iste hayatimi ikiye bolen soru kocamin dogum gunu ne yapsam acabaadamlara ne yapilir canim gomlek tsort parfum yada guzel bir aksam yemegi ve yaninda bir guzel tatli yada pasta ne kadar romantigim degilmi ama secim yapmak zor oluyor ben benim kocise nisanliyken ikimizin resmini yagli tablo yaptirmistim sahane bisey olmustu cercevelenip duvara asilmayi bekliyor
Kızlar 29 haziran da hastalanmıştım en son doğum kontrol hapı da kullanıyorum başka ilaçta kullanıyorum şidi lavaboya gitti koyu kahve bi akıntı ve hastalanacakmışım gibi karnım da ağrıyo nasıl olur ya 18. günüm bugün hapta kullanıyorumbide daha kırmızıya dönüşmedi ya orucum bozulmaz demi???
Kızlar 29 haziran da hastalanmıştım en son doğum kontrol hapı da kullanıyorum başka ilaçta kullanıyorum şidi lavaboya gitti koyu kahve bi akıntı ve hastalanacakmışım gibi karnım da ağrıyo nasıl olur ya 18. günüm bugün hapta kullanıyorumbide daha kırmızıya dönüşmedi ya orucum bozulmaz demi???
Allahın izniyle iki çift minnacık papuç hediye etcenbir pasta falan özel bir iftar sofrası vs.
kız 12sinde de benim koçişim doğum günüydü biz ayrıydık malesef..ayın 21 de benim inşallah koçişim dönmüş olur.
kız aslında isteğim o ama daha çok yeni ya herkes öğrenmeli mi sence gerçi ben saklasam kociş duramaz ki hemen söyler bak bu çok güzel bir fikir ama salı-çarşamba öğrenirsem cumaya kadar nasıl dayancam ki ben
bendeki de laf Rabbimin izniyle hamiş olduğum kesinleşsin de bir ondan sonra düşüneyim dimi bunu
biraz daha beklerse berin i de ekletirsin canım tabloya öyle asarsın.
kız aslında isteğim o ama daha çok yeni ya herkes öğrenmeli mi sence gerçi ben saklasam kociş duramaz ki hemen söyler bak bu çok güzel bir fikir ama salı-çarşamba öğrenirsem cumaya kadar nasıl dayancam ki ben
bendeki de laf Rabbimin izniyle hamiş olduğum kesinleşsin de bir ondan sonra düşüneyim dimi bunu
hırsız daha kolay gelsin diye :)tammda pencereleri niye aciyoruz onu anlamadim
ben de merakla sonunu bekliyorum acaba ne diyecek diye :)evet canım uçmuş
anlatçak bişi yok tabikisimuhat yemedi
tamam canım hadi bizde çıkalım..benim enciklerede et dua,gelsinler artık yaniiiiiiiiiiii
hadi hayırlı sabahlar güzelim..seviliyosun
canım inşaallah sana şaka yapıyordur,kızlar sa hayırlı sabahlar benim için bu ay da yalan oldu daha test günü gelmeden oysaki idrar tstinde görmüştüm çizgiyi ahhhh neyse hakkınızı helal edin keşke hemen size yazmasaydım... özür dilerim hepinizden aeo...
canım dr ıyı dedı ama bana gore de zayıf geldı hayırlı ıns normal kılosunda saglıklı dogarayşecim merak etme nur topu gibi doğacak kızın..konuyu tam olarak okuyamadım işler yüzünden ultrasonda doğum kilosunu düşük mü gördüler..eğer öyleyse hiiç kafana takma canım son haftalarda daha hızlı kilo alacak hatta seni çok şaşırtacak ne çabuk büyüdü diyeceksin..
a.slm canım bız ıyıyz sen nasılsınslm kizlar dedim ama kimse yok galiba olsun nasilsiniz?ben bugun yaniyorum cok sicak var disarda aslinda bir taraftanda hosuma gidiyor uzun suredir boyle sicak olmadigi icin utu yapmam lazim bu havada utu yapilirmiki acep
canim sen tedaviyemi baslamistinda dogum kontrol hapi kullaniyorsun anlamadim benim kahverengi lekelenmeden sonra hamileligim cikti oruca gelince bozulur diye biliyorum ama bir arastiralim tam emin degilim
doğum kontrol hapından mı erken geldi bilgim yok ama canım geçen sene transfer oncesi kullandığımda benim reglimde kahverengi gelmişti..muhtemelen regl oluyor orucu bozar canım
hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım bilmiyorum net ama çok fazla gelmediyse temkinli ol bozma bence ama artarsa maalesef bozmak zorunda kalabilirsin diye düşünüyorum açıkçası
canım dr ıyı dedı ama bana gore de zayıf geldı hayırlı ıns normal kılosunda saglıklı dogar
a.slm canım bız ıyıyz sen nasılsın
burasıda çok sıcak hastahaneden geldım hala kendıme gelemedım bunalıyorum
ewet kızlar tedaviye başladım tüp bebek yaptırcaz ama eşimin sonuçlarından dolayı ertelemek zorunda kaldık 2 aydır hem doğum kontrol hapı hemde biesteron die bi ilaç içiyorum ama bu kadar erken gelmesi acayipanlamadım orucumu ben yine de bozmam yaa zaten kaç saat kaldı şurda belki de üzüntüden falanmı böle olduki anlamadımm
ya baş başa harika olurdu normalde işyerinde kutluyorlar çalışanlarının doğum günlerini ama eşimin ki ramazana denk geldiği seninkinde iftara gidelim demişler işte öyle bir sıkıntı söz konusu canımcımahhh bir gerçek olsa yaaa...ben sadece ikiniz olacaksınız sanıyordum iş arkadaşları da olacak mış hıımm..anternatif bir hediye daha almak lazım o zaman
evet haklisin bunca sene bekledi biraz daha beklesin biseycik olmazkizimida ekleriz ohhh miss
ayy insallah oyle hediye verirsin tatlim ya super olur benim dogum 5 eylul benim kociste 6 eylul dogum gunu benim hediye hazir simdiden tabi benim aceleci kizim izin verirse
ewet kızlar tedaviye başladım tüp bebek yaptırcaz ama eşimin sonuçlarından dolayı ertelemek zorunda kaldık 2 aydır hem doğum kontrol hapı hemde biesteron die bi ilaç içiyorum ama bu kadar erken gelmesi acayipanlamadım orucumu ben yine de bozmam yaa zaten kaç saat kaldı şurda belki de üzüntüden falanmı böle olduki anlamadımm
ya baş başa harika olurdu normalde işyerinde kutluyorlar çalışanlarının doğum günlerini ama eşimin ki ramazana denk geldiği seninkinde iftara gidelim demişler işte öyle bir sıkıntı söz konusu canımcım
ayyy harika bir hediye gelio doğum gününe eşininnnnnnn
anlat annesi prensesimize anlayışla karşılayıp sabredecektir bence
canim kac kilo dedi bebeginede zayif dedin insallah saglikli dogar tabiki tum temennimiz o ben iyi sayilirim tatlim cok sukur berinin kiyafetleri yikamaya basladim sicaktanda bunaldim neyse tatli telase gececek insallah
hayirlisi olsun tatlim belki hap seni duzene sokuyordur onun icin erken gelmistir orucun bozuluyor sanirim
evet ya şincik adamcağız güzel haberi alınca gözleri falan dolar arkadaşlarının arasında ağlayamazda...en iyisi başbaşa haberi verir önce ağlar sonra güler sonra da mutlu mesut davete gidersiniz..Bak ben programı yaptım canım sana eşine de uymak kalıyor
ya baş başa harika olurdu normalde işyerinde kutluyorlar çalışanlarının doğum günlerini ama eşimin ki ramazana denk geldiği seninkinde iftara gidelim demişler işte öyle bir sıkıntı söz konusu canımcım
ayyy harika bir hediye gelio doğum gününe eşininnnnnnn
anlat annesi prensesimize anlayışla karşılayıp sabredecektir bence
kolay gelsın canım tatlı telas bunlar
bende eksıklerı tamamlayıp yıkıcam ıns
ya dr 1,730 gr dedı o yuzden ıcım rahat deıl sankı ıyı besleyememısım gıbı geldı
ayy hayirlisi tatlim insallah sabredebilir ama benim gozum korktu
canim bence kilosu cok iyi normal seyrediyor hem iri bebek saglikli olur diye bir kavram yok kilosu az doganlar daha cabuk toparliyor tatlim sen merak etme hem kilosuda az degil icini rahat tut
kizlar ben cikiyorum hepinizi opuyorum dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?