Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım beni unutma nolur..ben seyyan yani seyhan...bu fakiride ekle listene

benim adım hatice :)
yaz bak haaaa

yazdim yazdim tatlim senin adini

seninkinide yazdim canim dafniya gelmedi bugun onun ismini unuttum iyimi acaba haberin varmi?

canım dün test yaptım zaten negatif,
iğne ucu kadar anca vardı. sanmıyorum yani.

canim bazen gec dollenme oluyor bide bu testler yanlis da cikarabiliyor erken yapinca gunun gecerse tekrarla insallah oturuyordur

a.slm canım
bı bılsem neden zor gecıyor .. duayı ogrenırmısın canım
erken gelme dıyorum ama dınlemıyo teyzesı

canim bebisin besik bekliyor kurulmak icin odada cekyatlar var biri gidecek onu bekliyorum gitsin diye bugun de dolabini yerlestiriyorum yavas yavas odadaki dolap gomme dolap oldugu icin almadim ben

hım daha gıtmedı demek cekyat
bende de gomme dolap var sadece besık yeterlı olacak ıns

hatırlattıgın ıyı oldu canım ya kızların ısmını lısteleyeyım ıns sancı anında tek saydırırım adınızı

canım beni unutma nolur..ben seyyan yani seyhan...bu fakiride ekle listene
yerim senin gibi fakiri naılsın canım gözün nasıl oldu

thanks tatlım msj attım ama daha cevap vermedi canım Zeliha onun ismi de onu da yaz onu daaa

elif varrrrrrr
merve varrrrrrrrrr
esra varrrrrrrrr
remziye varrrrrrrrr

yerim senin gibi fakiri naılsın canım gözün nasıl oldu

thanks tatlım msj attım ama daha cevap vermedi canım Zeliha onun ismi de onu da yaz onu daaa

asbem ya sen nasılsın.bekliyoruz işte senin güzel haberinle inşaallah sevinicez.
gözüm iyice kapandı canım.korsanlar gibi tek gözle hayatımı idame ettiriyorum şu anda
dün sabaha karşı ağrıdı çok yüzümün sol tarafı..
sol yanım acıyor asbe,ama kafamın sol yanı
varya öyle bir şiir.sol yanım acıyor anne diye..espiri yapayım dedimdi

Allah razı olsun canım ya...bu hafta listede okunacaklara senide ekliyelm canım..

Rabbim sendende razi olsun canim benim icin erken daha canim benden daha oncelikliler var onlari yaz sen listeye insallah 36 haftamdan sonra eklersin beni eger varirsam o gune

elif varrrrrrr
merve varrrrrrrrrr
esra varrrrrrrrr
remziye varrrrrrrrr

yaz yaz canim bildiklerinin butun isimleriyle hatta rumuzlariyla yazarsan benim icin daha iyi tek isim bisey ifade etmedi suan

ay bu başlığın altına hamileyim yazsam ne güzel yakışırdı dimi

ama ben bu haftaki duaların kimlere okunacağını açıklayacağım

e_m_a
ayşe035
krizantem83

çabuk okuyun leeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyn duaları

bende ağrılar sızılar var ama canım belirti mi değil mi bilmiyorum bazen beynimde bana oyun oynar biliyorsun bakalım az kaldı inşallah şunun şurasında 5gün nedir ki dimi geçip gider diyeceğim ama saat sayıyorum resmen
canım yaa antibiyotikleri kullanıyorsun dimi inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun anladım kuzum anladım severim şimdi kimin eseri hatırlayamadım ama sol yanım acıyor asbe de 2harf çıkartıp ne koyunca anne oluyor cuk oturmuş hee

ekledim bile
o zaman yine okuruz sen merak etme....sen ismimi en başa yaz yaparım sana bi kıyak
ay Tövbe tövbe..şaka heeeee.sen beni en sona yaz ben yine de yaparım sana kıyağımı

sorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam

ekledim bile
o zaman yine okuruz sen merak etme....sen ismimi en başa yaz yaparım sana bi kıyak
ay Tövbe tövbe..şaka heeeee.sen beni en sona yaz ben yine de yaparım sana kıyağımı

fıstığım seni tanıos açıklama yapmana ne gerek var sen topiğin gülüsün gülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…