canum burdayız, telle konuşuyoz seyyanlada :)Hayirli aksamlarrr. Nasilsiniz bakalim kizlar altta adiniz var ama siz yoksunuz gecmisi mi okuyonuz
canum burdayız, telle konuşuyoz seyyanlada :)
nasılsın bakim :)
iyiyim canım çok şükür,Ya kizlar birsey soracam siz devlet hastanesinde mi tedavi oluyorsunuz yoksa ozelde mi ramazan sonrasi adana balcalida tedaviye baslamak istiyorum ama kararsizim
canım en güzeli uçak yolculuğu zaten.herkese iyi geceler. yarın nasipse kocişim geliyor sonunda çok şükür:) heyecandan uyuyamıcam bu gece de galiba. kaç gecedir karın ağrısından uyuyamıyorum. bu geceki karın ağrım da kocamın yolculuğu oldu. hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah. uçak yolculuğu insanı tedirgin ediyor
canım en güzeli uçak yolculuğu zaten.
dua et rabbime emanet et eşini.
biz alıyoz zaten senide ablanlar,tokoz koyuyo.artık yapsınlar şu interneti canım yaa..ablana selam bendenkız çok geçmiş olsun ağrıda yapar şimdi..Allah şifa versin canım yaa..( ne güzel denk gelmiş hiç bu kaa sevinmemişsindir kırmızıların geldiğine yaaa görüyormusun Allah her işte bir kolaylık veriyor..inşallah bebek kususunda da aynı kolaylıkları versin rabbim
heee yaa beni de alın aranıza dafni çok yanlız akşamcı olası var artık zorla mı alırsınız bilmem ama alın da artık seyyancım
canım deminden beri yazıp yazıp siliyorum..yazasımda yok zaten...çünkü kelimelerin kısır kaldığı anlar....dualarımızdasıniyüreğimizdesin..rabbim hayırlısını versim isyana düşürmesin bizi evlat nasib ederse en güzelini en hayırlısını nasib etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.... eşim üzülme diyo ama biliyorum ki kendiside üzülüyo arkadaşlarının çocuklarıyla oynarken onları omuzunda taşırken biliyorumki kendi evladıylada vakit geçimk istiyo Rabbim ol de ol de Allahım....düşündüğüm çok şey var ama elimden değil gözümden akıyo... Allah yıllarca bekleyenlere sabırlar versin olarında bizimde yüzümüzü güldürsün inşaallah....
Hayirli aksamlarrr. Nasilsiniz bakalim kizlar altta adiniz var ama siz yoksunuz gecmisi mi okuyonuz
herkese iyi geceler. yarın nasipse kocişim geliyor sonunda çok şükür:) heyecandan uyuyamıcam bu gece de galiba. kaç gecedir karın ağrısından uyuyamıyorum. bu geceki karın ağrım da kocamın yolculuğu oldu. hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah. uçak yolculuğu insanı tedirgin ediyor
doğru söze ne deniriyiyim canım çok şükür,
canım ben hem devlete hem özele gittim sonra ikisini de bıraktım başka bi özele gittim.
dr işi beyaz eşya gibidir.
ne çıkacağı beli olmaz :)
ben bi kahve yapıp geliyorum,
var mı isteyen :)
ben bi kahve yapıp geliyorum,
var mı isteyen :)
tatlım nasılsınnn hayırlı gecelerrrrrrrrrselam kızlar nasılsınız
Beeeeeeeeeennnnnn :))
doğru söze ne denir
bende şöle sert bir türk kahvesi yapacam şindik...
seyyan canım ben duamı okudum ALLAH kabul etsin
hoş geldin mucize kadın :)selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?