canımmmm ne güzel dua bu aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAsbelovee canımcım,yeni yaşın yaşın hayırlı olsun,meleğinle birlikte girmişsindir inşaallah yeni yaşınaRabbim seneye,eşin ve bebeğin yanındayken girmeni nasip etsin,uzun sağlıklı hayırlı ve bool bebişli ömürler versinnn
Sevilcim seninde yeni yaşın hayırlı olsun...İnşaallah bu yaşınla birlikte,sende bebeğine kavuşursun...Rabbim hayırlı sağlıklı saliha evlatlar nasip etsin,uzun hayırlı ömürler versinnn
evet canımcım demek sende yengeçsin hee ne çok yengeç varmış etrafımda ne güzel duygusal arkadaşım benimmm inşallah enişte telafisini yapar canım benim bakalım bizimki ne yapcak çok merak ediyomcanım bugün senin doğumgününmü. Rabbim hayırlı sağlıklı eşinle evladınla uzun ömür nasip etsin...:119:
geçen haftada benim doğum günümdü. malesef çaylıkta geçirdim eşim yanımda değildi aramadı bile...:84:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyaa gerçektenmi üzüldüm ama... hayırlısı olsun inşallah.olsun bidahakine kendiliğinden olur inşallah..
inşallah senden alırız güzel haberler...
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim korusunnBir sadaka verseniz iyi olur canımcım.
Amin canımmmmm senin de cuman mübarek olsun inşallah
Ay kıyamam sabret ama az kaldı canım
E_M_A 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
Adımın karşısında böyle bir niyet görmek ne güzel yanlışlıkla da olsa seyyancığımmmmmmmmmmm
canım inşallah önümüzdeki ay halaylar çekeriz senin içinde inşalalhhhh
inşallah cnm inşallahhbiraz fazla kaptırmışım kendimi galiba,hayırlısı olur inşallah,senin güzel haberlerini alırızda keyifleniriz azcık
Asbeloveee Bebişim doğumgünün kutlu olsunn:118::118::119::119::124::124::124:..Rabbim yeni yaşında Hasretle beklediğin meleğini / meleklerini göndersin kucağına eşinle sağlıklı huzurlu maddi manevi sıkıntısız bereketli bir ömür diliyorumm....
Eki Görüntüle 759696 Eki Görüntüle 759697
Eki Görüntüle 759698 Eki Görüntüle 759700
Asbeloveee Bebişim doğumgünün kutlu olsunn:118::118::119::119::124::124::124:..Rabbim yeni yaşında Hasretle beklediğin meleğini / meleklerini göndersin kucağına eşinle sağlıklı huzurlu maddi manevi sıkıntısız bereketli bir ömür diliyorumm....
Eki Görüntüle 759696 Eki Görüntüle 759697
Eki Görüntüle 759698 Eki Görüntüle 759700
Hoş geldin
nerelerdesin kuzum ya neler yapıyorsun..kür falan yapabiliyormusun ramazanda..yapıyorsan işe yarıyormu..zaman azaldıkça seni de benim gibi afakanlar basıyor mu..altın düşer borsa yükselir mi...vs
hadi gelde bu sorularımı cevapla...
ay ne güldüm bacımmmm
miden nasıl oldu kuzum daha iyisindir inşallah
çok iyi değilim ama sen bi de karşı tarafı görnakliye firmasındaki hatunla(sinirlenmeme ilk sebebiyet veren kişi devamını sağolsun eşim getirdi) arkadaş(hatunun kuzeni) telefonda konuştu nasılsın dedi arkd. çok kötüyüm berbat bir gün demiş beni gülme krizi tuttu ama sonra üzüldüm kız hamileymiş bilseydi o kaa çemkirmezdim
hadi yaaa ama hamiş olması ona seninle tartışma hakkını vermez bacım tamam hamişlere karşı bir zaafımız var ama o kadar da değil mideni ağrıtmasına ne gerek vardı insanca herşey çözülebilir
az kaldı bebem çok az kaldı
ay sorma ya sanki rica minnet yapıyor işi çok yordu beni çok..zaten argarya iş bir arkadaşımızın şirketinin işi
canım geçmiş olsun mesajından alıntı yapacaktım ama mesajı bir türlü bulamadım tekrar..Çok sağol tatlım strestençok sinirlendirdiler beni yaaaa...
Kendi çocuklarının sesinden kafan patlasın emi
hepsi çok güzel çok beğendim bunu özellikle... e o zaman inşa Allah anne olursun en kısa zamanda canım
kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası
bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...
işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....
kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası
bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...
işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?