Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi yaa salak saçma işlerle uğraşacaksın desene
hayirdir tatlim hersey yolundami?
ya saçma bir durum içindeyim canım patronumun kardeşiyle kavga ettim direk suratıma değil ama herkesin bir tarafı kalkmış dedi çok afedersin adlı adınca bende eşime anlattım o da şu anda işten çık diye diretiyor Allahım sen yardım et bana

canim ya sikma boyle insanlar icin canini bence sen biraz daha bekle hamis kalirsan insallah ozaman dusunursun isten ayrilma meselesini kocisinede soyle belki yumusar erkekler bizden fevri oluyor sikma o guzel canini

canım sıkma canını..sen nasıl kendini daha iyi hissedeceksen onu yap eşini de ikna edersin nasılsa.ama sakın üzülme bak şuan olmaz lütfen belki de hamilesin öyle düşün mutlu ol canım herşeye tedavilerimiz için katlanıyoruz şimdi stres yaparsan olmaz demi ama...

ay bana oluyor araya iş girince yazdığın mesaj gidiyor hadiiii bi daha baştan yaz gıcık bir durum..eee nasıl gidiyor şekerim
aynen öyle canımcım
canim ya sikma boyle insanlar icin canini bence sen biraz daha bekle hamis kalirsan insallah ozaman dusunursun isten ayrilma meselesini kocisinede soyle belki yumusar erkekler bizden fevri oluyor sikma o guzel canini
o biraz kötüdür bu konuda sinirlendi mi gözü hiçbişey görmez paraymış pulmuş biraz önce bir msj attı onur herşeyden önemli sen bişey demezsen bu adam daha ileri gider ben katil olurum sende rahat edersin diye sakinleşmesi lazım ama yanımda değil ki telefondan msnden de beceremiyorum şu anda:18:
bunu hiç düşünmüyor işte daha dün bu sen hiç bu kadar kötü olmamıştın acaba hamile misin diyen oydu şimdi de üstüme geliyor çık diye hala üstüme gelio yaaaaa

günaydın canım iyiyim işlerle boğuşuyorum.sen nasılsın tedavi tarihi belli oldumu canım
batım 27 temmuz canım ama pko oldugu için büyük ihtimalle ramazanın son günlerinde olacagım o zaman başlıcam tedaviye..
yani adetin gelmesini bekliyorum hayırlısıyla

asbelove takma canım kafana

Allah sabır versin canım benim
ıyyy o buşuruk meymenetsiz kraliçeye mi tükürmuşüm onun kraliçeliğine o sana uysun canım belki hizaya gelir biraz çok gıcık oluyorum şu kraliyet ailesine zaten ahlak yok edep yok birde soyluyuz diye geçinirler..hııhhh bir kaşık suda boğasım geliyor...hangi din üzeri islamiyet değildir heralde

batım 27 temmuz canım ama pko oldugu için büyük ihtimalle ramazanın son günlerinde olacagım o zaman başlıcam tedaviye..
yani adetin gelmesini bekliyorum hayırlısıyla

asbelove takma canım kafana

aslında daha iyi ramazanda oruçla zor olurdu.inşallah güzel sonuçlanır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

sorma tatlim ya din uzeremi derken benim dinimden bahsediyorlardi tabiki bende normal olsun dedim baska zaman bile yemin etmeye korkarim kusuraa bakmasinlar bir vatandas olacagim diyede dinimin uzerine hatta kuranin ustune yemin edemem iclerinde okadar igrenc insanlar varki anlatamam ama su bir gercek kralice olunce yerine prens gececek suan kralice oldugu icin biz kadinlar coooook rahattik insallah gene oyle olur ayyy kadini oldurdum duymasinlar

kocişi çözsem takmicam da onu çözemiyorum:44::44:
benimkocamda böyledir o yüzden ben ne kadar canım sıkılırsa sıkılsın yüzyüze gelmeden asla konusmuyorum çünkü uzaktan yumusatamıyorum bu sefer hoooppp bizimde aramız açılıyo benden sana tavsiye sende artık öyle yap

aslında daha iyi ramazanda oruçla zor olurdu.inşallah güzel sonuçlanır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin canımmm...
eğer oruçların son günlerine gelirse bu ay yapıcaz canım ama tam tarihinde olursam eger 1 ay ertelenecek tedavi çok fazla orucum gitsin istemiyorum

canım yaa son bir kez mesaj at sonra teli kapat şimdi oruçlu birde daha gergin olur akşam evde konuşalım falan de..ya şuanda olacak iş mi bu ya... asbe bak noluur sakin ol tamam mı.ya da direk söyle bu baskı bana daha çok stres yaptırıyor de

Kocisine Allahumme ya vedud oku ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun bir yemin edip geleyim

çok doğru bir karar canım bizler Rabbim hayırlı bir evlat istersen önce onun rızasını gözetmeyiz..bişey söylim mi ben hep kurban bayramında sonraya programlıyorum tedavileri mi doğum ramazanın son 10 gününe denk gelsin diye belki kadir geçesi doğar bebiş diye bir takım hesaplar yapıyorum..

bende ekimden önce olsun istedim canım çünkü diğer bebeğim o zaman dogacaktı onun dogacagı muhtemel tarihi düşünmek istemiyorum belki o zamana kadar hamile kalırsam içim sızlamaz diye düşünüyorum canım

canım ya inşallah en kısa zamanda tesellisi gelir.ama hiç unutlmaz heralde..bu gün bizim kızlara nazar değdi herkes ağlıyor

canım ya inşallah en kısa zamanda tesellisi gelir.ama hiç unutlmaz heralde..bu gün bizim kızlara nazar değdi herkes ağlıyor
unutulmaz canım unutulurmu...
kürtajımı görüyorum ara sıra rüyalarımda unutmak istesem bile hatırlatılıyor bi şekilde
ben 1 hafta önce öğrendim bebeğimim kalp atışının oluşmadıgını dr 1 hafta bekleyelim dedi o 1 hafta hiç ağlamamaya calıştım bebeğim varsa etkilenmesin diye..
kürtaj günü tutamadım kendimi bütün çalışanlar yanıma toplanıp sürekli aglama dediler en son dayanamayıp 1 haftadır ne cektiğimi ben biliyorum bi tek göz yası dökmemeye çalıştım şimdi bırakın aglıcam dedim herkes dagıldı etrafımdan...
anesteziyi veren arkadaşımdı (ben sağlıkçıyım) beraber sarılıp agladık agzımdan ise dökülen tek cümle güle güle bebeğim bu kadarmı bıktın demek oldu
ben hep böyle makaraya sarar gibi konusurum gırgır muhabbet ama içimdeki fırtınaları bi ben bilirim
offf cok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…