iyi Allah muhabbetinizi arttırsın...Seyyannnn,evet Muhat benii çooooookk seviyoo taamm mıııııı
Bende hepinizii çok seviyommmm
yok sen harbi sinirlisin iki geyik te yapamıyoz bir sinir bir sinirarmut kadar mı diyeydim :)
sen karpuzu bilmiyosun tabi, cennetlik eden, sevap kazndıran meyvedir.
1 kiş yiyemez karpuzu illaki biri daha olacak. yani ikram ve paylaşma gerçekleşiyor. yani SEVAP :)
sevap kaynağı diyorum sana daha ne diyim ben yaranamadım sana da haaa,
yatıyorum ben yawwwkök salacam
sevde ister armut kadar ister karpuz kadar
ben hepinizi Allah rızası için çooooooooooooooook seviyorum
a.selam canım.hayırlı sabahlar
alışveriş kötü bişey değilki sonuçta kadınları mutlu ediyooama sigara hem mutlu ediyoo hem sağlığından ediyoo hemde parandan nasıl bişeyse[/QUOTE
orası öyle ama alışverişi de abartıyorum ben sonuçta yaş olmuş 30.geleceği de düşünmek lazım:))
sanada hayırlı sabahlar canım nasıl oldunidaha iyicemisinhayırlı sabahlar
aha nefsim kıpırdandı, sanırım seni kıskanmamı istiyor,
sana maşaalahhhhh canım, sen hakketten hafız mısın kız :)
neyse çabuk bitirmen benim de işime gelir :)
ben bu hatimi tamamlayıp kızlarınkini de okuyum, eger yapabilirsek eksikleri tamamlayıp sarkıtmayalım.
kadir gecesinde bitsin.
seyyana söyle beni kızdırmsın okudum derim okumam haaaa
aha nefsim kıpırdandı, sanırım seni kıskanmamı istiyor,
sana maşaalahhhhh canım, sen hakketten hafız mısın kız :)
neyse çabuk bitirmen benim de işime gelir :)
ben bu hatimi tamamlayıp kızlarınkini de okuyum, eger yapabilirsek eksikleri tamamlayıp sarkıtmayalım.
kadir gecesinde bitsin.
seyyana söyle beni kızdırmsın okudum derim okumam haaaa
iyi Allah muhabbetinizi arttırsın...ben çıkayım aradan kalsın Yaradan
kız ne kıskancım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn...benide sevin benide sevin
kızlar bu arada sorayım kendimi kıyaslamak için aylık kişisel harcamanız ne kadar?
kızlar bu arada sorayım kendimi kıyaslamak için aylık kişisel harcamanız ne kadar?
aylık kişisel harcamamı
canım ben tedavilerden senin bu yazdığının ne demek olduğunu unttum
şaka gibi
Yok gülüm değilim keşke olsam
Canım hamileysem,şaka da olsa konusu geçmişti,Hatimleri 4 tane yapmam lazım
Bir iki kişinin bitti sanırım Hatimleri,Allahın izniyle Kadir Gecesine yetişir,daha çok var....Bakalım bu Hatimler bitsin,belki başka şekilde devam ederiz dimi,konuşuruz müsait vakitte
Kızz sen sevilmez misinnn,seni sevmeyen bitlensin be kuzuuu
Sende seviliyosuunnnnn
benimde kendiminkinden 2 cüzüm kaldıydı.emanın kiler bitti...diğer hatminde 21.cüzdeyim..bende belki 2. hatime başlarım...muhat duymasın
canım ben beni sevdiğinizi biliyorum zaten....bakıyorum böyle minnak bi kadın sevilmez mi diye
azcık megaloman takılayım
((((((((((sorduğum için üzüldüm şimdi.seni üzmek istemedim tüp bebek tedavisi mi?
yok canım üzülmedim .....evet tüp bebek 5 tane hemde
kızlar geldim kaçıyom adam söyleniyo interneti kapatmaktan bahsediyo adi aeo.... daha fazka kızdırmayayım oruç oruç bizimkini...
Maşaallah Seyyancım Rabbim kabul etsin
Sende hızlısın maşaallah,bide bana dersiniz,kız 9 cüz kalmış bitirmene,hadi hayırlısı
Duysun duysun daaa gaza gelsin,hep o mu seni getirecekkk gaza dimi yaa
Evet takıl bakalım biraz o dediğinden,çokk sevdirmeyin anacım kendinizi,sonra insanın aklı fikri burda kalıyo...Giremedim rahatsızlığımdan aklımdaydınız hep napıyolar acaba yeni haber var mı diye
evet canım .........5 kez mi denedin?
amin canım inşaallah.muhat beni gaza getirmekle iyi etmedi kendi açısından
napalım bizde ona yardım ederiz dimi canım...
varya bağımlısı olduk birbirimizin...nolcak böle bilmem...eşim pc yi alınca strese giriyom ben...ne zaman bırakacak diye.bu hafta yokta rahatım..haftaya bizim evde pc savaşı var
evet canım .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?