Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayyy iyiki sormuşum yaaaa ben bu sayfayı atlamışımm,bu hafta kimler için okuyacazz arkadaşlarr

evet sorma arkadaşımm yaa hergün allen carrın kitabını okumaktan bi hal oldumm ama gelgörki bende işe yaramıyoo,gelecek ay tüp bebeğe başlayacaz,içincede stress oluyorum içmeyincede:))Amin cnm inşallahh

amiin canım sağolinş yarın güzel haberlerimi yazarım

Aminn inşaallah,yarın müjdelerle dolsun burası inşaallah

Allah kabul etsin canım. inşallah tüm dileklerini kabul etsin rabbim. gelsin bebekler:)

Amin Allah razi olsun canım,gelsinn bebişlerrr dimiiiii

allah kabul etsin datlım

Amin canım Allah razi olsun

Sanada Hayırlı Ramazanlar canım....Üzülme,inşaallah son adetin olur bu.Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla müjde vermeni nasip etsin

yaaaaaa çok sevindim hatimi bitirdiğine,hiç çatlamadım
şaka bi yana canım,Allah kabul etsin.tez zamanda bebişine kavuştursun Rabbim yada bebişlerine

Hihiii Aminn canım amin cümlemizinkini kabul etsin Rabbim...Veeee sıra geldi bebişlereee,Rabbim çifter çifter nasip etsin hepimizee inşaallahhh

Muhatın teli kapalı mı hala,nerde bu kızz :26:

Canım dostum aldım mesajını sende çok seviliyosun

Allah kabul etsin canım ne hatimi bu.Seyyan ve emanın cüzleri ne.
Herşeyden geri kalmışım canımcım

Amin sağolasın gülüm Allah razi olsun

Canım hani dua yarışı yapmıştık,sen birinci olup Seyyana yapılmasını istemiştin ya...Seyyanda sana yapılmasını arzu etti.düşündük taşındık ikinize birden yapalım dedik....Cüzleri dağıttık...İki tane Kuran-ı Kerim Hatimi yapıyoruz,biri Seyyana biri Sana canım....Ben sana özel mesajda atmıştım konuyla ilgili Hatim başladık diye,gelmedi mi acaba :26: Böyle işte canım,inşaallah bitince ikinizin duası da aynı gün olacak,inşaallah aynı anda ve çok kısa zamanda da hayırla ve sağlıkla bebişleri de alırsınız kucağınıza

Son düzenleme:
canım nasılsın...çok sevindirik oldum ya,eslemde gelmiş sende
ama muhat hala yok
inşaallah iyidir

canım bizim bu hatimlerin süresi kadir gecesine kadar değilmiydi,ben yanlışmı hatırlıyorum

Seyyanım geldim kuzummm,kardeşimle film izliyoduk,kocişde bilgisayardaydı giremedim...Şimdi fazla vaktim yok çıkıcam hemen,kociş bekliyo Canım Muhat nerde acaba,bişey demedi mi hiç sana.Dur bide ben arıyım,hiç böyle yapmazdı ama teli mi bozuldu acaba :26: İnşaallah iyidir

canım şimdi yine çaldırdım..çok şükür çalıyo ama hiç girmemesi ve telinin bütün gün kapalı olması beni endişelendirdi.bakalım çaldırdım bikere gelicekmi..
ayyy enişte bize yasak mı koydu acaba:18::18::18::18::18::18:

yaaa ne güzel ben yanlızım.eşim işte....
bende geliyimmi film izlemeyee

canım bizim bu hatimlerin süresi kadir gecesine kadar değilmiydi,ben yanlışmı hatırlıyorum

Hayır canım ayın 18ine kadardı....Bitmeyecek gibiyse uzatalım mı ne yapalım....Zaten sonra Hatim sırası kime gelirse,Ramazan Bayramından sonraya kalır.Çünkü Ramazanı Şerifte zor oluyo sanırım...E öyle olursa,sizinkileri 18inde bağışlamak yerine Kadir Gecesinde bağışlamak daha mı güzel olur ki....Siz bilirsiniz canım,ne derseniz öyle hareket edelim....

Canımmmm ben Muhatı çaldırdım,teli çaldı...Ay bide çalınca korktum bu saatte bişey dermi ki eşi,inşaallah uyanmamıştır,üzüldüm bide aradığıma rahatsız ettim mi ki diye :18: :18: :18: :18: :18:

canım bende katılmak istiyorum dualara benide katın bi topiğe hatıldım dualara bunada katılmak istiyorum

evet canım uzatalım.iyi olur.hem kadir gecesi bağışlansın.zaten sen bağışla istiyorum ben..
evet bende çaldırdım.ve pişman oldum.inşaallah sorun olmaz....

cnm bu sigara illeti bitirdi bizleri gercekten..ben birakmistim iki sene onceki ramazanda ve 8 ay agzima surmemistim..sonra negatif asilamalar negati negatif derken bi baktim yine cantamda paketle geziyorum..insallah birakirsin..ben nikotin sakiziyla birakmistim tavsiye ederim..Allah yardimcin olsun
canım nasılsın...çok sevindirik oldum ya,eslemde gelmiş sende
ama muhat hala yok
inşaallah iyidir
oy oy oy minnosum benim sen sevindirikmi olduuuunnn....nasilsin cnm ha bire hatim yapiyonuz yaaa siz cok hizli okuyonuz galiba..ben yavasim ya bide gunduz calisiyorum insallah bitanecik bari hatim yapmak banada nasip olur...hastaligim bitsinde gece gunduz okuycam insallah niyetlendim bende hatim yapacam insallah

Ayyy iyi bari sende çaldırmışsın,bende çaldırdım çalıyo Çekindim bide gece gece

Yok sanmam uyuyodur belki Enişte kıyamaz Muhata

yaaa ne güzel ben yanlızım.eşim işte....
bende geliyimmi film izlemeyee

Gel kuzumm gel gülümmm,çekirdek çitleriz hem

Bikaç aya kalmaz nasılsa buluşur,filmde izleriz,gezerizde tozarızdaa,birileri duymasınnnn

canım bende katılmak istiyorum dualara benide katın bi topiğe hatıldım dualara bunada katılmak istiyorum

canım tabiki katarız ama nolur takip et.çünkü giripte bidaha girmeyenler oluyo ve dualar aksayınca okuyan arkadaşlara haksızlık oluyo.ben seni haftaya listeye eklerim.
ama sen istersen bu liste içinde okuyabilirsin.eksikler oluyo çünkü.
okunacak dualar kişi başına 3105.sayfada yazıyo canım.bi bak istersen..

kulaklarıda mı çınlamıyo bu kızın....
duysun da gelsin bize kızsın....

evet çok canım sıkılıyoduuuuuuuuuu
canım sende okursun tabiki..bak hatimleri kadir gecesine uzattık...
eslem hızlı okuyo.bizde ona yetişçez diye gece gündüz okuyoruz işte.
ama esleme yetişmek ne mümkün

meraktan öldüm.nerdesin sen.bi problem yok inşaallah.
yakında enişte bize ambargo uygulayacak:18::18::18::18:

Canım tabiki aramızda herkese yer varr,daimii olacaksın dimiiiiii Seyyan ilgileniyo listeyle,senide alır listeye canım

Bu arada Salatı Tefriciye başlatan sen miydin canım,yanlış hatırlamıyorumdur inşaallah :26:

evet canım uzatalım.iyi olur.hem kadir gecesi bağışlansın.zaten sen bağışla istiyorum ben..
evet bende çaldırdım.ve pişman oldum.inşaallah sorun olmaz....

Tamam canım uzatalım öyleyse...Canım bu sorumluluğu ben almıyım,hep dualarımızdasınız ismen,hele bugün akşam görüşmeden sonra çok dua ettim en başta sana ve diğer kızlara...Allah razi olsun hepinizden Rabbim tüm dualarınızı hayırlarla kabul etsin...Bağışlamayı Kays yada sen yada Muhat yada ne bileyim birinizden biri yapsa daha uygun olur sanki bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…