kız güldürdün beni yaaa hadi yeminini ette gel bakalım her detayı istiyorum amasorma tatlim ya din uzeremi derken benim dinimden bahsediyorlardi tabiki bende normal olsun dedim baska zaman bile yemin etmeye korkarim kusuraa bakmasinlar bir vatandas olacagim diyede dinimin uzerine hatta kuranin ustune yemin edemem iclerinde okadar igrenc insanlar varki anlatamam ama su bir gercek kralice olunce yerine prens gececek suan kralice oldugu icin biz kadinlar coooook rahattik insallah gene oyle olur ayyy kadini oldurdum duymasinlar
ya normalde salla geç der bugün sinirleneceği tuttu zaten çocuk şimdi etrafımda dönüyor konuşmak için bahane arıyor ama konuşmuyorumbenimkocamda böyledir o yüzden ben ne kadar canım sıkılırsa sıkılsın yüzyüze gelmeden asla konusmuyorum çünkü uzaktan yumusatamıyorum bu sefer hoooppp bizimde aramız açılıyo benden sana tavsiye sende artık öyle yap
amin canımmm...
eğer oruçların son günlerine gelirse bu ay yapıcaz canım ama tam tarihinde olursam eger 1 ay ertelenecek tedavi çok fazla orucum gitsin istemiyorum
söyledim zaten canım şu an bebişim benimle olabilir ve kendin söyledin akşam senin stres yapmaman lazım diye bakalım msjlar azaldı inşallah akşamı bekler patronumu arayıp sövmesinden korkuyorum o sinirle:18:canım yaa son bir kez mesaj at sonra teli kapat şimdi oruçlu birde daha gergin olur akşam evde konuşalım falan de..ya şuanda olacak iş mi bu ya... asbe bak noluur sakin ol tamam mı.ya da direk söyle bu baskı bana daha çok stres yaptırıyor de
teşekkürler tatlım inşallah Rabbim sakinleşmesine yardım ederKocisine Allahumme ya vedud oku ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun bir yemin edip geleyim
bişey olmaz Allah ın izniyle canım aramaz merak etme..kız güldürdün beni yaaa hadi yeminini ette gel bakalım her detayı istiyorum ama
ya normalde salla geç der bugün sinirleneceği tuttu zaten çocuk şimdi etrafımda dönüyor konuşmak için bahane arıyor ama konuşmuyorum
söyledim zaten canım şu an bebişim benimle olabilir ve kendin söyledin akşam senin stres yapmaman lazım diye bakalım msjlar azaldı inşallah akşamı bekler patronumu arayıp sövmesinden korkuyorum o sinirle:18:
teşekkürler tatlım inşallah Rabbim sakinleşmesine yardım eder
ay hiç sevmem kraliçeyi ben
amin canım aminnnnnnnbende ekimden önce olsun istedim canım çünkü diğer bebeğim o zaman dogacaktı onun dogacagı muhtemel tarihi düşünmek istemiyorum belki o zamana kadar hamile kalırsam içim sızlamaz diye düşünüyorum canım
unutulmaz canım unutulurmu...
kürtajımı görüyorum ara sıra rüyalarımda unutmak istesem bile hatırlatılıyor bi şekilde
ben 1 hafta önce öğrendim bebeğimim kalp atışının oluşmadıgını dr 1 hafta bekleyelim dedi o 1 hafta hiç ağlamamaya calıştım bebeğim varsa etkilenmesin diye..
kürtaj günü tutamadım kendimi bütün çalışanlar yanıma toplanıp sürekli aglama dediler en son dayanamayıp 1 haftadır ne cektiğimi ben biliyorum bi tek göz yası dökmemeye çalıştım şimdi bırakın aglıcam dedim herkes dagıldı etrafımdan...
anesteziyi veren arkadaşımdı (ben sağlıkçıyım) beraber sarılıp agladık agzımdan ise dökülen tek cümle güle güle bebeğim bu kadarmı bıktın demek oldu
ben hep böyle makaraya sarar gibi konusurum gırgır muhabbet ama içimdeki fırtınaları bi ben bilirim
offf cok kötü oldum
bişey olmaz Allah ın izniyle canım aramaz merak etme..
senin test günün yarınmıydı canım:44:
bende ağladım zaten ama sen ağlama belki bebeğin seninledir üzülmesin..çünkü ben o 1 hafta bile belki benimledir diye yinede elimden geldiğince aglamadım canımamin canım aminnnnnnn
yaaa ağlicam amaaaaa zaten gözyaşlarım sınırda duruyor gözümü kapasam akcaklar
hayırlısı değilmiş demekki canım ne gelirki elden...yok canım p.tesi benim yarın kaysındı ama kırmızılar test gününü bekleyemedi
bende ağladım zaten ama sen ağlama belki bebeğin seninledir üzülmesin..çünkü ben o 1 hafta bile belki benimledir diye yinede elimden geldiğince aglamadım canım
hayırlısı değilmiş demekki canım ne gelirki elden...
umarım senden güzel haberleri alırız canım
inşallah canım benimhayırlısı canım hakkımızda vücudum bana büyük oyun oynamıyordur inşallah da bebişim-bebişlerim benimledir
Rabbim hepimize sırayla nasip etsin inşallahhhhhh tez zamanda
inşallah canım benim
inşallah bitanem Rabbim duysun sesimizi...seninde Allahımın izniyle önümüzdeki ay geliyormuş bebişin canımcım
aminnnn
allahım..!! şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, sen onu gider..
Allahım..!! şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, sen ona çare ol..
Allahım..!! şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! Iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..hayırlı cumalar ( a m i n )
doğru söylüyorsun canım inşallah inşallah benimkiler de bebiştendir inşallahhhinşallah bitanem Rabbim duysun sesimizi...
bu arada cokta umutlandırmak istemem ama demin bi topikte sancılarından bahsetmişsin ya aynıları tüp bebek koyduktan sonra bendede olmustu ve pozitif sonucu almıstım umarım senin belirtilerinde bundandır canım...ama unutma herkesin belirtileri farklı olur
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh tez vakitte kucaklarımız boş kalmasınSeyyancım ödevimi yaptım gelecek haftada aynen tekrar okurum.. 100 enbiya 5 yasin 130 ihlas..
Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah evlatlarımızı kucağımıza versinn öyle cok istiyorum ki kafayı yemek üzereyim rabbim dayanma gücü versiin inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin benim de bebişim olsun
anlamadım ya ne yemin merasimi nasıl yani onların dini üzerine mi yemn etceksin yok ben kendi kitabımı isterim deseydin bi ayrıntılı anlatsana şu işi bizde dini yobazlık olarak algılayanlar batıda neler oluyormuş bi bakıversinler.....gunaydin kizlar nasilsiniz herkes iyimi?bugun benim yemin merasimim var ne icin yemin edeceksin derseniz sevgili kralicemize bu ulkenin kanunlarina uyucagim falan pisman diye yemin edecegim sanki gerekli gibi bide adamlar soruyor din uzeremi yemin edersiniz diye
anlamadım ya ne yemin merasimi nasıl yani onların dini üzerine mi yemn etceksin yok ben kendi kitabımı isterim deseydin bi ayrıntılı anlatsana şu işi bizde dini yobazlık olarak algılayanlar batıda neler oluyormuş bi bakıversinler.....
asbe saçlarına ne oldu yaaaa.... hadi ben alamadım inşallah sen alırsın pozitifi....bizde inşallah yarın start verecez hayırlısı le tekrar....
ben iyiym elhamdülillah canım ne olsun yarın hastaneye gitcez tekrar test yaparlar gene dış gebelk yada hamileyken adet görenler oluyormuşya hani bide tkrar start verecez işte.... krizantemede kızdım neden kuranı istemedi ki fişleniriz mimleniriz diyemi zaten batıda türk ve Müslümansan otmatik olarak fişleniyorsun....neyse gelsinde bi anlatsın belki başka bişey vardır istememesinde belki incilmi istersinz diye sormuşlardır vsvs kendinden dinleyip öyle kızayım:)))canım oranın vatandaşı olacağına dair yemin istemişler krizantemden ama kuran üzerine mi etmek istersin yoksa normal mi demişlerde krizantem kuran istememiş hani onlarda incil üzerine yemin ederler ya onun gibi bişey sanırsam
sen nasılsın canımcım
kız sorma sabah sabah saçma sapan bir olay yaşadım amin canım aminn hepimiz hamiş olalım tez zamanda inşallah
sorma tatlim ya din uzeremi derken benim dinimden bahsediyorlardi tabiki bende normal olsun dedim baska zaman bile yemin etmeye korkarim kusuraa bakmasinlar bir vatandas olacagim diyede dinimin uzerine hatta kuranin ustune yemin edemem iclerinde okadar igrenc insanlar varki anlatamam ama su bir gercek kralice olunce yerine prens gececek suan kralice oldugu icin biz kadinlar coooook rahattik insallah gene oyle olur ayyy kadini oldurdum duymasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?