Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız güldürdün beni yaaa hadi yeminini ette gel bakalım her detayı istiyorum ama
ya normalde salla geç der bugün sinirleneceği tuttu zaten çocuk şimdi etrafımda dönüyor konuşmak için bahane arıyor ama konuşmuyorum
söyledim zaten canım şu an bebişim benimle olabilir ve kendin söyledin akşam senin stres yapmaman lazım diye bakalım msjlar azaldı inşallah akşamı bekler patronumu arayıp sövmesinden korkuyorum o sinirle:18:
Kocisine Allahumme ya vedud oku ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun bir yemin edip geleyim
teşekkürler tatlım inşallah Rabbim sakinleşmesine yardım eder
ay hiç sevmem kraliçeyi ben

bişey olmaz Allah ın izniyle canım aramaz merak etme..
senin test günün yarınmıydı canım:44:

amin canım aminnnnnnn

yaaa ağlicam amaaaaa zaten gözyaşlarım sınırda duruyor gözümü kapasam akcaklar

amin canım aminnnnnnn

yaaa ağlicam amaaaaa zaten gözyaşlarım sınırda duruyor gözümü kapasam akcaklar
bende ağladım zaten ama sen ağlama belki bebeğin seninledir üzülmesin..çünkü ben o 1 hafta bile belki benimledir diye yinede elimden geldiğince aglamadım canım

bende ağladım zaten ama sen ağlama belki bebeğin seninledir üzülmesin..çünkü ben o 1 hafta bile belki benimledir diye yinede elimden geldiğince aglamadım canım

hayırlısı değilmiş demekki canım ne gelirki elden...
umarım senden güzel haberleri alırız canım

hayırlısı canım hakkımızda vücudum bana büyük oyun oynamıyordur inşallah da bebişim-bebişlerim benimledir
Rabbim hepimize sırayla nasip etsin inşallahhhhhh tez zamanda

seninde Allahımın izniyle önümüzdeki ay geliyormuş bebişin canımcım
aminnnn
inşallah bitanem Rabbim duysun sesimizi...
bu arada cokta umutlandırmak istemem ama demin bi topikte sancılarından bahsetmişsin ya aynıları tüp bebek koyduktan sonra bendede olmustu ve pozitif sonucu almıstım umarım senin belirtilerinde bundandır canım...ama unutma herkesin belirtileri farklı olur

aminnn canım cok güzel dua etmişsin..

Seyyancım ödevimi yaptım gelecek haftada aynen tekrar okurum.. 100 enbiya 5 yasin 130 ihlas..
Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah evlatlarımızı kucağımıza versinn öyle cok istiyorum ki kafayı yemek üzereyim rabbim dayanma gücü versiin inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin benim de bebişim olsun

doğru söylüyorsun canım inşallah inşallah benimkiler de bebiştendir inşallahhh
Rabbim güzel haberler verebilmeyi nasip etsin inşallah haftaya canım yaa çok ihtiyacım var çok
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh tez vakitte kucaklarımız boş kalmasın

anlamadım ya ne yemin merasimi nasıl yani onların dini üzerine mi yemn etceksin yok ben kendi kitabımı isterim deseydin bi ayrıntılı anlatsana şu işi bizde dini yobazlık olarak algılayanlar batıda neler oluyormuş bi bakıversinler.....

asbe saçlarına ne oldu yaaaa.... hadi ben alamadım inşallah sen alırsın pozitifi....bizde inşallah yarın start verecez hayırlısı le tekrar....

canım oranın vatandaşı olacağına dair yemin istemişler krizantemden ama kuran üzerine mi etmek istersin yoksa normal mi demişlerde krizantem kuran istememiş hani onlarda incil üzerine yemin ederler ya onun gibi bişey sanırsam
sen nasılsın canımcım

asbe saçlarına ne oldu yaaaa.... hadi ben alamadım inşallah sen alırsın pozitifi....bizde inşallah yarın start verecez hayırlısı le tekrar....

kız sorma sabah sabah saçma sapan bir olay yaşadım amin canım aminn hepimiz hamiş olalım tez zamanda inşallah

ben iyiym elhamdülillah canım ne olsun yarın hastaneye gitcez tekrar test yaparlar gene dış gebelk yada hamileyken adet görenler oluyormuşya hani bide tkrar start verecez işte.... krizantemede kızdım neden kuranı istemedi ki fişleniriz mimleniriz diyemi zaten batıda türk ve Müslümansan otmatik olarak fişleniyorsun....neyse gelsinde bi anlatsın belki başka bişey vardır istememesinde belki incilmi istersinz diye sormuşlardır vsvs kendinden dinleyip öyle kızayım:)))

haah şimdi anladım tamam krizantem azcık kızdım sana ama geçti haklısın yemin kolay bişey değil bende incil olacak yanında sanmıştım ilk okuyunca ve hemmmeeeennn sinirlenip devamını okumadan cevap yazmıştım hakkını helal et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…