Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım ya geçmiş olsun,aman dikkat et kendine

Bitirdin mii yani Hatimi,hadi maşaallah Allah kabul etsin

Bulantı derken,üstüne görüyosundur belki,inşaallah öyledir

Yok bu sefer fazla beklemicem kuzum,en fazla bir hafta geçsin yapıcam test,inşaallah hamileyimdir,üşütme bulantısına benzemiyo hayırlısı olsun Nolur eksik etme dualarından,inşaallah bu sefer meleğim benimledir

İnşaallah süpriz yaparsın canım sende...Hatırlar mısın bilmem,benimde geçenlerde akıntıyla geldiydi kırmızı ama adet gibi değildi...Bekledim regle çevirir diye,çevirmedi...Ben oturma kanaması diye yordum Kimbilir Seyyanım,nasip kısmet...İnşaallah Ramazanı Şerif bize,bereket,afiyet ve hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...Rabbim büyük...Her iki duruma da alıştırdım şimdiden kendimi,hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah

yok canım daha hatime 15 cüz var:)
yarısını bitirdim henüz :)
tefriciye ihlas ayetelkürsi hatimi yapayım diyorum şu regl dönemim de

Allah bitirmek nasip etsin canım...

Canım adetliyken Tefriciye okunur ama Hatimi olmaz,diğerleri de okunmaz diye biliyorum,istersen Kaysa bi mesaj at canım sor istersen yinede,ben yanlış bilgi vermiyim

Bende Seyyan ve Emanın cüzlerini bitirdim,kısmetse yarın ikinci Hatime başlıyorum,inşaallah hasta olmam

senin ki oturma kanamasıdır benim kide yatma kanamasısürekli yatıyorum ya ben güya birisinin dediğine göre

canım beni kaale alıp sormadın ama ben 5 sene fıkıh dersi aldımdı...
adetliyken sureler okunmaz dolayısıyla ihlas ve ayetel kürsi hatmi yapamazsın...
ay daha 15 temisin hıh

aha nefsim kıpırdandı, sanırım seni kıskanmamı istiyor,
sana maşaalahhhhh canım, sen hakketten hafız mısın kız :)
neyse çabuk bitirmen benim de işime gelir :)
ben bu hatimi tamamlayıp kızlarınkini de okuyum, eger yapabilirsek eksikleri tamamlayıp sarkıtmayalım.
kadir gecesinde bitsin.
seyyana söyle beni kızdırmsın okudum derim okumam haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…