Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoş geldin canımm maaşallah suphanallah
bende atam mı özelden bende

yanlışlıkla bana atsana

amin canım aminnnn

e tabi kuzum 9yıl oluyor nerdeyse telepatiye geçmiş olmanız lazım artık

yanee ama toplamda 7 sayılır çünkü çoğu ayrılıkla geçti o 9 yılın..

slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....

bendebebek alışverişlerine çıkmak istiyorum bende minik minik kıyafetler yıkayıp ütülemek istiyorum bende biberon suluk bebek çantası taşımakistiyorum bende aha geldi aha gelecek diye heyecan yapmak istiyorum..... Allahım lütfeennnnn nasib et şu mübarek ayda ne olur rabbim....

yanee ama toplamda 7 sayılır çünkü çoğu ayrılıkla geçti o 9 yılın..
olsun kuzum işte görüşmediğin o dönemlerde geliştirdiniz zaten telepatiyi
slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....
çok şükür canımcım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimmmm bugünler de geçecek Allahımın izniyle

Canım ne güzel bir haberle döndün Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kendini şimdiden bu kadar strese sokma doğum anında Rabbim yardım ediyor hiç merak etme canım

muhat bebisin oturma kanamasi olmasin

Krizantemin dediği gibi oturma kanamasıdır canımmm aynı şeyi düşünmüşüz

Canımmm demek bana da okunacak 2 hamişin yanında tek tabanca :) Allah razı olsun seyyanım ama bebek isteyenlere öncelik tanınsaydı.Yanlış anlama adımı görünce çok mutlu oldum aslında

hehe hep öyle derler zaten

kızlar ben çıkıyorum.YATÇAMDA azıcık ondan....

enişteniz az sonra kalkacak uykudan...azcık geyik muhabbeti yapalım
enişte oruçlu aklınıza yanlış bişi gelmesin leyyyyn....

yoq canım ne gelcek..hadi sen yap muhabbetini.Tamam tamam oruçlu olmayaydı...:)))

Alemsiniz kızlar ya :)

inşaallah canım..bende belkim hamile gelirim oraya

İnşallahhhh canımmmm

Sana da hayırlı ramazanlar canım nehir prensese de kocaman maşallah
Benim face yok olsa yazardım

Eslemmmmm tam gece kuşu oldun sen hiç karşılaşamıyoruz dostum

amin canım aminnnn Rabbim bizlere de nasip edecek Allahımın izniyle

Amin canım Rabbim kavuştursun bir an önce hayırlısıyla yavruna inşallah

hoşgeldin tatlımmmmm

kızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmen şu kardeşinizin derdine bir el atsanız

ekledim canim senide merak etme soyluyorum canim insallah iletiyordur berin beyzam

bursa mıhemşeriyiz canım....

canım öncelikle Allah kabul etsin.ne demek tabiki okuruz.sen yine hatırlat ama canım tamammı...zevkle okuruz.belki vesile olur..inaşşaallah.
tedavin sana bebeğini getirsin canım
neeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm
tamam canım hatırlatırım cok saolun

hoş geldin canımm maaşallah suphanallah
bende atam mı özelden bende

yanlışlıkla bana atsana

amin canım aminnnn

e tabi kuzum 9yıl oluyor nerdeyse telepatiye geçmiş olmanız lazım artık
aaaaaa yanlışlıkla sana da atmışım adımı :)
sen bi bul beni. aldın mı özel mesajımı.
biz de istiyoruzzzz, ama bak daha dün paylaştım hatunlar dua neden geç kabul edilir. enn büyük engeli acelecilik, sabursızlıkmış .
elhamdürillah de canım benim.
slm kızlar nasılsınızzzz benn çokkkkkkk susadımmmm vee sigara istiyorummmmmmbugün vakit geçmiyor sanki
siğara mı
sen hem bebek isteyip hemde sigara mı içiyorsun bakim olmadı
açlık susuzluk yok da halsizlik ve midem mahvediyor beni yaa

neeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm
tamam canım hatırlatırım cok saolun
şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi

iyi olmak bile bizim için güzel bir haber canım maaşallah suphanallah daha da iyi olun inşallah Rabbim de bir-iki bebişle taçlandırsın yuvanızı inşallahh

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yuvasını bebek sesleriyle doldursun şenlendirsin inşallah.

sen hem bebek isteyip hemde sigara mı içiyorsun bakim olmadı
açlık susuzluk yok da halsizlik ve midem mahvediyor beni yaa

1717:17evet ama ben içmek istemiyorum aslında yani gerçekte eevet hem bebek istiyorum hemde sigara içmek elimde değilll kızlarrr biz tiryakiler hariç oruc kimseye kafa buldurmuyodur heraldeee:18:18:18:şuan eşimi gulyabani gibi görüyorummmAllahtan etrafımda başka kimse yokkkkAllah şifa versin cnm, belkide şifa vermiştir senin haberin yokturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…