heeeeee anladım şindik,sen yatamıyon diyemi onca sıkıntın
neyyyyyyyyyyse
öyle yap sen,iki taneyse birisi üzülmesin annesi
ay bu başlığın altına hamileyim yazsam ne güzel yakışırdı dimi
ama ben bu haftaki duaların kimlere okunacağını açıklayacağım
e_m_a
ayşe035
krizantem83
çabuk okuyun leeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyn duaları
dur bakalım senin kırmızılar gelmedi henüz kuzum inşallah yaa güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki size ama her an bende tırt çıkabilirim çok alıştırmamak lazım
hadi yaa merak ettim dur Google amcaya bir soram
bazen seğirti şeklinde hafif ama bazende anlık dediğin gibi şimşek gibi girip çıkıyor o kadar misal şu anda hafif hafif seğiriyor bacak bacak üstüne attığımda artıyor hatta müsaade etmiyor gerinmeme de izin vermiyor ağrı giriyor hemen ay inşallahhhh
evet ya bırak günleri saatler geçmiyor sankiiii
karpuz gülü hee
ayy romantik enişte sürpriz mi yapmış dafnimize akşam hasret gidermişinizdir siz şimdiii
yatarım ben de Allah Allah, bebelere telefon ettim yok bugün ders dedim :)heeeeee anladım şindik,sen yatamıyon diyemi onca sıkıntın
neyyyyyyyyyyse
öyle yap sen,iki taneyse birisi üzülmesin annesi
canım inşaallah vardır,dur bakalım senin kırmızılar gelmedi henüz kuzum inşallah yaa güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki size ama her an bende tırt çıkabilirim çok alıştırmamak lazım
hadi yaa merak ettim dur Google amcaya bir soram
canım ihtiyaç durumuna göre belirlemeye çalışıyorum okunacakları,kimsede bişi demez,sen rahat olayy canım ya keske kızlara oncelık tanınsaydı
su mubarek gunlerde allah razı olsun senden rabbım hemınızı tez zamanda nasıplendırsın ıns
2tane olsa ne muhteşem olurrr ben yerim onları yerim
yatarım ben de Allah Allah, bebelere telefon ettim yok bugün ders dedim :)
yatarım bak gelmem de :)
canım inşaallah vardır,
bakalım artık sol kasıgım agrıyo.
heeheheee bi sürpriz yapsam size keşke :)
canım ihtiyaç durumuna göre belirlemeye çalışıyorum okunacakları,kimsede bişi demez,sen rahat ol
ay teyzesi yer asıl onları yaaaaa....kız bi taaşla iki kuş ne güzel olur..ben bi taşla 4 kuş vurmayı düşünüyorum
asbe inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
araştırcan mı bide
inşallah canım inşallahhh dualarımız o yönde çarşamba da bitti sayılır şu hafta bitse h.sonu mübarek bekle bekleme uçup gidiyor tatil yaÇok güzel bir supriz oldu ama son anda vazgeçmeseydim annemlere gidecektim..iyiki gitmemişim yoksa beni evde bulamayacaktı..evet yaa çok özlemişim..
kızlar aynen bu belirtiler var diye yazmışlardı ay Allahım inşallah öyle olsun.gerçekten öyle ya normal zamanlarda çok çabuk geçiyor ama şafak sayarken cık
ne güzel olur var ya canım benimmmm inşallah bu ay olur ama bu ay olmasa bile olacak yakın zamanda ben inanıyorumyatarım ben de Allah Allah, bebelere telefon ettim yok bugün ders dedim :)
yatarım bak gelmem de :)
canım inşaallah vardır,
bakalım artık sol kasıgım agrıyo.
heeheheee bi sürpriz yapsam size keşke :)
Allah razi olsun canim sen bi kiyagi hakettin
hosgeldin canim merak ettik seni
bak pazularımı görüyon mu sen benim
artıkın karpuz da yemicem senin yüzünden...yemiyceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kavunum benhi hih hiiii yat yat
karpuz 2
allah razı olsun senden canım
bu arada sen ızmıre gelecektın ne oldu banada gelecektın
kavunum ben
canım ihtiyaç durumuna göre belirlemeye çalışıyorum okunacakları,kimsede bişi demez,sen rahat ol
ay teyzesi yer asıl onları yaaaaa....kız bi taaşla iki kuş ne güzel olur..ben bi taşla 4 kuş vurmayı düşünüyorum
yerim seni bennnnn
inşallah canım inşallahhh dualarımız o yönde çarşamba da bitti sayılır şu hafta bitse h.sonu mübarek bekle bekleme uçup gidiyor tatil yaya kendime inanmıyorum cuma günü doğum günüm hiç umurum değil geçsin bitsin de p.tesi gelsin diye bakıyorum 5sene önce bana bunu biri dese güler geçerdim demek ki insan herşeyi yaşayabiliyormuş asla dememek lazımmış
kız iyi ki gitmemişsin adam sokak sokak seni arayacaktı yoksa
ne güzel olur var ya canım benimmmm inşallah bu ay olur ama bu ay olmasa bile olacak yakın zamanda ben inanıyorum
amin canım cümlemizden
bizim izmir programı bayramdan sonraya kaldı canım...ama ertelenmedi.gelirsem haber edicem zaten..
kız ancak senden karpuz seyyandan kavun olur karıştırmış olmayasınkavunum ben
hee bilelim de belli mi olurkızlar ben çıkıyorum.YATÇAMDA azıcık ondan....
enişteniz az sonra kalkacak uykudan...azcık geyik muhabbeti yapalım
enişte oruçlu aklınıza yanlış bişi gelmesin leyyyyn....
eeeeee kadın akibetini düşünmüştür bir an.....muhteşem ötesi olur annemmmmm
annem deyince kız benim başta 4yumoşum vardı ya anama söyledim aman Allah korusun bize 1tane yeter dediydi nasıl ağrıma gittiydi ben hepsine razıydım halbuki anneminde benim gibi çok mutlu olacağını düşünmüştüm ama korktu zavallım başına atarım diye herhal
kızlar ben çıkıyorum.YATÇAMDA azıcık ondan....
enişteniz az sonra kalkacak uykudan...azcık geyik muhabbeti yapalım
enişte oruçlu aklınıza yanlış bişi gelmesin leyyyyn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?