Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kayscim kelimeler kifayetsiz biliyorum acina hic bir soz merhem olmayacak ama elden gelen birsey yok dilimizle duadan baska kalbimizle duadan baska sabirli ol arkadasim gelecek insallah senin mucizende

ayyy o mendil kadar bile olmayan badyler zıbınlar mı ütülenecek. çoook datluuuuuuuu.minicik minicik

Zaman ne cabuk geçti yaa ben buraya ilk geldiğimde daha gebeliğin 19. haftasıylı vayy be

ayyy o mendil kadar bile olmayan badyler zıbınlar mı ütülenecek. çoook datluuuuuuuu.minicik minicik

Zaman ne cabuk geçti yaa ben buraya ilk geldiğimde daha gebeliğin 19. haftasıylı vayy be

evet canim aynen oyle onumde senin dedigin gibi bir sepet beni as diye bekleyen camasir var sorma dafniyam zaman cok cabuk gecti ben bu topige basladigimda daha test gunum gelmemisti bir iki gun vardi cok sukur pozitifi gordum butun sevincimi uzuntumu paylastim insan duygusallasiyor yaaa simdide kismetse sirada kucagima almak var Rabbim hepinize versin hicbirinizin kucaklarini bos birakmasin inaninki dua ediyorum hepinize

inşallah canım hemde canı gönülden senin nezdinde tüm arkadaşlar için rabbim nasip etsin hepimize salih ve saliha evlatlar..artık şu omuzlarımızdaki şu koca yük kalksın salih evlatlar doğurma kaygımızın yerini salih evlatlar yetiştirme kaygısı alsın..

hadi hayırlı olsun canım bak demedi deme en geç bayram sonunda yanında annen
aman canım çok şükür atlatmışsınız Allahımın izniyle herşey yolunda gidecek ve zamanında gelecek prensesimiz

ay evettttttt zor deseler de hatunlar bize ne kadar tatlı geliyyyyyy

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım benim hiç bir şey söylemeye gerek yok sen biliyorsun yaşadıklarımız.Dua ederken içten dua ettiğine inanıyorum ben bu yüzden çünkü sende geçtin bu yollardan. Allah bin kere razı olsun.Hayırlısıyla kolaylıkla doğur kucağına al yavrunu bizlerde bunun için dua ediyoruz sana.mutluğunu hep beraber paylaşacağız berin kızımız dünyaya geldiğinde

zaten hep olmaz zamanlarda geliyorlar yaff...neyse ki velinimetimiz olurlar yoksa evlat olsa sevilmezler
hemde nasıl işkence gibi geliyorlar bazen ama napalım para kazanalım ki patron ay sonunda güzel bir zam yapsın dimi ama
aminnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir dua bu böyle Rabbim nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde

balkonlarda asılı zıbınlar uzaktan sevioz yaa...

ayy canim ya sagolasin inanki boyle duymak bile icimi rahatlatiyor

duygulandirdin beni kiz yaaa RAbbim cok buyuk Rabbbim hepinizden razi olsun

tabikiiiiiiii........zam deyince bütün enerjim full oldu bak şimdi

ayy canim ya sagolasin inanki boyle duymak bile icimi rahatlatiyor

duygulandirdin beni kiz yaaa RAbbim cok buyuk Rabbbim hepinizden razi olsun

aminnn canım melek ve kays ın negatif haberlerinden midir nedir anlamadım ama topikte hava duygusal zaten 2 gündür

dimi dimi hemencecik enerji yükleniyor insan ay inşallah iyi bişey yapar da feraha ereriz biraz
ay kız haftaya cuma benim kocişin doğum günü napcem bennnn

iste hayatimi ikiye bolen soru kocamin dogum gunu ne yapsam acaba adamlara ne yapilir canim gomlek tsort parfum yada guzel bir aksam yemegi ve yaninda bir guzel tatli yada pasta ne kadar romantigim degilmi ama secim yapmak zor oluyor ben benim kocise nisanliyken ikimizin resmini yagli tablo yaptirmistim sahane bisey olmustu cercevelenip duvara asilmayi bekliyor

dimi dimi hemencecik enerji yükleniyor insan ay inşallah iyi bişey yapar da feraha ereriz biraz
ay kız haftaya cuma benim kocişin doğum günü napcem bennnn

Allahın izniyle iki çift minnacık papuç hediye etcen bir pasta falan özel bir iftar sofrası vs.

kız 12sinde de benim koçişim doğum günüydü biz ayrıydık malesef..ayın 21 de benim inşallah koçişim dönmüş olur.

Kızlar 29 haziran da hastalanmıştım en son doğum kontrol hapı da kullanıyorum başka ilaçta kullanıyorum şidi lavaboya gitti koyu kahve bi akıntı ve hastalanacakmışım gibi karnım da ağrıyo nasıl olur ya 18. günüm bugün hapta kullanıyorum bide daha kırmızıya dönüşmedi ya orucum bozulmaz demi???

ay evet yaa bu cuma da benim doğum günüm aslında ama o bana telefon aldığı için yıldönümümüzde ben bir hediye istemiyorum o akşam bir de işin kötü tarafı işyeriyle iftara gidilecek eşimin yani herkes hediye verecek muhtemelen patronu orda kutlarız demiş doğum gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…