sende yatarsın artık :)bakarsın bostan tarlam olur
bende geçen günü çok ağladım olmazsa bidaha yaptırmaya gerek yok dedim .ama sonra sakin düşününce sonuna kadar bu yolda yürümeye hazırım.tabi birazda bu tedavinin masrafını azaltsalar.....
hangi merkezi düşünüyosun:26::26:senin kaçıncı olacak tedavi.inş rabbim bunda güldürsün yüzünü
sende yatarsın artık :)
hiiihihihiii osmaniye :)
kızlar ülke tvyi izlemeniz tavsiye ederim
maddiyat çok ağır hele bi de dışta yaptıryosan daha da zor yol parası falan .....evet canım masraflar ne yazıkki çok...
benim eğer olursa 6.tedavim olacak canım.
ben hep özel merkezlerde yaptırdım.
ama bu sefer fakülteyi düşünüyorum.düşünmek zorunda bırakıldım yani..
malum maddiyat
ama vardır bir hayır bundada.
bakarsın şifam burdan olur ......
maddiyat çok ağır hele bi de dışta yaptıryosan daha da zor yol parası falan .....
inş tedavi yerin şifa bulduğun yer olur
mısır suriye türkiye israil..... tai çocukla ilgili bizim bebelr nasıl bi dünyaya gelecek..... oynanan oyunlar vsvsvs
açtım canım :)kızlar ülke tvyi izlemeniz tavsiye ederim
hadi inşaallah :)nereyeeeee yatıyon..onca karpuzuza kim bakacak.kim sulayacak,kim yapacak bunları anaaaaammmmmmmmmmmmm..
o zaman yatamıcam ve ben karpuzluktan kurtulucaaaaaaaaaaaam...heh he heeeeeeee
hayır dua mı bed dua mı kızzzzz :)kızlar bana müsade.teravih namazımı kılayım geleyim...bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bak dua etçem size heeeee
hayır dua mı bed dua mı kızzzzz :)
hatunlar pc hiçbi siteyi açmadı az önce bi format attım kendine geldi :)
ben de bi namazımı kılayım sonra yatıyomuş gibi yapıyım kuranımı okuyum :)
hade Allaha emanet olun mucuk
hepinize hayirli sahurlar kizlar keyifler nasil?ben cuma gecesini kasilmalardan dolayi dogumhanede gecirdim ama cok sukur sancilarim braxton hicksmis yani yalanci sancilar alttan muayene yaptilar birde ne zormus boyle seylerle ugrasmak cuma gecesi ve cumartesi sabahi igne yaptilar bebisin cigerleri gelissin diye erken gelme durumunda cigerleri gelissin diye pacalarim tutusmus durumda daha hicbirseyim tam degil gurbetten nefret ettim ilk defa bukadar bugunde sancim vardi hic rahat degilim beni dualarinizdan eksik etmeyin ne olacagi isin belli olmaz ama Rabbim tam zamaninda hayirlisiyla versin insallah ve Rabbim hepinize tattirsin anneligi hayirlisiyla insallah hepinizi opuyorum
eslem muhat seyyan ben cuzlerimi okudum cuma gunu bitirdim cok sukur Rabbim kabul etsin insallah
canım ya hayırlısı olsun inşallah.pazartesi günü test günüm çok korkuyorum...:18::18::18::18:
hiç belirtimde yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?