Ayyy iyi bari sende çaldırmışsın,bende çaldırdım çalıyoÇekindim bide gece gece
Yok sanmam uyuyodur belkiEnişte kıyamaz Muhata
Gel kuzumm gel gülümmm,çekirdek çitleriz hem
Bikaç aya kalmaz nasılsa buluşur,filmde izleriz,gezerizde tozarızdaa,birileri duymasınnnn
canım tabiki katarız ama nolur takip et.çünkü giripte bidaha girmeyenler oluyo ve dualar aksayınca okuyan arkadaşlara haksızlık oluyo.ben seni haftaya listeye eklerim.
Ama sen istersen bu liste içinde okuyabilirsin.eksikler oluyo çünkü.
Okunacak dualar kişi başına 3105.sayfada yazıyo canım.bi bak istersen..
Nekadarzorrr Kütahyalım ben,,,Seyyan gelcek görüşcez inşaallllahh,sizde gelinnnnn
Seyyannnn cevap versene canımmm,Muhatı arıyomusun,arayamıyosan eşimden arıcam şimdi hemennnn çok merak ediyorum
canum özelden bi mesaj geldi de onu sormam gerekti. sana da yollayayım :)Muhattt özelden arıyom canımmm,eşimdenn arıyom bende kontör yok,haberin olsun aç canımmmm
ayyy ne guzel olurdu memleketim ohhh..ama yok iste bu sene izin mizin yok kaldik gene buralarda herkezler gidiyo izine...ama nasip insallah biz sene arabayla gelecez...bursayi gormek cok istiyorum canakkale sehitlerinin kabirleri Eyup sultanda iftar sahur,ne guzel olur ya nasip....nolmus aradinizmi muhatiii rapor veriiin banaaaaa ne oluyoooo muhat anti depresyon ilacimiz iyimisin senn...kiiizz yoksa bebek mi var
canum özelden bi mesaj geldi de onu sormam gerekti. sana da yollayayım :)
bi bak,
Muhattttt telin meşgulllllllllllllllllll
Seyyan Muhatı arıyomusun arıyım mııııı
ayyy hem ara diyo hem teli mesgul..kesin seyyanla konusuyoduurr
ooooooooooo çoktan.şuanda konuşuyoruz.iyiymiş.kayınvalidesindeymiş bugün.eşiylede sorun yok...barışmışlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?