hayır mı canım ne oldu ki,iyi akşamlar kızlar
yaaaa:18::18::18:büyük güne az kaldı korkuyorum çoooooook
yoooooooooooooook.yatar matar tok tutarseverim ben karpuzu, kelek çıkmaması şartıyla ama
hayırlısı canım.ne zmandı test günün...iyi akşamlar kızlar
yaaaa:18::18::18:büyük güne az kaldı korkuyorum çoooooook
pazartesi günü test günüm :18::18:canım tüp bebek tedavisindeydim yaa.bu 5 oldu bikere daha negatif alırsam çok korkuyorumhayır mı canım ne oldu ki,
ben sanırım kaçırdım, tedavin mi var. testin mi?
yoooooooooooooook.yatar matar tok tutarkelek olmaz bizde
hayırlısı canım.ne zmandı test günün...
kelek çıkma zcanım :)yoooooooooooooook.yatar matar tok tutarkelek olmaz bizde
hayırlısı canım.ne zmandı test günün...
canım dua et, rabbimin rahmet bereket dağıttığı zamanlardayız.pazartesi günü test günüm :18::18:canım tüp bebek tedavisindeydim yaa.bu 5 oldu bikere daha negatif alırsam çok korkuyorum
amin canım inş...kelek çıkma zcanım :)
canım dua et, rabbimin rahmet bereket dağıttığı zamanlardayız.
gece namazı kıl ve iste, inşaallah tez zmanda gelir bebeğin
amin canım inş...
inş.canım aslında çok umudum yok 6 hücreli tek embriyo konduhadi canım inşaallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine pazartesi günü güzel haberlerini alırız.
canım benim akadaş da tüp bebek yaptırmıştı.pazartesi günü test günüm çok korkuyorum...:18::18::18::18:
hiç belirtimde yok ki
hadi yaaacanım benim akadaş da tüp bebek yaptırmıştı.
tutmadı dedi. hhalı yıkadı halı çırptı regl oldu.
aaaaaa bi baktı sonraki ay regl olmadı meger bebek tutuuş da bilememiş :9
takılma belirtilere canım.herkesin ki farklı oluyopazartesi günü test günüm çok korkuyorum...:18::18::18::18:
hiç belirtimde yok ki
benimle beraber tedavi olan bir bayanın yaşı 40 idi ve 6 hücreli tek embriyo konuldu.o hamile ..benim 2 tane sekiz hücreli konuldu sonuç malum.bunlarla sıkma canını..OL emri geldiyese 6 hücreli değil tek hücre olsun..ne yazar......inş.canım aslında çok umudum yok 6 hücreli tek embriyo kondu
hehehee o da bişi mi kadın tüplerini bağlatmasına rağmen hamile kalmış.hadi yaaaALLAH ın mucizeleri bitmiyo tabi o isterse ol derse olur ..
inş ol demiştir...kimseyi bu imtihanla sınamasın rabbim çok zor çoook
işte herşey ALLAH ın ol demesine bağlı...takılma belirtilere canım.herkesin ki farklı oluyo
benimle beraber tedavi olan bir bayanın yaşı 40 idi ve 6 hücreli tek embriyo konuldu.o hamile ..benim 2 tane sekiz hücreli konuldu sonuç malum.bunlarla sıkma canını..OL emri geldiyese 6 hücreli değil tek hücre olsun..ne yazar......
bizide haberdar et olurmu canım..
hehehee o da bişi mi kadın tüplerini bağlatmasına rağmen hamile kalmış.
alacak nefesi varsa eger rabbim onu bi şekilde dünyaya getirtiyo
işte herşey ALLAH ın ol demesine bağlı...
haber veririm tabii...
ama inş güzel haberleri getiririm....
sen yeni bi tedaviye başlıcakmısın :26::26:
banada gelirmi böyle bir mucize ya......gelsin gelsin minik minik karpuzlarım olsun istiyoruuuuuuuuuuuum
heheheee önce şelek olur sonra kelek olur sonra garpız olur :)banada gelirmi böyle bir mucize ya......gelsin gelsin minik minik karpuzlarım olsun istiyoruuuuuuuuuuuum
bende geçen günü çok ağladım olmazsa bidaha yaptırmaya gerek yok dedim .ama sonra sakin düşününce sonuna kadar bu yolda yürümeye hazırım.tabi birazda bu tedavinin masrafını azaltsalar.....amin canım inşaallah
ben her tedaviden sonra bu son desemde..yıkılmadım ayaktayım..
evet canım ağustosta randevu alıcam.terslik çıkmazsa eylül yada ekim başlarım hayırlısıyla...6.ya
bakarsın bostan tarlam olurheheheee önce şelek olur sonra kelek olur sonra garpız olur :)
rabbim ol derse neden olmasın ki :)
sadece zamnı gelmemiş demekki, rabbimin rahmetini ümüt edecegiz her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?