Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım öncelikle güzel sonuclar alın tedavinden sonu bebekli olsun inşallah...
bizde eşim için proweed plus kullandık biz hiç bi faydasını görmedik..
benim eşimde sayı hareketlilik morfoloji bozuklugu ve grad 2 varikosel var

dimi dimiiiiii çekemeyenler çatlasınnn
iyilik datlım senden naber gııı :)
iyi kuzu senden naberrr
asbe yi dinle canım hem stresi alıyor hem rahmi besliyor tranfer öncesi çok iyi gelir melissa çayı...
bak ragmi beslediğini bilmiyordum canım sayende bunu da öğrenmiş oldumm
ben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun
kız ben burdaydım da işlere dalında kk beni atmışşşşşş yoksa bırakırmıyım sizi yalnız
sen onu bunu bırakta nerdesin bakayım onu söyle esprilerle unutturabileceğini mi zannediyorsun olmazzzz
Ziyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah

Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)
hepsi senin olsun bacımmmmmmmmm iyi ki geldin
asbelove in kod adı kuzum

ay kızlarrr ne güldürdünüz beni burda var ya Allahtan yalnızdım koca dükkanda da görmedi kimse yerlere yatışımı

:) kız dedim buda yeni bişimi ne acaba :) heheh

canım benim güzel haberlerle gelmişsin bakıyorum hadi inşallahhhh 3ay sonra herşey çok daha güzel olacak bence 3aya kalmadan senden de güzel haberler alacağız dediydi dersin
kaysın cuma günü netleşecek ama geçen gün test yaptı 2.çizgiyi gördü inşallah cumada netleştirip haber verecek canım melek181in test günü bugün inşallah ondan da hamiş haberleri alacağız bendeeee daha 1hafta var inşallah bebişim benimledirrrrr

canım bizdede morfoloji %1 ve sayıda da saıkıntı var. bak sizde de işe yaramamış.siz ne kadar kullandınız canım??

saol tatlım benim hep beraber bu yazı sıra sıra hamilelik haberleriyle gçirelim işallah. hadi bakalım melek başı çeksin ardından kays ardından da sen gel işallah canım.

biz 3 ay kullandık canım..morfoloji %3 tü bizim morfolojiyi zaten hiç bi ilaç değiştiremez canım bu cok zor
ama sayıda 25.000 cogalmıştı sadece

İyi ki geldim çünkü bana çokkk iyi geliyorsunuz

:) sorma ya bir katılamadım akşamcılara..geçen gün isyan çıkardım zaten. artık nakil mi yapcanız ne yapacaksanız yapın dedim resti çektim..onlar cep tel den giriyor internete tuzları kuru benim telefonla zor oluyor (

Kız eniştem bizim şirkette çalışıyor akşam eve beraber gidiyoruz..zaten gündüz baraber akşam evde bari rahat etsin adamcağız diyorum ama O çağırtırıyor bi de...Eşim evde yok ya sahipsiz bırakmamaya çalışıyor yazıııık..Allaha şükür canım bunca yıldır bizin en büyük hayalimizdi birbirimize yakın oturmak nihayet oldu..normalde ben de çok yanlız kalırım..bizim işten dolayı eşimle yılın belkide 4 ayında ayrıyız..1 haftadır yok çarşamba akşamı gelecek perşembe günü akşam trabzona gidecek 3-4 günde orda kalır...hep böyle bizim..

nasılsnız yalnızlık ta zor bu halde keske bırı olsa yemegımı yapsa bende klıma altıda uyusam ne ıyı olurdu artık hep halsız olmaktan sıkıldım hıcbısey yapamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

aminnn kuzu aminnnn hehe bizimde morfoloji %1 yaşasınnnnn
biz 3 ay kullandık canım..morfoloji %3 tü bizim morfolojiyi zaten hiç bi ilaç değiştiremez canım bu cok zor
ama sayıda 25.000 cogalmıştı sadece
bize de bir ilaç verdi dr. sayımız yükseldi morfoloji de çıka çıka %3ü gördü ama şimdi %1
taze gelin seni hemiiii :)
evettt herkes eskidin artık diy ama ben hala kendimi 22yaşında hissediyorum kiiii
İyi ki geldim çünkü bana çokkk iyi geliyorsunuz
canım benimmmmmmmmmmmm

keşke benimde anlaşabileceğimiz bir akrabamızla yakın otursak yaa kıskandım şimdiii
nasılsnız yalnızlık ta zor bu halde keske bırı olsa yemegımı yapsa bende klıma altıda uyusam ne ıyı olurdu artık hep halsız olmaktan sıkıldım hıcbısey yapamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam canım sabır sabır az kaldı gerçi 2ay sonra da bebişten bişey yapamayacaksın ama o zaman keyif olacak keyif inşallahhh

canım bu ilaç bide dünyanın parası bi işede yaramıyor

hemi de nasıl kutusu 200tl cik
biz onun yerine arginmax aldık bir de dr.un verdiği ilaç gerçi daha pahalıya mal oldu dr.un verdiği ilaçta kaçak geliyor türkiyede satışı yasak ona da bayıldık 150tl ohhhh geçmişler olsunnn

Allah yardımcın olsun canım. en sıkıntılı zamanlara girdin ama doğunca hepsini unutacaksın. zır zır zır gece gündüz uyku yok:)

Canımmmm anne olmak kolay değil azıcık daha sabret az kaldı.

merhaba kizlar..
nasilsiniz?
emacim hosgeldin cnm..insallah en kisa surede sikintilarindan kurtulursun cnm..rabbim yardimcin olsun..

kızlar yeni yapılacak listeye benide ekleyin hayırlısı ile gönlündeki ile evlenmesi ve hayırlı saglıklı evlatlar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…