Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım masraflar ne yazıkki çok...
benim eğer olursa 6.tedavim olacak canım.
ben hep özel merkezlerde yaptırdım.
ama bu sefer fakülteyi düşünüyorum.düşünmek zorunda bırakıldım yani..
malum maddiyat
ama vardır bir hayır bundada.
bakarsın şifam burdan olur ......

sende yatarsın artık :)
hiiihihihiii osmaniye :)

nereyeeeee yatıyon..onca karpuzuza kim bakacak.kim sulayacak,kim yapacak bunları anaaaaammmmmmmmmmmmm..
o zaman yatamıcam ve ben karpuzluktan kurtulucaaaaaaaaaaaam...heh he heeeeeeee

maddiyat çok ağır hele bi de dışta yaptıryosan daha da zor yol parası falan .....
inş tedavi yerin şifa bulduğun yer olur

mısır suriye türkiye israil..... tai çocukla ilgili bizim bebelr nasıl bi dünyaya gelecek..... oynanan oyunlar vsvsvs

kızlar bana müsade.teravih namazımı kılayım geleyim...bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bak dua etçem size heeeee

mısır suriye türkiye israil..... tai çocukla ilgili bizim bebelr nasıl bi dünyaya gelecek..... oynanan oyunlar vsvsvs

bu oyunlar yakında bitecek canım......ayyuka çıktı kimlerin neler yaptığı.....

hatunlar pc hiçbi siteyi açmadı az önce bi format attım kendine geldi :)
ben de bi namazımı kılayım sonra yatıyomuş gibi yapıyım kuranımı okuyum :)
hade Allaha emanet olun mucuk

hatunlar pc hiçbi siteyi açmadı az önce bi format attım kendine geldi :)
ben de bi namazımı kılayım sonra yatıyomuş gibi yapıyım kuranımı okuyum :)
hade Allaha emanet olun mucuk

tamam canım.sende Allaha emanet ol.gelirsen çağrı at..bende çıkayım da bir iki cüz okuyayım..

hepinize hayirli sahurlar kizlar keyifler nasil?ben cuma gecesini kasilmalardan dolayi dogumhanede gecirdim ama cok sukur sancilarim braxton hicksmis yani yalanci sancilar alttan muayene yaptilar birde ne zormus boyle seylerle ugrasmak cuma gecesi ve cumartesi sabahi igne yaptilar bebisin cigerleri gelissin diye erken gelme durumunda cigerleri gelissin diye pacalarim tutusmus durumda daha hicbirseyim tam degil gurbetten nefret ettim ilk defa bukadar bugunde sancim vardi hic rahat degilim beni dualarinizdan eksik etmeyin ne olacagi isin belli olmaz ama Rabbim tam zamaninda hayirlisiyla versin insallah ve Rabbim hepinize tattirsin anneligi hayirlisiyla insallah hepinizi opuyorum

eslem muhat seyyan ben cuzlerimi okudum cuma gunu bitirdim cok sukur Rabbim kabul etsin insallah

allah korusun canım ALLAH SİZLERE BAGISLASIN BEBİŞİNİ

selma kizlaarr.ben eme ve seyyan icin okudugumuz cuzleri tamamlayamadim,ayin 18 nede yetismeyecek cunki hastalandim ve bir bucuk cuzum kaldi kim benim icin okuyabilir???musait olaniniz varmi???bide hastayken kurana bakip sayfa numarasini verebilirmiyim????hayirli ramazanlar

Canım dostlarım ben geldim.Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin ne olur.Sizi merakta bırakmaya hakkım yoktu.Ama inanın kabus dolu günler yaşadım.Resmen saçlarım beyazlaşmış

Hayatımın en zor günleriydi.Bu zor günler geride kaldı demek isterdim.
Doğduğum doyduğum memleketimden kaçıp başka bir şehire yerleştik eşimle.Ama sıkıntı hala bizimle
Daha açık yazıp sizlerle herşeyi paylaşmak isterdim ama bu imkansız.Öyle ihtiyacım var ki içimi dökmeye.
Uzun yoldan geldik eşim muneden gelen mesajı gösterdi sabahı bekleyemedim.
Bir süre sizinleyim inşallah daha çok yazarım.
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum.

Muhat ve eslem özelden mesajınıza cvb yazdım Allah razı olsun canlarım

pazartesi günü test günüm çok korkuyorum...:18::18::18::18:
hiç belirtimde yok ki
canım ya hayırlısı olsun inşallah.
bizde eşimle doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sorun vardı. kesinlikle tüp yapcanız dedi. başka yere gittik aynı dedi.
bi de hocayı deniyelim dedik eşimle de sorunlarımız vardı.. hem bebek için de çağırdık. hoca isim ve doğum tarihlerimizi alınca geliyorum bitedavim var sonrasında bebek görünüyor dedi..
neyse geldi meğersem bende subyan varmış çocuk oluşumuna izin vermiyormuş. hoca dedi ben o doktorun alnını karışlarım sizi yanlış yönlendirdi.. siz tüpte yapsanız aşıda yapsanız ne yaparsanız yapın çocuk olmazdı bu durumda dedi.
neyse sonuç olarak bizi tedavi etti.. 3 ay sonunda müjdeli haber gelecek dedi ve gitti.
ne yaşadık nasıl sorunlarla karşılaştık hepsini bildi adam. bendeki stresi gece uykusuz kalmalarımı bel ağrılarımı falan hep bildi, üstelik beni hiç görmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…