canım bence sadece kanda baktır evdekı testler yanıltabılıyor ..ıns suan bebısın senınledırsen bakma canım ona maaşallah subhanallah daha da iyi olacak hayırlısıyla
Ben bilmiyorum ki nasılım acaip bir hal içindeyim p.tesi ama ben test yapmak istemiyorum bir iki gün bekleyip eğer kırmızılar gelmezse test yaptırayım diyorum kanda negatifi görmek daha da yıkıcı oluyor çünkü
ooo cok iyi canım sakın öyle düşünme onlar zaten son haftalarda hızlıca alıyolar daha iyi olucak
canım bence sadece kanda baktır evdekı testler yanıltabılıyor ..ıns suan bebısın senınledır
ıns canım dedgınız gıbı olurda bebısım normal kıloda dogar
canım bence sadece kanda baktır evdekı testler yanıltabılıyor ..ıns suan bebısın senınledır
kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....
inşallah canım inşallahhhh rabbim bebişimi yollamıştır bu ay inşallahhh doğru söylüyorsun canım aslında ama kendime güvenemiyorum o negatifi görmeye 1-2gün bekler öyle veririm olmazsa kanı gelmezse yani geleceği varsa gelir zaten o zamana kadar
Hiç endişe etme canım benim daha önünde 2ay var o 2ay içinde tombiş mi tombiş olacak dediydi dersin
inşallah canım inşallahhhh Rabbim bebişimi yollamıştır bu ay inşallahhh doğru söylüyorsun canım aslında ama kendime güvenemiyorum o negatifi görmeye 1-2gün bekler öyle veririm olmazsa kanı gelmezse yani geleceği varsa gelir zaten o zamana kadar
hiç endişe etme canım benim daha önünde 2ay var o 2ay içinde tombiş mi tombiş olacak dediydi dersin
inşallah ben geldim canım naber nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun
inşallah canım inşallah yaaa hayırlısı hakkımızda bakalım bekleyelim ve görelim belki dayanamaz yaptırırım belli mi olurbence test gununde sadece kanda baktırman yeterlı olacak nasıbınde varsa vardır ama evdekı testler yanıltıyo bu dahada yıkıcı oluyor canım ıns onumuzdekı hafta burda guzel haberlerını konusuyor oluruz
hemde nasıl canım yaaa inşallahhhh öyle çok ihtiyacım var ki pozitifi görmeye Rabbim nasip eder inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı dün eşlemin sözü çok hoşuma gitmişti salih-saliha evlatlar nasip eder Rabbimkuzum test günü korkusu sarmış seni..merak etme İnşallah bu sefer pozitif göreceksin yani tabi bilemeyiz Allaha kalmış bişe ama biz öyle olsun diye ediyoruz ümit ediyoruz.bu tedavi sürecinin her anı heyecan bea..Herşey çok güzel olacak allahın izniyle canım
hoş geldin tatlım valla bu sıcakta ben işyerindeki mecburi işlerimi bile yapmıyorken sen ütü mü yapcan aaa gel iki lafın belini kıralımslm kizlar dedim ama kimse yok galiba olsun nasilsiniz?ben bugun yaniyorum cok sicak var disarda aslinda bir taraftanda hosuma gidiyor uzun suredir boyle sicak olmadigi icin utu yapmam lazim bu havada utu yapilirmiki acep
slm kizlar dedim ama kimse yok galiba olsun nasilsiniz?ben bugun yaniyorum cok sicak var disarda aslinda bir taraftanda hosuma gidiyor uzun suredir boyle sicak olmadigi icin utu yapmam lazim bu havada utu yapilirmiki acep
inşallah canım inşallah yaaa hayırlısı hakkımızda bakalım bekleyelim ve görelim belki dayanamaz yaptırırım belli mi olur
hemde nasıl canım yaaa inşallahhhh öyle çok ihtiyacım var ki pozitifi görmeye Rabbim nasip eder inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı dün eşlemin sözü çok hoşuma gitmişti salih-saliha evlatlar nasip eder Rabbim
hoş geldin tatlım valla bu sıcakta ben işyerindeki mecburi işlerimi bile yapmıyorken sen ütü mü yapcan aaa gel iki lafın belini kıralım
a.s.iyilik canım..geçmiş olsun sanada hastanedeymişsin..az kaldı bebişini kucağına alamana allah kolaylık versin canım hamilelik ve sıcak hava bide ütü :95:
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun ağla ağla ki rahatla başka türlü açılamazsın ama bu yolun sonu değil inan Rabbimin katında mucizeleri çoktur bize de küçücük bir mucize nasip edecek inşallahhhhhrabbim hayırlısını versim isyana düşürmesin bizi evlat nasib ederse en güzelini en hayırlısını nasib etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.... eşim üzülme diyo ama biliyorum ki kendiside üzülüyo arkadaşlarının çocuklarıyla oynarken onları omuzunda taşırken biliyorumki kendi evladıylada vakit geçimk istiyo Rabbim ol de ol de Allahım....düşündüğüm çok şey var ama elimden değil gözümden akıyo... Allah yıllarca bekleyenlere sabırlar versin olarında bizimde yüzümüzü güldürsün inşaallah....
aynen öyle canım bırak kociş yapsın annenin vize işi noldu canım Dr.dan alabildiniz mi yazıyı hayırdır hasstane mi hiç haberim yok ben nerde yaşıyorum yaaaasbelove canim valla cok haklisin utu yapilacak gibi degil sanirim aksama birakacagim kocise yaptiririm yarisini
dafniyam sagolasin canim cuma gunu hastane ziyareti yaptik ama cok sukur simdi iyiyim pacalarim tutustu dunden beri berinin kiyafetleri ve esyalarini yikiyorum onlar utulenecek e kimsede yok yardim edecek is basa dustu
kızlar sa hayırlı sabahlar benim için bu ay da yalan oldu daha test günü gelmeden oysaki idrar tstinde görmüştüm çizgiyi ahhhh neyse hakkınızı helal edin keşke hemen size yazmasaydım... özür dilerim hepinizden aeo...
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun ağla ağla ki rahatla başka türlü açılamazsın ama bu yolun sonu değil inan Rabbimin katında mucizeleri çoktur bize de küçücük bir mucize nasip edecek inşallahhhhhSeni Seviyoruz unutmaa
aynen öyle canım bırak kociş yapsın annenin vize işi noldu canım Dr.dan alabildiniz mi yazıyı hayırdır hasstane mi hiç haberim yok ben nerde yaşıyorum yaaageçmiş olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?