Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bence sadece kanda baktır evdekı testler yanıltabılıyor ..ıns suan bebısın senınledır
ooo cok iyi canım sakın öyle düşünme onlar zaten son haftalarda hızlıca alıyolar daha iyi olucak

ıns canım dedgınız gıbı olurda bebısım normal kıloda dogar

canım bence sadece kanda baktır evdekı testler yanıltabılıyor ..ıns suan bebısın senınledır

inşallah canım inşallahhhh Rabbim bebişimi yollamıştır bu ay inşallahhh doğru söylüyorsun canım aslında ama kendime güvenemiyorum o negatifi görmeye 1-2gün bekler öyle veririm olmazsa kanı gelmezse yani geleceği varsa gelir zaten o zamana kadar
hiç endişe etme canım benim daha önünde 2ay var o 2ay içinde tombiş mi tombiş olacak dediydi dersin

kız çok geçmiş olsun ağrıda yapar şimdi..Allah şifa versin canım yaa.. ( ne güzel denk gelmiş hiç bu kaa sevinmemişsindir kırmızıların geldiğine yaaa görüyormusun Allah her işte bir kolaylık veriyor..inşallah bebek kususunda da aynı kolaylıkları versin rabbim
heee yaa beni de alın aranıza dafni çok yanlız akşamcı olası var artık zorla mı alırsınız bilmem ama alın da artık seyyancım

bence test gununde sadece kanda baktırman yeterlı olacak nasıbınde varsa vardır ama evdekı testler yanıltıyo bu dahada yıkıcı oluyor canım ıns onumuzdekı hafta burda guzel haberlerını konusuyor oluruz

kuzum test günü korkusu sarmış seni..merak etme İnşallah bu sefer pozitif göreceksin yani tabi bilemeyiz Allaha kalmış bişe ama biz öyle olsun diye ediyoruz ümit ediyoruz.bu tedavi sürecinin her anı heyecan bea..Herşey çok güzel olacak allahın izniyle canım

Ayşecim merak etme nur topu gibi doğacak kızın..konuyu tam olarak okuyamadım işler yüzünden ultrasonda doğum kilosunu düşük mü gördüler..eğer öyleyse hiiç kafana takma canım son haftalarda daha hızlı kilo alacak hatta seni çok şaşırtacak ne çabuk büyüdü diyeceksin..

canım üzülme herşeyin hayırlısı. sen üzerine düşen herşeyi yapıyorsun. sabırla dileyeceğiz ve sağlıkla kavuşacağız inşallah yavrularımıza. üzülme demek dile kolay tabi, seni çok iyi anlıyorum ama rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine de yürekten inanıyorum.

slm kizlar dedim ama kimse yok galiba olsun nasilsiniz?ben bugun yaniyorum cok sicak var disarda aslinda bir taraftanda hosuma gidiyor uzun suredir boyle sicak olmadigi icin utu yapmam lazim bu havada utu yapilirmiki acep

bence test gununde sadece kanda baktırman yeterlı olacak nasıbınde varsa vardır ama evdekı testler yanıltıyo bu dahada yıkıcı oluyor canım ıns onumuzdekı hafta burda guzel haberlerını konusuyor oluruz
inşallah canım inşallah yaaa hayırlısı hakkımızda bakalım bekleyelim ve görelim belki dayanamaz yaptırırım belli mi olur
hemde nasıl canım yaaa inşallahhhh öyle çok ihtiyacım var ki pozitifi görmeye Rabbim nasip eder inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı dün eşlemin sözü çok hoşuma gitmişti salih-saliha evlatlar nasip eder Rabbim
slm kizlar dedim ama kimse yok galiba olsun nasilsiniz?ben bugun yaniyorum cok sicak var disarda aslinda bir taraftanda hosuma gidiyor uzun suredir boyle sicak olmadigi icin utu yapmam lazim bu havada utu yapilirmiki acep
hoş geldin tatlım valla bu sıcakta ben işyerindeki mecburi işlerimi bile yapmıyorken sen ütü mü yapcan aaa gel iki lafın belini kıralım

a.s.iyilik canım..geçmiş olsun sanada hastanedeymişsin..az kaldı bebişini kucağına alamana allah kolaylık versin canım hamilelik ve sıcak hava bide ütü :95:

rabbim hayırlısını versim isyana düşürmesin bizi evlat nasib ederse en güzelini en hayırlısını nasib etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.... eşim üzülme diyo ama biliyorum ki kendiside üzülüyo arkadaşlarının çocuklarıyla oynarken onları omuzunda taşırken biliyorumki kendi evladıylada vakit geçimk istiyo Rabbim ol de ol de Allahım....düşündüğüm çok şey var ama elimden değil gözümden akıyo... Allah yıllarca bekleyenlere sabırlar versin olarında bizimde yüzümüzü güldürsün inşaallah....

a.s.iyilik canım..geçmiş olsun sanada hastanedeymişsin..az kaldı bebişini kucağına alamana allah kolaylık versin canım hamilelik ve sıcak hava bide ütü :95:

asbelove canim valla cok haklisin utu yapilacak gibi degil sanirim aksama birakacagim kocise yaptiririm yarisini
dafniyam sagolasin canim cuma gunu hastane ziyareti yaptik ama cok sukur simdi iyiyim pacalarim tutustu dunden beri berinin kiyafetleri ve esyalarini yikiyorum onlar utulenecek e kimsede yok yardim edecek is basa dustu

Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun ağla ağla ki rahatla başka türlü açılamazsın ama bu yolun sonu değil inan Rabbimin katında mucizeleri çoktur bize de küçücük bir mucize nasip edecek inşallahhhhh Seni Seviyoruz unutmaa
aynen öyle canım bırak kociş yapsın annenin vize işi noldu canım Dr.dan alabildiniz mi yazıyı hayırdır hasstane mi hiç haberim yok ben nerde yaşıyorum yaaa geçmiş olsun canımcım

Kays üzme canını tatlım Allah büyük inşallah birgün bu sıkıntılar bitecek baban hayırlısıyla dede olacak.Yaratan yeterki nasibimizden çıkarmasın.ayrıca ne özrü paylaşmak için burdayız yanılabilirizde hiiiç sıkıntı yok bizi bizler anlarız..

doktordan aldik yazimizi cok sukur simdi bir kac belge eksik kaldi onlari ayarlamaya calisiyoruz sanirim yarina gonderecegiz bilgileri tatlim cuma gece sancilarim basladi gece 3 e kadar hastanedeydik cok sukur braxton hics kasilmasiymis ciger gelistirici igne yaptilar iki tane bebek erken gelirse diye simdide evdeyim cok sukur biseyimiz yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…