beni havaya sokmayın yaaaa bide olmazsa yok çıkarsa fena olurum....
diyelimki olmadı, bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyorki ama demi şekerimbeni havaya sokmayın yaaaa bide olmazsa yok çıkarsa fena olurum....
onu aşereken getir :)olmaz kaysa kıyak bu.seninkilere bol bol karpuz getircem
bul da bi paylaş canım nasıl bişimiş.punch işi havlular yapıyorum bende size ondan getirirm bebişin yasyığına seresinz daha yumuşak olsun diye resim eklemek isterdim ama elimde hiç bitmiş iş yok netten bakın bakalım beğeneekmisinz punch nakışı
de canım :)muhat ünlü türk düşünürü annemin bikaç sözü var buraya yazammı karpuz yetiştiriciliği ile ilgili:)))
canım nekadar fazyadısı oldu bilemem ama beni dinle böyle yapseyyan tavsiyen için saol teşekkür edrim... hz Allah bizleri göz aydınlığı olacak evlatlarla müjdelesin inşaallah
diyelimki olmadı, bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyorki ama demi şekerim
onu aşereken getir :)
bul da bi paylaş canım nasıl bişimiş.
seyyan da görsün :)
de canım :)
bu filozofik anneleri severim :)
yan gel osman bir dönüm bostan:)))diyelimki olmadı, bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyorki ama demi şekerim
onu aşereken getir :)
bul da bi paylaş canım nasıl bişimiş.
seyyan da görsün :)
de canım :)
bu filozofik anneleri severim :)
karpuz isteyince arayacagım ilk kişisin :)canım nekadar fazyadısı oldu bilemem ama beni dinle böyle yap
yap ullleeeeeeeyyyyyyyynnnn
aşerirkende getiririm merak etme.
2.yi seyyana armagan ediyorumyan gel osman bir dönüm bostan:)))
kavun karpuz yata yata büyümüş:)
altı yere çok değen karpuz çabuk çürür...
kaysyan gel osman bir dönüm bostan:)))
kavun karpuz yata yata büyümüş:)
altı yere çok değen karpuz çabuk çürür...
harika..yapın yapın....aferin size..gurur duyuyorum benim enciklerin becerikli teyzeleriyleişte bunabenzer......
karpuz isteyince arayacagım ilk kişisin :)
2.yi seyyana armagan ediyorum
kızlar meraba nasılsınız?emayla ilgili bişeler yazmışsınız ama anlamadımulaşabildiniz mi? Kızlar bizde ramazan'ın ilk günü kuzenimin ölüm haberini aldık daha 33 yaşındaydı oruçlu ağzıyla mübarek günler de kavuştu rabbime ama çok zor kızlar nasıl unuturuz nasıl alışırız blmiyorum allah yardımcımız olsun..bugün biraz kafam dağılır die işe geldim ama etkisi olurmu bilmiyorum varmı sizlerden haberler hamileler?
aaaa canım ne güzelmiş ilk kez gördüm böyle bişi :)işte bunabenzer......
yaw siz doğurun da tek yaparız Allahın izniyle :)kaysböyle şeyler yazmamalısın.muhatın ağzına laf veriyosun.
onun o karpuz lakabını bana taktığını biliyosun heralde
harika..yapın yapın....aferin size..gurur duyuyorum benim enciklerin becerikli teyzeleriyle
yaw siz doğurun da tek yaparız Allahın izniyle :)
kızlar ben şimdi çıkıyorum hepinz aeo sonra girmeye çalışırım
tamam canım hadi görüşürüz aeokızlar ben şimdi çıkıyorum hepinz aeo sonra girmeye çalışırım
tamam canım hadi görüşürüz aeo
severim ben karpuzu, kelek çıkmaması şartıyla amaeeeeeeeeee muhatım kaldık mı yine başbaşa..karpuza talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?