Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Melek ne zaman gelecek acaba gelip hayırlı haber verir inşallah.
Bizim gece kuşları da yok ortada :)

tek
tüpte 3 embriyo var canım 2 si transfer edilecek inşallah..
geçen seferde öyleydi biri tutundu ondada kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah bundada öyle olmaz

inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım sağ salim kucağına alırsın.3 tanesi neden transfer edilmiyor ki

olmadı yine 5.negatifimi aldım

canım Allahım gönlüne sabır ve ferahlık versin..heralde en çok bunlara ihtiyacın vardır.ağlama üzülme desekte nasılsa sesin kısılana gözlerin şişene kadar ağlayacaksın.daha fazla bekletmeden emanetini en kısa zamanda göndersin inşallah..

belki rahatlatır diye söylüyorum burda senin anlayan şuan yaşadıklarını çok iyi bilen bir sürü kişiyiz..

çıkar isyanı valla...olmuyo böyle bağlatçaklarmı,nakil mi neyse..
ne güzel canım,bende çok istedim ama işte kısmet..
olsun canım iş için katlanıcaksın...mutlu olda ..
Melek ne zaman gelecek acaba gelip hayırlı haber verir inşallah.
Bizim gece kuşları da yok ortada :)
gece kuşlarından bendeniz seyyen,henüz kendime gelemedim..sol gözüm iyice şişmiş olup,kapanmıştır.hatta iltihap yüzümün sol yanını sarmıştır.şakağımda çıkan beze beni bir hayli korkutup,iltihaptan olduğu içimi biraz rahatlatmştır.ayyy ne yazıyom ben ferman gibim oldu.
kızlar şaka bi yana çok kötü durumdayım.doktora gittim.dediğim gibi iltihap yüzümü sarmış..antibiyotik falan verdi .ama mutlaka bir göz doktoruna git,gözün iyi değil dedi ya..canım sıkıldı.eşimi bekliyorum uyansında bi gidelim yine...ya işte benden böyle..
melekçim seni seviyoruz canım......................................................................................................................................

Allah yardımcın olsun canım. en sıkıntılı zamanlara girdin ama doğunca hepsini unutacaksın. zır zır zır gece gündüz uyku yok:)

Canımmmm anne olmak kolay değil azıcık daha sabret az kaldı.
ıns canlarım artık doğsun ıstıyorum doğru duzgun cuzlerımı bıle okuyamıyorum fenalık gelıyo
saol cnm sukur iyi prenses kucaga alisti biraz o zorluyo beni hic is yapamiyorum
alah yardımcın olsun canım

uzme kendını vaktı gelmemıs demek
rabbım nasıp eder ıns

kızlar şimdi çıkıyorum.eşimi kaldırayım da bi doktora gidelim bakalım....sonra görüşürüz....dua edin

Rabbim yardımcın olsun canımm
kızlar şimdi çıkıyorum.eşimi kaldırayım da bi doktora gidelim bakalım....sonra görüşürüz....dua edin
hayırdır canımcım noldu eşine ne kaçırdım yine ben yaaaa
dualarımız seninle

Canımsın çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktordan gelince yaz mutlaka dualarımızdasın dostum

s.a kizlar nasilsiniz insallah keyifler yerindedir?seyyancim gecmis olsun son okudugum sayfaya gore rahatsizmissin insallah Rabbim tez zamanda sifa versin

melekcim Rabbim sabir versin insallah cok dua ettim ama hayirlisi buymus demekki

emacim sende hosgeldin aramiza insallah butun sorunlarini halledebilirsin Rabbimin yardimiyla en yakin zamanda

Selam kızlarrr Bugün rahatsızım biraz,hiç Kur'an-ı Kerim okuyamadım.Üstelik belimde ağrıyo,sanırım kırmızılar haber veriyo gelcem diye,şimdiden bi hüzün kapladı içimi,zira hiç sevmem kendilerini Neyse hayırlısı olsun,stres yok

Seyyannnn geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin Geçmişi okuyamadım fazla,inşaallah bişey kaçırmamışımdır

İnşaallah herkes iyidir,eksik etmeyelim dualardan birbirimiziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…