniz mi? Kızlar bizde Ramazan'ın ilk günü kuzenimin ölüm haberini aldık daha 33 yaşındaydı oruçlu ağzıyla mübarek günler de kavuştu Rabbime ama çok zor kızlar nasıl unuturuz nasıl alışırız blmiyorum Allah yardımcımız olsun..bugün biraz kafam dağılır die işe geldim ama etkisi olurmu bilmiyorum varmı sizlerden haberler hamileler?
canım teravih namazı haricinde bi namaz daha var onu biliyo muusn?6. gecesi teravih kılan,Beytül-mamuru tavaf etmiş sevabı verilir.Taşlar ve ağaçlar onun için istiğfar eder...
canım malesef benimde gözüm berbat.buna en çok muhat sevinecek galibaSelamm kızlar nasılsınız?Annemler iftara geliyooooBen gece giremem,şimdi hemen Teravih Namazının faziletini yazıp çıkıcam... Bu arada hadi bana yetişin bakalım,ben bugün Hatimi bitiremiyom 25.Cüze gelebildim ancak,mutfaktayım şimdi Hadi öptüm,çok konuşmayın geceee
paylaşsana canım hangi namaz...bizde kılalımcanım teravih namazı haricinde bi namaz daha var onu biliyo muusn?
ben onu da kılıyorum.
onun da sevabı çook büyükmüş :)
Allah razı olsun bu arada :)
Allah kabul etsin.
seyyan kafam karmakarışık acaba ramazanım geldimi gelmedimi:) test alma imkanımda yok iğnenin etkisigeçmiştir demi yaaa
olsun vardır bi hayır.ağızdan öle çıktı.hem anneye malum olurmuşyalnız kuzucum daha mercimek kadar bile değilken cinsiyetini kesinleştirdik:))en önemlisi varlığı bile kesin değilken:))
olsun vardır bi hayır.ağızdan öle çıktı.hem anneye malum olurmuş
ay seyyan ne güzel söyledin anne diye:)) seyyan anne
bizde eşimle konuştuk hz bilali eşimn meslektaşı ya:) inşaalah şefattçimizde olur mübarek... Efendimizden sonra hiç ezan okuyamamış hz hasan ve hz hüseyin in ısrarı ile yıllar sonra okumak istemiş ama Peygamberimizin ismine gelince bayılmış ya.....
bende bilal habeşinin hayatından hep çok etkilenmişimdir.o ezan meselsi yüreğimi dağlar.....dediğin gibi inşaallah şefaatine nail oluruz canım....bizde eşimle konuştuk hz bilali eşimn meslektaşı ya:) inşaalah şefattçimizde olur mübarek... Efendimizden sonra hiç ezan okuyamamış hz hasan ve hz hüseyin in ısrarı ile yıllar sonra okumak istemiş ama Peygamberimizin ismine gelince bayılmış ya.....
al işte çakma teyze, örme de göreyim bibende bilal habeşinin hayatından hep çok etkilenmişimdir.o ezan meselsi yüreğimi dağlar.....dediğin gibi inşaallah şefaatine nail oluruz canım....
hadi konuyu değiştirelim.
ramazana neler örecez.bak muhat duymasın.onun enciklere bile öremem dediydim.ama sana örecem kız.şapkayla atkı örecem
al işte çakma teyze, örme de göreyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?