Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

siz bursaliydiniz demii

Nekadarzorrr Kütahyalım ben,,,Seyyan gelcek görüşcez inşaallllahh,sizde gelinnnnn

Seyyannnn cevap versene canımmm,Muhatı arıyomusun,arayamıyosan eşimden arıcam şimdi hemennnn çok merak ediyorum

yok kuzum ben pc me kişileri duaları kayıt etyom ben ,adetim bitince bi topikteki dualara baslayacagım salı biter tahmini adetim okumaya baslarım.haftaya sen ekle beni canım.yeni listeye ekle gülüm

Nekadarzorrr Kütahyalım ben,,,Seyyan gelcek görüşcez inşaallllahh,sizde gelinnnnn

Seyyannnn cevap versene canımmm,Muhatı arıyomusun,arayamıyosan eşimden arıcam şimdi hemennnn çok merak ediyorum

ayyy ne guzel olurdu memleketim ohhh..ama yok iste bu sene izin mizin yok kaldik gene buralarda herkezler gidiyo izine...ama nasip insallah biz sene arabayla gelecez...bursayi gormek cok istiyorum canakkale sehitlerinin kabirleri Eyup sultanda iftar sahur,ne guzel olur ya nasip....nolmus aradinizmi muhatiii rapor veriiin banaaaaa ne oluyoooo muhat anti depresyon ilacimiz iyimisin senn...kiiizz yoksa bebek mi var

İnşaallah gelirisniiizzz,tüm hayallerin gerçek olur.Seneye bebişinizle gelin e miii....

Muhatın tel meşgulll canımm,koştura koştura yatak odasından eşimin teli aldım geldim

canum özelden bi mesaj geldi de onu sormam gerekti. sana da yollayayım :)
bi bak,

Tamamm neymiş acabaa :26:

Bugün gelmeyenler mi geliyo ne:)
reyyyaaannnn gel gari bak emamız da geldi :)

ooooooooooo çoktan.şuanda konuşuyoruz.iyiymiş.kayınvalidesindeymiş bugün.eşiylede sorun yok...barışmışlar....

Ayyy bende koştur koştur yatakodasında kocamın telini kaptım geldim O değil,kociş beni bekliyodu,ona koştuğumu sandı kesinn hahahaaa,ayy şimdi bide biz küsermişiz Sevindim barışmalarınaaa,akıllı olun ulennnn bebikk gerek bizee kocişle küsmece darılmaca yokkkkkkk okadarrrrrr

Canum mesajı birazdan gönderiyorum.
Ama topikte paylaşma.
Nekadarzor a da sen yolla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…