Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kays canım hoşgeldin...Dün yazmıştım sana sonucu söylediğinde,canım dualarım seninle hep,bunu bil ve duaya devam,hayırlı haberlere müjdelere az kaldı inşaallah canım,Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısını

Seyyannnn,evet Muhat benii çooooookk seviyoo taamm mıııııı

Bende hepinizii çok seviyommmm
iyi Allah muhabbetinizi arttırsın...ben çıkayım aradan kalsın Yaradan
kız ne kıskancım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn...benide sevin benide sevin

hayırlı sabahlar
a.selam canım.
tam da eslem kays demiti.
telepatik iletişim de çığır açacaz :)
aeo ben çıkıyorum canım haif sancım var.
sana sormam gereken özel sorular var,
yarın özelden atarım canummm
mucuk

hayırlı sabahlar
sanada hayırlı sabahlar canım nasıl oldunidaha iyicemisin

niye eslem söylüyo ben burdayım bana söylesene
bitirme muhatım,senin güzel canın sağolsun....
nasılsa bitircen

Yok gülüm değilim keşke olsam

Canım hamileysem,şaka da olsa konusu geçmişti,Hatimleri 4 tane yapmam lazım

Bir iki kişinin bitti sanırım Hatimleri,Allahın izniyle Kadir Gecesine yetişir,daha çok var....Bakalım bu Hatimler bitsin,belki başka şekilde devam ederiz dimi,konuşuruz müsait vakitte

iyi Allah muhabbetinizi arttırsın...ben çıkayım aradan kalsın Yaradan
kız ne kıskancım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn...benide sevin benide sevin

Kızz sen sevilmez misinnn,seni sevmeyen bitlensin be kuzuuu

Sende seviliyosuunnnnn

Son düzenleme:

benimde kendiminkinden 2 cüzüm kaldıydı.emanın kiler bitti...diğer hatminde 21.cüzdeyim..bende belki 2. hatime başlarım...muhat duymasın

canım ben beni sevdiğinizi biliyorum zaten....bakıyorum böyle minnak bi kadın sevilmez mi diye
azcık megaloman takılayım

Maşaallah Seyyancım Rabbim kabul etsin

Sende hızlısın maşaallah,bide bana dersiniz,kız 9 cüz kalmış bitirmene,hadi hayırlısı

Duysun duysun daaa gaza gelsin,hep o mu seni getirecekkk gaza dimi yaa

Evet takıl bakalım biraz o dediğinden,çokk sevdirmeyin anacım kendinizi,sonra insanın aklı fikri burda kalıyo...Giremedim rahatsızlığımdan aklımdaydınız hep napıyolar acaba yeni haber var mı diye

kızlar geldim kaçıyom adam söyleniyo interneti kapatmaktan bahsediyo adi aeo.... daha fazka kızdırmayayım oruç oruç bizimkini...

amin canım inşaallah.muhat beni gaza getirmekle iyi etmedi kendi açısından
napalım bizde ona yardım ederiz dimi canım...
varya bağımlısı olduk birbirimizin...nolcak böle bilmem...eşim pc yi alınca strese giriyom ben...ne zaman bırakacak diye.bu hafta yokta rahatım..haftaya bizim evde pc savaşı var

Senin hastalığın bitti mi peki canım,Muhatla aynı anlarda oluyodunuz sanırım...

Bilemem artık yardım edebilir miyimmm

İyi ki olduk ama canım,düşünsene burdan önceki hayatımızı,kafayı yeme noktasına geliyo insan bazen Allah muhafaza,çok iyi geldi burası ve sizler bana,Allahım hepinizden razi olsun,gönlünüzdekini en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…