Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım şimdi benim pazartesi akşamı lekelenmem oldu dahada yok bişi.bende 72 saati bekliyorum abdest için.daha önce yazdıydım ya ilk lekenmeden sonra 72 saat bişi gelmezse özür oluyo.ama hiç gelmeyecek.işte böyle kuzum.gelmedi daha...ama ağrım falan var heralde sökülemiyorum.inşaallah kist falan oluşmamıştır yine.
evet canım bende buraya girdiğimden beri daha daha iyiyim.siz banada çok iyi geldiniz...o yüzdeeeeeeeeeeen mutluyum burda olmaktan...
duana yürekten amin diyorum canım.cümlemize
sizde ki sorun ne peki?
canım bizde sorun çok.kısaca anlatayım.eşimin hareketli sperm sayısı az.ben endometriozis hastasıyım.iki kez endometriozis kisti ameliyatı oldum.ve sol tüpüm tıkalı...daha ne olsun dimi ama
tabi 12 yılllık olunca böyle dalgada geçiyo insan kendiyle:44:

Lekelenme oldu ve devamı yok öyle mi hmmm,ne diyim inşaallah kırklarımız karışır Seyyannnnn

Allahım çok büyük,ben bu sefer çok ümitliyim biliyo musun canım,belki yine hamile değilim belki yine meleğim benimle değil,ama bu Ramazanı Şeriften sonra olmayacağı ne malum.İnşaallah şimdi göbüşümüzde,seneye Ramazanı Şerifte de kucağımızda olur minnaklarımız....Namaz kılarken seccademin karşısına doğru minder koymuştum,o mindere bakınca gülümseyip dua ediyorum,Allahım seneye yavrum burda uyurken ben Sana ibadet edeyim diye.Olacak Allahın izniyle,ben inanıyorum ve çok rahatım,belki bu ay değil,öbür ay,belki diğer ay...Ama Rabbim nasip edecek,ferah tut kalbini ve üzme sakın kendini....

Canım eşim bu sabah başka şehire gidecek arkadaşıyla büyük ihtimal,bir iki gün olmayacak,ben çıkayım artık...Yarın görüşmek üzere nasipse,inşaallah doğan güneş bize hayırlar getirir,dualarından eksik etme Seyyanımmmm Allaha emanetsin

evet canım devamı yok..ama gelir ben bilmezmiyim malımı
yok canım üzülmüyorum ben alıştım artık..tabiki ümidimi hiç kesmedim.Rabbim büyük...nelere şahit oluyoruz burada değilmi...elbet bizede nasip edecek birgün.o gün çok yakındır inşaallah..
tamam canım bende çıkıyorum gözüm çok kötü oldu.sürekli akıyo..ağrımda var yatayım bende...yarın görüşürüz inşaallah daha güzel sabahlarla,Allaha emanet ol.

ay muhat delirmiştir bunu okuyunca...canım kendileri bursalı çıkınca azcıkın gıcık oluyoda.malum hemşerisi yok burda..onada kucak açalım yazıııııııııııııık
...
benim söylediğimi söyleme ama delirdi valla
hatta seyyan sizi paraylamı tuttu da dediii
acalım kucagımızı saralım onuda

valla dört ayak üstüne düştün seyyan ama daha duuuurr..o kırmızılar biter ehh allah üstümüzden eksik etmesin bu ramazan da bitcek...sev tabi koçişi kızım ya ruhsatı sende değil mi nasılsa..naptın kız adamcağızın gözüne

benim de 2 yıl oldu.artık geyiğe vuruyorum işi.

hoş geldin tatlım yeni geldin sanırım. şöyle 7-8-10 yıl falan olunca o geyiklerden koskoca bir sürün oluyor canım

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur..

seyyancım sende az sorunlu değilmişsin hee ama rekor bende canım

ha bi de şu lekelenme olayının acıkın üzerinde dursan da bir test alıp yapsanya..3-5 damla idrara mı kıyamıyon

Son düzenleme:
kızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmen şu kardeşinizin derdine bir el atsanız

bir gün daha bitti bak bir cızık daha çek test gününü sayma 4 gün kaldııııı..

işten giremiyorum ama akşam evden bulcamm yaşasın
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yuvasını bebek sesleriyle doldursun şenlendirsin inşallah.
amin canım benim aminnnn
ay ne güzel söyledin canım inşallah öyledir Rabbim yardımcımız olsun ama o sigara bırakılmalı haberin olsun
ay muhteşem olur valla gidelim gidelim yaaa çok ihtiyacım var
p.tesiye kadar zaman geçmeli ama geçmio bir türlüü
garibiiimmm kıyamam sana
nasılsın canım iyimisin
idare ediyorum cnaımcım sen nasılsın kusura bakma biraz geç oldu ama sinirim bozuldu yine yaaa
bir gün daha bitti bak bir cızık daha çek test gününü sayma 4 gün kaldııııı..
hadi az kaldı inşallahhhh

gunaydin kizlar nasilsiniz herkes iyimi?bugun benim yemin merasimim var ne icin yemin edeceksin derseniz sevgili kralicemize bu ulkenin kanunlarina uyucagim falan pisman diye yemin edecegim sanki gerekli gibi bide adamlar soruyor din uzeremi yemin edersiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…