rabbim hayırlısını versim isyana düşürmesin bizi evlat nasib ederse en güzelini en hayırlısını nasib etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.... eşim üzülme diyo ama biliyorum ki kendiside üzülüyo arkadaşlarının çocuklarıyla oynarken onları omuzunda taşırken biliyorumki kendi evladıylada vakit geçimk istiyo Rabbim ol de ol de Allahım....düşündüğüm çok şey var ama elimden değil gözümden akıyo... Allah yıllarca bekleyenlere sabırlar versin olarında bizimde yüzümüzü güldürsün inşaallah....
asbelove canim valla cok haklisin utu yapilacak gibi degil sanirim aksama birakacagim kocise yaptiririm yarisini
dafniyam sagolasin canim cuma gunu hastane ziyareti yaptik ama cok sukur simdi iyiyim pacalarim tutustu dunden beri berinin kiyafetleri ve esyalarini yikiyorum onlar utulenecek e kimsede yok yardim edecek is basa dustu
hoş geldin canımmmmm diyecektim ki müşteri istilasına uğradım yaaaaa
ayyy o mendil kadar bile olmayan badyler zıbınlar mı ütülenecek.çoook datluuuuuuuu.minicik minicik
Zaman ne cabuk geçti yaa ben buraya ilk geldiğimde daha gebeliğin 19. haftasıylı vayy be
inşallah canım inşallah yaaa hayırlısı hakkımızda bakalım bekleyelim ve görelim belki dayanamaz yaptırırım belli mi olur
hemde nasıl canım yaaa inşallahhhh öyle çok ihtiyacım var ki pozitifi görmeye Rabbim nasip eder inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı dün eşlemin sözü çok hoşuma gitmişti salih-saliha evlatlar nasip eder Rabbim
hoş geldin tatlım valla bu sıcakta ben işyerindeki mecburi işlerimi bile yapmıyorken sen ütü mü yapcan aaa gel iki lafın belini kıralım
hadi hayırlı olsun canım bak demedi deme en geç bayram sonunda yanında annendoktordan aldik yazimizi cok sukur simdi bir kac belge eksik kaldi onlari ayarlamaya calisiyoruz sanirim yarina gonderecegiz bilgileri tatlim cuma gece sancilarim basladi gece 3 e kadar hastanedeydik cok sukur braxton hics kasilmasiymis ciger gelistirici igne yaptilar iki tane bebek erken gelirse diye simdide evdeyim cok sukur biseyimiz yok cok sukur
ay evettttttt zor deseler de hatunlar bize ne kadar tatlı geliyyyyyyayyy o mendil kadar bile olmayan badyler zıbınlar mı ütülenecek.çoook datluuuuuuuu.minicik minicik
Zaman ne cabuk geçti yaa ben buraya ilk geldiğimde daha gebeliğin 19. haftasıylı vayy be
evet canim aynen oyle onumde senin dedigin gibi bir sepet beni as diye bekleyen camasir varsorma dafniyam zaman cok cabuk gecti ben bu topige basladigimda daha test gunum gelmemisti bir iki gun vardi cok sukur pozitifi gordum butun sevincimi uzuntumu paylastim insan duygusallasiyor yaaa simdide kismetse sirada kucagima almak var Rabbim hepinize versin hicbirinizin kucaklarini bos birakmasin inaninki dua ediyorum hepinize
hemde nasıl işkence gibi geliyorlar bazen ama napalım para kazanalım ki patron ay sonunda güzel bir zam yapsın dimi amazaten hep olmaz zamanlarda geliyorlar yaff...neyse ki velinimetimiz olurlar yoksa evlat olsa sevilmezler
aminnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir dua bu böyle Rabbim nasip etsin inşallah bu mübarek günlerdeinşallah canım hemde canı gönülden senin nezdinde tüm arkadaşlar için rabbim nasip etsin hepimize salih ve saliha evlatlar..artık şu omuzlarımızdaki şu koca yük kalksın salih evlatlar doğurma kaygımızın yerini salih evlatlar yetiştirme kaygısı alsın..
hadi hayırlı olsun canım bak demedi deme en geç bayram sonunda yanında annen
aman canım çok şükür atlatmışsınız Allahımın izniyle herşey yolunda gidecek ve zamanında gelecek prensesimiz
ay evettttttt zor deseler de hatunlar bize ne kadar tatlı geliyyyyyy
balkonlarda asılı zıbınlar uzaktan sevioz yaa...
hadi hayırlı olsun canım bak demedi deme en geç bayram sonunda yanında annen
aman canım çok şükür atlatmışsınız Allahımın izniyle herşey yolunda gidecek ve zamanında gelecek prensesimiz
ay evettttttt zor deseler de hatunlar bize ne kadar tatlı geliyyyyyy
duygulandirdin beni kiz yaaa RAbbim cok buyuk Rabbbim hepinizden razi olsunAllah razı olsun canım benim hiç bir şey söylemeye gerek yok sen biliyorsun yaşadıklarımız.Dua ederken içten dua ettiğine inanıyorum ben bu yüzden çünkü sende geçtin bu yollardan. Allah bin kere razı olsun.Hayırlısıyla kolaylıkla doğur kucağına al yavrunu bizlerde bunun için dua ediyoruz sana.mutluğunu hep beraber paylaşacağız berin kızımız dünyaya geldiğinde
ayy canim ya sagolasin inanki boyle duymak bile icimi rahatlatiyor
duygulandirdin beni kiz yaaa RAbbim cok buyuk Rabbbim hepinizden razi olsun
hemde nasıl işkence gibi geliyorlar bazen ama napalım para kazanalım ki patron ay sonunda güzel bir zam yapsın dimi ama
aminnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir dua bu böyle Rabbim nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde
tabikiiiiiiii........zam deyince bütün enerjim full oldu bak şimdi
ayy canim ya sagolasin inanki boyle duymak bile icimi rahatlatiyor
duygulandirdin beni kiz yaaa RAbbim cok buyuk Rabbbim hepinizden razi olsun
dimi dimi hemencecik enerji yükleniyor insan ay inşallah iyi bişey yapar da feraha ereriz biraz
ay kız haftaya cuma benim kocişin doğum günü napcem bennnn
aminnn canım melek ve kays ın negatif haberlerinden midir nedir anlamadım ama topikte hava duygusal zaten 2 gündür
dimi dimi hemencecik enerji yükleniyor insan ay inşallah iyi bişey yapar da feraha ereriz biraz
ay kız haftaya cuma benim kocişin doğum günü napcem bennnn
iste hayatimi ikiye bolen soru kocamin dogum gunu ne yapsam acabaadamlara ne yapilir canim gomlek tsort parfum yada guzel bir aksam yemegi ve yaninda bir guzel tatli yada pasta ne kadar romantigim degilmi ama secim yapmak zor oluyor ben benim kocise nisanliyken ikimizin resmini yagli tablo yaptirmistim sahane bisey olmustu cercevelenip duvara asilmayi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?