Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kuzum olacak olacak daha idrara geçmedi belki
inşaallah öyledir canım ama bakalım, en kötüsüne hazırlıklıyım:)
nekadarzor-elif
ema- esra
nurusima- remziye
eslem- merve
asbe - canan :)
kays ?

ayşenin de çok ağrıları olmuştu..hatta olmucak galiba falan dediydi.bak doğuracak inş.şimdik..
antibiyotiklrimi kullanıyorum canımda...onlar belli bir kullanımdan sonra etki ediyor ya..beklicez...
sende bekliyon bende bekliyom.....senin haberini aldığım gün geçer belki

nasıl sızılar böyle şimşek gibi gelip geçen sızılar mı eğilirken batma hissi varmı? bak selam sabah vermeden direk belirtileri didiklemeye başladım

5 gün çok yaa offff

sorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam
ah ah ...kızım baskı yap azcık ya.....
fıstığım seni tanıos açıklama yapmana ne gerek var sen topiğin gülüsün gülü
ay
inşaallah öyledir canım ama bakalım, en kötüsüne hazırlıklıyım:)

nekadarzor-elif
ema- esra
nurusima- remziye
eslem- merve
asbe - canan :)
kays ?

haçan ne laf atmıyon hiç sen bana bakem
telden konuşuyoz diye gerenk duymuyonmu yoksam

okudum uleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn
fıstığım seni tanıos açıklama yapmana ne gerek var sen topiğin gülüsün gülü
karpuz gülü :)
aradığımda yatıyorum dedi :)

hoş geldin kuzum özlettin kendini bugün

sorma bu gün ben işe çook geç kaldım..o yüzden bu saate sarktı klübe girişim..Akşam eşim süpriz yaptı kapıyı bi açtım karşımda tabi geç saate kadar balkonda sohbet geyik derken geç yattık sabah namazdan sonra gitti tekrar beni uyandırmamış

ah ah ...kızım baskı yap azcık ya.....

ay

haçan ne laf atmıyon hiç sen bana bakem
telden konuşuyoz diye gerenk duymuyonmu yoksam

ayyy seyyaaaaaaann ben dualarımı pazartesi günü bitirdim ama yazmayıo unutmuşum ya beynime oksijen mi gitmiyo nedir yani bu da unutlurmu diycen ama unutmuşum valla

yatacam tebi hastayım ben.yazık bana...kızım sen insanı ne depresyona sokturuyon,ne yatırıyon nedir senden çektiğim ya

vawwwwww
sabaha kadar geyik muhabbetimiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44:

nasıl sızılar böyle şimşek gibi gelip geçen sızılar mı eğilirken batma hissi varmı? bak selam sabah vermeden direk belirtileri didiklemeye başladım

5 gün çok yaa offff
bazen seğirti şeklinde hafif ama bazende anlık dediğin gibi şimşek gibi girip çıkıyor o kadar misal şu anda hafif hafif seğiriyor bacak bacak üstüne attığımda artıyor hatta müsaade etmiyor gerinmeme de izin vermiyor ağrı giriyor hemen ay inşallahhhh
evet ya bırak günleri saatler geçmiyor sankiiii

karpuz gülü hee

ayy romantik enişte sürpriz mi yapmış dafnimize akşam hasret gidermişinizdir siz şimdiii

yatacam tebi hastayım ben.yazık bana...kızım sen insanı ne depresyona sokturuyon,ne yatırıyon nedir senden çektiğim ya

vawwwwww
sabaha kadar geyik muhabbetimiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44:
yatınca geçiyo mu:)
çok yatn karpuz çürür akıllım :) ben senin için diyorum

ekledim bile
o zaman yine okuruz sen merak etme....sen ismimi en başa yaz yaparım sana bi kıyak
ay Tövbe tövbe..şaka heeeee.sen beni en sona yaz ben yine de yaparım sana kıyağımı

Allah razi olsun canim sen bi kiyagi hakettin

sorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam
hosgeldin canim merak ettik seni

inşallah canım inşallah bir kaç güne belli benim ki e sende o zamana kadar antibiyotiği bitirmiş olursun nerdeyse ohh ikimizde feraha kavuşuruz inşallahhh Rabbim yollamıştır minik mucizemizi-mucizelerimizi eğer çiftse üzülmesinler dimi ama

bu ay umudumuz sende turt çıktık bu ay :)
canım bizim burda bi el işi modeli vardır. adı karpuz gülü :)

yatınca geçiyo mu:)
çok yatn karpuz çürür akıllım :) ben senin için diyorum
heeeeee anladım şindik,sen yatamıyon diyemi onca sıkıntın
yaniiiiiiii geyik muhabbeti işte
neyyyyyyyyyyse

öyle yap sen,iki taneyse birisi üzülmesin annesi

dur bakalım senin kırmızılar gelmedi henüz kuzum inşallah yaa güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki size ama her an bende tırt çıkabilirim çok alıştırmamak lazım
hadi yaa merak ettim dur Google amcaya bir soram

bak pazularımı görüyon mu sen benim
artıkın karpuz da yemicem senin yüzünden...yemiyceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…