"Dualarımız,............................................................................................için okunacak
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn "
DUA LİSTEMİZ "
19.07.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
AYŞE035 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NFY_9185 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GÜLCHAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
FOLİKASİTKA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
TALİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ELANOR01 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
YLİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı sağlıklı doğum
NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2600 ENBİYA
sigarayı bırakmak gerekkkkkk!!! ahhh ahhhh ne çekiyoruz ya şu bağımlılıktan. herkesle tartışa tartışa beni görenler sigarayı gizli içmeye başladı. sigara bütün hastalıkların anası. içkinin bile o kadar zararı yok. tek nefesle tüm vücudumuza dağılan sinsi bir düşman. rabbim tez zamanda bırakmak nasip etsin.
ayyy iyiki sormuşum yaaaa ben bu sayfayı atlamışımm,bu hafta kimler için okuyacazz arkadaşlarr
amiin canım sağolinş yarın güzel haberlerimi yazarım
Allah kabul etsin canım. inşallah tüm dileklerini kabul etsin rabbim.gelsin bebekler:)
allah kabul etsin datlım
Hayirli ramazanlar kizlar uzun zamandir giremiyorum nete . Hepinizi cook özledim nasilsiniz insallah iyisinizdir hepiniz. Gecmisi de okuyamadim yeni hamislerimiz var mi varsa biri yazsin da umutlanalim. Bu aralar yine cok Üzgünüm iki aydir adet olmadim doktora da gidemedim birsey vardir diye umutluydum ama bugün adet oldum coook kötüyüm((
yaaaaaa çok sevindim hatimi bitirdiğine,hiç çatlamadım
şaka bi yana canım,Allah kabul etsin.tez zamanda bebişine kavuştursun Rabbim yada bebişlerine
Canım dostum aldım mesajını sende çok seviliyosun
Allah kabul etsin canım ne hatimi bu.Seyyan ve emanın cüzleri ne.
Herşeyden geri kalmışım canımcım
Aminn inşaallah,yarın müjdelerle dolsun burası inşaallah
Amin Allah razi olsun canım,gelsinn bebişlerrr dimiiiii
Amin canım Allah razi olsun
Sanada Hayırlı Ramazanlar canım....Üzülme,inşaallah son adetin olur bu.Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla müjde vermeni nasip etsin
HihiiiAminn canım amin cümlemizinkini kabul etsin Rabbim...Veeee sıra geldi bebişlereee,Rabbim çifter çifter nasip etsin hepimizee inşaallahhh
Muhatın teli kapalı mı hala,nerde bu kızz :26:
Amin sağolasın gülüm Allah razi olsun
Canım hani dua yarışı yapmıştık,sen birinci olup Seyyana yapılmasını istemiştin ya...Seyyanda sana yapılmasını arzu etti.düşündük taşındık ikinize birden yapalım dedik....Cüzleri dağıttık...İki tane Kuran-ı Kerim Hatimi yapıyoruz,biri Seyyana biri Sana canım....Ben sana özel mesajda atmıştım konuyla ilgili Hatim başladık diye,gelmedi mi acaba :26: Böyle işte canım,inşaallah bitince ikinizin duası da aynı gün olacak,inşaallah aynı anda ve çok kısa zamanda da hayırla ve sağlıkla bebişleri de alırsınız kucağınıza
canım şimdi yine çaldırdım..çok şükür çalıyo ama hiç girmemesi ve telinin bütün gün kapalı olması beni endişelendirdi.bakalım çaldırdım bikere gelicekmi..Seyyanım geldim kuzummm,kardeşimle film izliyoduk,kocişde bilgisayardaydı giremedim...Şimdi fazla vaktim yok çıkıcam hemen,kociş bekliyoCanım Muhat nerde acaba,bişey demedi mi hiç sana.Dur bide ben arıyım,hiç böyle yapmazdı ama teli mi bozuldu acaba :26: İnşaallah iyidir
yaaa ne güzel ben yanlızım.eşim işte....Seyyanım geldim kuzummm,kardeşimle film izliyoduk,kocişde bilgisayardaydı giremedim...Şimdi fazla vaktim yok çıkıcam hemen,kociş bekliyoCanım Muhat nerde acaba,bişey demedi mi hiç sana.Dur bide ben arıyım,hiç böyle yapmazdı ama teli mi bozuldu acaba :26: İnşaallah iyidir
canım bizim bu hatimlerin süresi kadir gecesine kadar değilmiydi,ben yanlışmı hatırlıyorum
hayır canım ayın 18ine kadardı....bitmeyecek gibiyse uzatalım mı ne yapalım....zaten sonra hatim sırası kime gelirse,ramazan bayramından sonraya kalır.çünkü ramazanı şerifte zor oluyo sanırım...e öyle olursa,sizinkileri 18inde bağışlamak yerine kadir gecesinde bağışlamak daha mı güzel olur ki....siz bilirsiniz canım,ne derseniz öyle hareket edelim....
Canımmmm ben muhatı çaldırdım,teli çaldı...ay bide çalınca korktum bu saatte bişey dermi ki eşi,inşaallah uyanmamıştır,üzüldüm bide aradığıma rahatsız ettim mi ki diye :18: :18: :18: :18: :18:
Hayır canım ayın 18ine kadardı....Bitmeyecek gibiyse uzatalım mı ne yapalım....Zaten sonra Hatim sırası kime gelirse,Ramazan Bayramından sonraya kalır.Çünkü Ramazanı Şerifte zor oluyo sanırım...E öyle olursa,sizinkileri 18inde bağışlamak yerine Kadir Gecesinde bağışlamak daha mı güzel olur ki....Siz bilirsiniz canım,ne derseniz öyle hareket edelim....
Canımmmm ben Muhatı çaldırdım,teli çaldı...Ay bide çalınca korktum bu saatte bişey dermi ki eşi,inşaallah uyanmamıştır,üzüldüm bide aradığıma rahatsız ettim mi ki diye :18: :18: :18: :18: :18:
cnm bu sigara illeti bitirdi bizleri gercekten..ben birakmistim iki sene onceki ramazanda ve 8 ay agzima surmemistim..sonra negatif asilamalar negati negatif derken bi baktim yine cantamda paketle geziyorum..insallah birakirsin..ben nikotin sakiziyla birakmistim tavsiye ederim..Allah yardimcin olsunslmm arkadaşlar nasılsınız,ramazan iii geçiyodur umarımmm bende bi yandan orucumu tutayım diyorum bi yandanda sigarayı bırakmaya çalışıyorum hergün sahurda bırakıyorum iftarda yeniden başlıyorum:))off çok zorr yaaaaaa bu arada dualarımız bittimii
oy oy oy minnosum benim sen sevindirikmi olduuuunnn....nasilsin cnm ha bire hatim yapiyonuz yaaacanım nasılsın...çok sevindirik oldum ya,eslemde gelmiş sende
ama muhat hala yok
inşaallah iyidir
canım şimdi yine çaldırdım..çok şükür çalıyo ama hiç girmemesi ve telinin bütün gün kapalı olması beni endişelendirdi.bakalım çaldırdım bikere gelicekmi..
ayyy enişte bize yasak mı koydu acaba:18::18::18::18::18::18:
yaaa ne güzel ben yanlızım.eşim işte....
bende geliyimmi film izlemeyee
canım bende katılmak istiyorum dualara benide katın bi topiğe hatıldım dualara bunada katılmak istiyorum
Ayyy iyi bari sende çaldırmışsın,bende çaldırdım çalıyoÇekindim bide gece gece
Yok sanmam uyuyodur belkiEnişte kıyamaz Muhata
Gel kuzumm gel gülümmm,çekirdek çitleriz hem
Bikaç aya kalmaz nasılsa buluşur,filmde izleriz,gezerizde tozarızdaa,birileri duymasınnnn
cnm bu sigara illeti bitirdi bizleri gercekten..ben birakmistim iki sene onceki ramazanda ve 8 ay agzima surmemistim..sonra negatif asilamalar negati negatif derken bi baktim yine cantamda paketle geziyorum..insallah birakirsin..ben nikotin sakiziyla birakmistim tavsiye ederim..Allah yardimcin olsun
oy oy oy minnosum benim sen sevindirikmi olduuuunnn....nasilsin cnm ha bire hatim yapiyonuz yaaasiz cok hizli okuyonuz galiba..ben yavasim ya bide gunduz calisiyorum insallah bitanecik bari hatim yapmak banada nasip olur...hastaligim bitsinde gece gunduz okuycam insallah niyetlendim bende hatim yapacam insallah
canım bende katılmak istiyorum dualara benide katın bi topiğe hatıldım dualara bunada katılmak istiyorum
evet canım uzatalım.iyi olur.hem kadir gecesi bağışlansın.zaten sen bağışla istiyorum ben..
evet bende çaldırdım.ve pişman oldum.inşaallah sorun olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?