inşaallah öyledir canım ama bakalım, en kötüsüne hazırlıklıyım:)kuzum olacak olacak daha idrara geçmedi belki
nekadarzor-elifRabbim sendende razi olsun canim benim icin erken daha canim benden daha oncelikliler var onlari yaz sen listeye insallah 36 haftamdan sonra eklersin beni eger varirsam o gune
yaz yaz canim bildiklerinin butun isimleriyle hatta rumuzlariyla yazarsan benim icin daha iyi tek isim bisey ifade etmedi suan
bende ağrılar sızılar var ama canım belirti mi değil mi bilmiyorum bazen beynimde bana oyun oynar biliyorsun bakalım az kaldı inşallah şunun şurasında 5gün nedir ki dimi geçip gider diyeceğim ama saat sayıyorum resmen
canım yaa antibiyotikleri kullanıyorsun dimi inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun anladım kuzum anladım severim şimdi kimin eseri hatırlayamadım amasol yanım acıyor asbe de 2harf çıkartıp ne koyunca anne oluyor cuk oturmuş hee
sorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam
bende ağrılar sızılar var ama canım belirti mi değil mi bilmiyorum bazen beynimde bana oyun oynar biliyorsun bakalım az kaldı inşallah şunun şurasında 5gün nedir ki dimi geçip gider diyeceğim ama saat sayıyorum resmen
canım yaa antibiyotikleri kullanıyorsun dimi inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun anladım kuzum anladım severim şimdi kimin eseri hatırlayamadım amasol yanım acıyor asbe de 2harf çıkartıp ne koyunca anne oluyor cuk oturmuş hee
ah ah ...kızım baskı yap azcık ya.....sorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam
ayfıstığım seni tanıos açıklama yapmana ne gerek var sen topiğin gülüsün gülü
inşaallah öyledir canım ama bakalım, en kötüsüne hazırlıklıyım:)
nekadarzor-elif
ema- esra
nurusima- remziye
eslem- merve
asbe - canan :)
kays ?
okudum uleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnay bu başlığın altına hamileyim yazsam ne güzel yakışırdı dimi
ama ben bu haftaki duaların kimlere okunacağını açıklayacağım
e_m_a
ayşe035
krizantem83
çabuk okuyun leeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyn duaları
karpuz gülü :)fıstığım seni tanıos açıklama yapmana ne gerek var sen topiğin gülüsün gülü
hoş geldin kuzum özlettin kendini bugün
ah ah ...kızım baskı yap azcık ya.....
ay
haçan ne laf atmıyon hiç sen bana bakem
telden konuşuyoz diye gerenk duymuyonmu yoksam
yatacam tebi hastayım ben.yazık bana...kızım sen insanı ne depresyona sokturuyon,ne yatırıyon nedir senden çektiğim yaokudum uleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn
karpuz gülü :)
aradığımda yatıyorum dedi :)
sorma bu gün ben işe çook geç kaldım..o yüzden bu saate sarktı klübe girişim..Akşam eşim süpriz yaptı kapıyı bi açtım karşımdatabi geç saate kadar balkonda sohbet geyik derken geç yattık sabah namazdan sonra gitti tekrar beni uyandırmamış
ayyy seyyaaaaaaann ben dualarımı pazartesi günü bitirdim ama yazmayıo unutmuşum ya beynime oksijen mi gitmiyo nedir yani bu da unutlurmu diycen ama unutmuşum valla
bazen seğirti şeklinde hafif ama bazende anlık dediğin gibi şimşek gibi girip çıkıyor o kadar misal şu anda hafif hafif seğiriyor bacak bacak üstüne attığımda artıyor hatta müsaade etmiyor gerinmeme de izin vermiyor ağrı giriyor hemen ay inşallahhhhnasıl sızılar böyle şimşek gibi gelip geçen sızılar mı eğilirken batma hissi varmı? bak selam sabah vermeden direk belirtileri didiklemeye başladım
5 gün çok yaa offff
karpuz gülü heeokudum uleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn
karpuz gülü :)
aradığımda yatıyorum dedi :)
ayy romantik enişte sürpriz mi yapmış dafnimize akşam hasret gidermişinizdir siz şimdiiisorma bu gün ben işe çook geç kaldım..o yüzden bu saate sarktı klübe girişim..Akşam eşim süpriz yaptı kapıyı bi açtım karşımdatabi geç saate kadar balkonda sohbet geyik derken geç yattık sabah namazdan sonra gitti tekrar beni uyandırmamış
yatınca geçiyo mu:)yatacam tebi hastayım ben.yazık bana...kızım sen insanı ne depresyona sokturuyon,ne yatırıyon nedir senden çektiğim ya
vawwwwww
sabaha kadar geyik muhabbetimiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44:
yatacam tebi hastayım ben.yazık bana...kızım sen insanı ne depresyona sokturuyon,ne yatırıyon nedir senden çektiğim ya
vawwwwww
sabaha kadar geyik muhabbetimiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44:
ekledim bile
o zaman yine okuruz sen merak etme....sen ismimi en başa yaz yaparım sana bi kıyak
ay Tövbe tövbe..şaka heeeee.sen beni en sona yaz ben yine de yaparım sana kıyağımı
hosgeldin canim merak ettik senisorma kuzum beni kör kuyularda internetsiz bıraktılar.yatcak yerleri yok bunların :) aleyküm selam
ayşenin de çok ağrıları olmuştu..hatta olmucak galiba falan dediydi.bak doğuracak inş.şimdik..
antibiyotiklrimi kullanıyorum canımda...onlar belli bir kullanımdan sonra etki ediyor ya..beklicez...
sende bekliyon bende bekliyom.....senin haberini aldığım gün geçer belki
bu ay umudumuz sende turt çıktık bu ay :)bazen seğirti şeklinde hafif ama bazende anlık dediğin gibi şimşek gibi girip çıkıyor o kadar misal şu anda hafif hafif seğiriyor bacak bacak üstüne attığımda artıyor hatta müsaade etmiyor gerinmeme de izin vermiyor ağrı giriyor hemen ay inşallahhhh
evet ya bırak günleri saatler geçmiyor sankiiii
karpuz gülü hee
ayy romantik enişte sürpriz mi yapmış dafnimize akşam hasret gidermişinizdir siz şimdiii
heeeeee anladım şindik,sen yatamıyon diyemi onca sıkıntınyatınca geçiyo mu:)
çok yatn karpuz çürür akıllım :) ben senin için diyorum
neyyyyyyyyyyseyaniiiiiiii geyik muhabbeti işte
inşallah canım inşallah bir kaç güne belli benim ki e sende o zamana kadar antibiyotiği bitirmiş olursun nerdeyse ohh ikimizde feraha kavuşuruz inşallahhh Rabbim yollamıştır minik mucizemizi-mucizelerimizi eğer çiftse üzülmesinler dimi ama
bu ay umudumuz sende turt çıktık bu ay :)
canım bizim burda bi el işi modeli vardır. adı karpuz gülü :)
bu ay umudumuz sende turt çıktık bu ay :)
canım bizim burda bi el işi modeli vardır. adı karpuz gülü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?