- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
tahmin ettiğin gibi canım inşallah gerçek olur.amin canım ALLAH razı olsun bu ne güzel bir dua yüzüm güldü biranda Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda amin ecmainattığınız bu adımlar her ne ise ki malum konudur......size mutluluk ,getirsin..meleklerinizi getirsin inşaallah canım...bu adım bu uğurda mutlu sonla biten son adımınız olsun...
evet,Allahın adamıyıkama ben görevden dolayı Batmandayım,Adanada cüneyt evrüke diye bi dr varmış hiç duydunmu
birşey olmaz yarında yapar beni çağırırsın içmeye artıktarifi erken vereydin ya :) tabiki de senden bahsediyorum ara
aradın mı verdiğim numarayı
aynen öle cnm sevabı almak daha güzellllaynen canım büyüklük bende kalsın ramazan ayı affetme ayıdır boş ver iyilik yap denize at demişler
herkes kalbinin ekmeğini yer bende onun sayesinde sevaba giriyorum şükürler olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin kötü bile olsalar analar inşallah bizde ana olunca anlarız onların hallerinden.
bizimde her sene belediye sokak iftarı verir çok güzel oluyor bütün komşularla gidiyoruz bu sene olunca kısmet olursa yine giderim
oh sizinde sefanız olsunay inşallah canım çifte bayram yaşarız inşallah bu arada sen işlerini hallettinmi birlikte adım atıcaz unutma
ah cnm aynı şeyleri yaşıyoruz resmen inş o sabahın ardında ki güneş yakındır bize de doğmaya......:26:canım sıkkın ya...üzgünüm..buraya hergirdiğimde birinin güzel haberini duymak istiyorum...
ama duyamayınca,kendimde nasıl yıkılıyosam sizler içinde aynı duyguları hissediyorum..
gecenin arkası sabahtır ya....sabah güneşimiz doğsun artık istiyorum...
Oooo hemseriyiz desene canim yaa adi yabanci gelmiyo hangi hastanede
birşey olmaz yarında yapar beni çağırırsın içmeye artık
bende çikolatalarımı alır gelirim seyyan takıl peşime yarın muhatlara gidiyoruz
aradım canım konuştum sperm artırmak için kür yapıyormuş canım bizim zaten tek çaremiz tüpbebek
ve bunun için gerekli sperm var şükürler olsun o yüzden sipariş vermedim siz aldıysanız şifa olsun size bebiş olarak dönsün inşallah
ankarada kime geliyorsunzevet hemşeriyiz:)hastanede çalışmıyomuş cnm kendi özel yeri varmış vede çok pahalıymış ama iyide olduğunu söylüyolar,sanırım öncesinde balcalıdaymış,bana onu söylemişlerdi ama uçakla gidip gelebileceğim biyer olmalı,oyüzden Ankarayı tercih ettim ben
aaaaaaaaaa öylemi canım Allah şifa versin bak herşeyde var bir hayır en azından tedavini olursun merak etme antibiyotikle çabuk atlatırsın ve sonra gelsin bebişler.senin en azından mikrop çıkmış hem tedaviside var ben ne yapayım miyomla cebelleşip duruyorumaynen öle cnm sevabı almak daha güzellll
bugün gittim idrar kültüründe mikrop çıkmış raporu göndermediler ilaç kullanıp tekrar tahlil yaptırıcam ondan sonra rapor heyete yollanacak mış
bakalım ne olucak herşey bitti derken bu çıktı bunda da vardır bi hayır
seninle aynı adımı atmayı bende bekliyorum kızzzz inşllh nasip olur bizeeeeeeeeeee
evet hemşeriyiz:)hastanede çalışmıyomuş cnm kendi özel yeri varmış vede çok pahalıymış ama iyide olduğunu söylüyolar,sanırım öncesinde balcalıdaymış,bana onu söylemişlerdi ama uçakla gidip gelebileceğim biyer olmalı,oyüzden Ankarayı tercih ettim ben
canım muhat bir aktardan sperm sayısını artırıcı kür almış benim eşimede şifa olması için haber verdi bende telefonla aradım yeterki erkekte birkaç tane sperm çıksın biz onu verdiğimiz kürlerle çoğaltıyoruz dedi şifa Allah'tan sebeplere sığınıyoruz işteMuhat muhabbetinize bodoslama daldim ama ne kürü
ankarada kime geliyorsunz
aleyküm selam güle güle canım rüyanda cennet kokulu bebişlerini görürsün inşallahmuhatın eşi gelmiş kızlar ve çıktı.hepinize selam etti...
bendende selam olsun.bende çıkıyorum.
daha güzel yarınlarda görüşürüz...inşaallah
canım muhat bir aktardan sperm sayısını artırıcı kür almış benim eşimede şifa olması için haber verdi bende telefonla aradım yeterki erkekte birkaç tane sperm çıksın biz onu verdiğimiz kürlerle çoğaltıyoruz dedi şifa Allah'tan sebeplere sığınıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?