ben 2 gün agrı çektim dün kuran okurken üzüldüm Allahım bu cüzü bitiriyim öyle olsun dedim.
cüzü yarıda bırakıp yasine geçtim. yasinin son 1 tanesiyle tamamlanması kaldı. cüzü de bitirdim ve hasta oldum :)
sol kasığımda ilğinç atmalar var.
esleme cağrı yapalım
" eslemmmmmm bostana geri dön"
pehhh o da bişi mi.mantıyı bile bükemiyon bide bana burda laf atıyon
kızım ben çarşaf böreği yaparım,arnavut değilim ama arnavut böreği yaparım,kıymalı pidem harika olur,mantı büzerim hatta açarım ooooooooooooooo sende
eşin az önce çok kötü oldu,üzülmüyosun dimi canım üzülme sakın...sökülene kadar bekle ve ağır iş yapma yinede sen...
belki oturma kanamasıdır
benimkide yatma kanaması
pehhh o da bişi mi.
ben çok güzel gider hazır yufka alırım, onunla börek yaparım hem de 10 dk da
eşin az önce çok kötü oldu,
konuştuk işyerinde herkes soruyo dedi.
bi gün ilaç alacam onu da gırtlagına kadar sokacam
acaba spermoğram testi gece de yapılır mı?
canım valla yalan olmasın çok içimden gelmezse yufka açmam. çünkü heç ediyorum gibi geliyo. hamur kabını yıkayınca içindekileri dökeceğim ağaç yok. ben de lavobaya dökmek istemiyorum.alkıııııııııııııış sana
senden marifetliymişim pehhhh
üstüne gitmiyorum ama o da biraz fedakarlık yapacak. ben çok mu meraklıyım her ay o masaya yatmayacanım soracaklar malesef...
fazla üstne gitme bu ara istersen...
sende bu azim varken beni bile el işine başlatacan nerdeyse
özel yerlere bi telefon aç.gece açıklarsa yaptırırsınız canım
yokcanım çok geç oldu. hatta sabah oldu.açın bakim camları kapıları bereket girsin :)esleme çağrı attınmı
sevil61 5 yasin
taliss 5
gülchan 5
seyyan 5
nfy_9185 10 (geçen haftadan kalan da var)
muhat 5
seybill 5
nurusima81 5
piedra3321 3
alev99 5
dafniya 5
bu liste yarın gece bitecek...o kadar
canım valla yalan olmasın çok içimden gelmezse yufka açmam. çünkü heç ediyorum gibi geliyo. hamur kabını yıkayınca içindekileri dökeceğim ağaç yok. ben de lavobaya dökmek istemiyorum.
ama küçük içli çöreklerden yapıyorum bazen:)
üstüne gitmiyorum ama o da biraz fedakarlık yapacak. ben çok mu meraklıyım her ay o masaya yatmaya
yarın zinco almaya karar verdim.
yokcanım çok geç oldu. hatta sabah oldu.açın bakim camları kapıları bereket girsin :)
bi yandan uyuyo bi yandan okuyo seyyan :)bende okumuştummmm,kendimi hatırlatmazsam olmuyorr unutuyorsunuz hep ama
canım görmemişim...kocaman kocaman yazın yaaaaa sizde gözüme gözüme sokunbende okumuştummmm,kendimi hatırlatmazsam olmuyorr unutuyorsunuz hep ama
bi yandan uyuyo bi yandan okuyo seyyan :)
ondandır :)
seyyan gözünden rahatsız canım topiğe 2 gündür sabah saatleri hariç pek girmiyor.
görmemiştir cadaloz :)
baksana bitecek bunlar diye yazmış
zaten bi erkekler üzülüyo,Sagol canim Allah razi olsun esim yok diyo simdilik ertelenecek gibi duruyo bakalim hakkimizda hayirlisi
yok canım ekmek, un , hamur vb leri kanalizasyona karıştırmayız elimizden geldiğince.niye kapta kalan hamuru yani yanlardakini yıkarken lavoboya gidiyo,iyi değilmi bak bilmiyodum..
canım anlıyorum da kadın olmak böle bişi...sabret biraz...yada döv gitsin beeeeeeee
benim camlar kapılar(balkon kaapısı)açık zaten hep...bana daral gelir öle haryer kapalı..o yüzden kışın daha sık girerim depresyona
zaten bi erkekler üzülüyo,
ne yapacaklarda o sayıyı yükseltecekler çok merak ediyoru haaa
bi halt bildikleri var sanki, hem kendileri hem biz yıpranıyoruz
yok canım ekmek, un , hamur vb leri kanalizasyona karıştırmayız elimizden geldiğince.
ağaç dibine dökeriz, el ayak değmedik yerler yani.
seyyan kesmece karpuzun ne demek oldugunu biliyosun demi.
bi daha deprosyon dersen öyle olacaksın.:104:
çıldırmayı adamı uleyyyynn:125:
bi yandan uyuyo bi yandan okuyo seyyan :)
ondandır :)
seyyan gözünden rahatsız canım topiğe 2 gündür sabah saatleri hariç pek girmiyor.
görmemiştir cadaloz :)
baksana bitecek bunlar diye yazmış
heheh olsun ben kendimi hatırlatırımm,diğer topicdede benim okuduklarımı unutuyolar,acaba nickimimi değişsem:26:
yok canım çok şükür,:18::18::18::18::18::18::18::18::18:tırstım yawwwwwwwwwwww....
muhat söylemeye çekiniyorum ama s e n d e p r e s y o n d s ı n galiba:18::18::18::18::18:
ilk haftalarda hep öyle oluyor canım.heheh olsun ben kendimi hatırlatırımm,diğer topicdede benim okuduklarımı unutuyolar,acaba nickimimi değişsem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?