ya herkes nereye gittiii size ihtiyacım varr
hadi yaa salak saçma işlerle uğraşacaksın desenegunaydin kizlar nasilsiniz herkes iyimi?bugun benim yemin merasimim var ne icin yemin edeceksin derseniz sevgili kralicemize bu ulkenin kanunlarina uyucagim falan pisman diye yemin edecegim sanki gerekli gibi bide adamlar soruyor din uzeremi yemin edersiniz diye
ya saçma bir durum içindeyim canım patronumun kardeşiyle kavga ettim direk suratıma değil ama herkesin bir tarafı kalkmış dedi çok afedersin adlı adınca bende eşime anlattım o da şu anda işten çık diye diretiyor Allahım sen yardım et banahayirdir tatlim hersey yolundami?
günaydınn ya o kadar alıntı yaptım patron çağırdı kk da beni atmış o sırada
hadi yaa salak saçma işlerle uğraşacaksın desene
ya saçma bir durum içindeyim canım patronumun kardeşiyle kavga ettim direk suratıma değil ama herkesin bir tarafı kalkmış dedi çok afedersin adlı adınca bende eşime anlattım o da şu anda işten çık diye diretiyor Allahım sen yardım et bana
hadi yaa salak saçma işlerle uğraşacaksın desene
ya saçma bir durum içindeyim canım patronumun kardeşiyle kavga ettim direk suratıma değil ama herkesin bir tarafı kalkmış dedi çok afedersin adlı adınca bende eşime anlattım o da şu anda işten çık diye diretiyor Allahım sen yardım et bana
günaydın canım..
sen nasılsın neller yapıyosun??
aynen öyle canımcımay bana oluyor araya iş girince yazdığın mesaj gidiyor hadiiii bi daha baştan yaz gıcık bir durum..eee nasıl gidiyor şekerim
o biraz kötüdür bu konuda sinirlendi mi gözü hiçbişey görmez paraymış pulmuş biraz önce bir msj attı onur herşeyden önemli sen bişey demezsen bu adam daha ileri gider ben katil olurum sende rahat edersin diye sakinleşmesi lazım ama yanımda değil ki telefondan msnden de beceremiyorum şu anda:18:canim ya sikma boyle insanlar icin canini bence sen biraz daha bekle hamis kalirsan insallah ozaman dusunursun isten ayrilma meselesini kocisinede soyle belki yumusar erkekler bizden fevri oluyor sikma o guzel canini
bunu hiç düşünmüyor işte daha dün bu sen hiç bu kadar kötü olmamıştın acaba hamile misin diyen oydu şimdi de üstüme geliyor çık diye hala üstüme gelio yaaaaacanım sıkma canını..sen nasıl kendini daha iyi hissedeceksen onu yap eşini de ikna edersin nasılsa.ama sakın üzülme bak şuan olmaz lütfen belki de hamilesin öyle düşün mutlu ol canım herşeye tedavilerimiz için katlanıyoruz şimdi stres yaparsan olmaz demi ama...
batım 27 temmuz canım ama pko oldugu için büyük ihtimalle ramazanın son günlerinde olacagım o zaman başlıcam tedaviye..günaydın canım iyiyim işlerle boğuşuyorum.sen nasılsın tedavi tarihi belli oldumu canım
gunaydin kizlar nasilsiniz herkes iyimi?bugun benim yemin merasimim var ne icin yemin edeceksin derseniz sevgili kralicemize bu ulkenin kanunlarina uyucagim falan pisman diye yemin edecegim sanki gerekli gibi bide adamlar soruyor din uzeremi yemin edersiniz diye
batım 27 temmuz canım ama pko oldugu için büyük ihtimalle ramazanın son günlerinde olacagım o zaman başlıcam tedaviye..
yani adetin gelmesini bekliyorum hayırlısıyla
asbelove takma canım kafana
batım 27 temmuz canım ama pko oldugu için büyük ihtimalle ramazanın son günlerinde olacagım o zaman başlıcam tedaviye..
yani adetin gelmesini bekliyorum hayırlısıyla
asbelove takma canım kafana
Allah sabır versin canım benim
ıyyy o buşuruk meymenetsiz kraliçeye mi tükürmuşüm onun kraliçeliğine o sana uysun canım belki hizaya gelir birazçok gıcık oluyorum şu kraliyet ailesine zaten ahlak yok edep yok birde soyluyuz diye geçinirler..hııhhh bir kaşık suda boğasım geliyor...hangi din üzeri islamiyet değildir heralde
benimkocamda böyledir o yüzden ben ne kadar canım sıkılırsa sıkılsın yüzyüze gelmeden asla konusmuyorum çünkü uzaktan yumusatamıyorum bu sefer hoooppp bizimde aramız açılıyo benden sana tavsiye sende artık öyle yapkocişi çözsem takmicam da onu çözemiyorum:44::44:
amin canımmm...aslında daha iyi ramazanda oruçla zor olurdu.inşallah güzel sonuçlanır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen öyle canımcım
o biraz kötüdür bu konuda sinirlendi mi gözü hiçbişey görmez paraymış pulmuş biraz önce bir msj attı onur herşeyden önemli sen bişey demezsen bu adam daha ileri gider ben katil olurum sende rahat edersin diye sakinleşmesi lazım ama yanımda değil ki telefondan msnden de beceremiyorum şu anda:18:
bunu hiç düşünmüyor işte daha dün bu sen hiç bu kadar kötü olmamıştın acaba hamile misin diyen oydu şimdi de üstüme geliyor çık diye hala üstüme gelio yaaaaa
aynen öyle canımcım
o biraz kötüdür bu konuda sinirlendi mi gözü hiçbişey görmez paraymış pulmuş biraz önce bir msj attı onur herşeyden önemli sen bişey demezsen bu adam daha ileri gider ben katil olurum sende rahat edersin diye sakinleşmesi lazım ama yanımda değil ki telefondan msnden de beceremiyorum şu anda:18:
bunu hiç düşünmüyor işte daha dün bu sen hiç bu kadar kötü olmamıştın acaba hamile misin diyen oydu şimdi de üstüme geliyor çık diye hala üstüme gelio yaaaaa
benimkocamda böyledir o yüzden ben ne kadar canım sıkılırsa sıkılsın yüzyüze gelmeden asla konusmuyorum çünkü uzaktan yumusatamıyorum bu sefer hoooppp bizimde aramız açılıyo benden sana tavsiye sende artık öyle yap
amin canımmm...
eğer oruçların son günlerine gelirse bu ay yapıcaz canım ama tam tarihinde olursam eger 1 ay ertelenecek tedavi çok fazla orucum gitsin istemiyorum
bizdende selam kraliçeyeeeKocisine Allahumme ya vedud oku ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun bir yemin edip geleyim
bende ekimden önce olsun istedim canım çünkü diğer bebeğim o zaman dogacaktı onun dogacagı muhtemel tarihi düşünmek istemiyorum belki o zamana kadar hamile kalırsam içim sızlamaz diye düşünüyorum canımçok doğru bir karar canım bizler Rabbim hayırlı bir evlat istersen önce onun rızasını gözetmeyiz..bişey söylim mi ben hep kurban bayramında sonraya programlıyorum tedavileri mi doğum ramazanın son 10 gününe denk gelsin diye belki kadir geçesi doğar bebiş diye bir takım hesaplar yapıyorum..
bende ekimden önce olsun istedim canım çünkü diğer bebeğim o zaman dogacaktı onun dogacagı muhtemel tarihi düşünmek istemiyorum belki o zamana kadar hamile kalırsam içim sızlamaz diye düşünüyorum canım
unutulmaz canım unutulurmu...canım ya inşallah en kısa zamanda tesellisi gelir.ama hiç unutlmaz heralde..bu gün bizim kızlara nazar değdi herkes ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?