Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canımmmm ne güzel dua bu aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canımcım demek sende yengeçsin hee ne çok yengeç varmış etrafımda ne güzel duygusal arkadaşım benimmm inşallah enişte telafisini yapar canım benim bakalım bizimki ne yapcak çok merak ediyom
yaa gerçektenmi üzüldüm ama... hayırlısı olsun inşallah.olsun bidahakine kendiliğinden olur inşallah..
inşallah senden alırız güzel haberler...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim korusunn

hayırlısı be canım.inşaallah bir dahaki ay....klasik topiğin adet gören lafı.gideyim temizlik yapayım....burda herkes adet olunca kendini temizliğe verirde canım....[/QUOTE]

evet hayırlısı gerçekten..sabır etmekten başka çare yokk..enazından olacakmı olmayacakmı düşüncesinden kurtuldumm,temizliğimide yaptım rahatladımm

Hoş geldin
nerelerdesin kuzum ya neler yapıyorsun..kür falan yapabiliyormusun ramazanda..yapıyorsan işe yarıyormu..zaman azaldıkça seni de benim gibi afakanlar basıyor mu..altın düşer borsa yükselir mi...vs

hadi gelde bu sorularımı cevapla...

ay ne güldüm bacımmmm
miden nasıl oldu kuzum daha iyisindir inşallah

canım geçmiş olsun mesajından alıntı yapacaktım ama mesajı bir türlü bulamadım tekrar..Çok sağol tatlım stresten çok sinirlendirdiler beni yaaaa...

ay ne güldüm bacımmmm
miden nasıl oldu kuzum daha iyisindir inşallah

çok iyi değilim ama sen bi de karşı tarafı gör nakliye firmasındaki hatunla(sinirlenmeme ilk sebebiyet veren kişi devamını sağolsun eşim getirdi) arkadaş(hatunun kuzeni) telefonda konuştu nasılsın dedi arkd. çok kötüyüm berbat bir gün demiş beni gülme krizi tuttu ama sonra üzüldüm kız hamileymiş bilseydi o kaa çemkirmezdim

hadi yaaa ama hamiş olması ona seninle tartışma hakkını vermez bacım tamam hamişlere karşı bir zaafımız var ama o kadar da değil mideni ağrıtmasına ne gerek vardı insanca herşey çözülebilir
az kaldı bebem çok az kaldı

ay sorma ya sanki rica minnet yapıyor işi çok yordu beni çok..zaten argarya iş bir arkadaşımızın şirketinin işi

canım geçmiş olsun mesajından alıntı yapacaktım ama mesajı bir türlü bulamadım tekrar..Çok sağol tatlım stresten çok sinirlendirdiler beni yaaaa...

ya bi seni bi asbeyi habire sinirlendiriyorlar......biz size gözümüüüüüüüz gibim bakarken onlar ne ediyo böle yaaaaaaaaaa
sinirliyim,agrasifim
miden nasıl oldu canım ya inşaallah daha iyidir..
bana niye geçmiş olsun dedin sen,gözüm için daha önce dediydin de anlamadım,sen midem çok kötü diyince ben acaba midenimi üşüttün dedimdi,yanlış mı anladım canım ben....
ay aklım karıştı.aydınlat beni

kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası

bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...

işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....

Kendi çocuklarının sesinden kafan patlasın emi

Aminnnn duanı seveyim seninnn,senide tabisiiiiiii

hepsi çok güzel çok beğendim bunu özellikle... e o zaman inşa Allah anne olursun en kısa zamanda canım

Aminn canım benim hep beraber olalım,hep beraber yaşayalım o güzel duyguları tez zamanda hayırlısıyla inşaallah

Ne güzel bir rüya görmüşsün,hayır olsun inşaallah canım...İçtiğin su şifan olsun,duaların kabul olsun...Allah razi olsun senden,Rabbim tez zamanda hayırlara çıkarsın rüyanı

aaa ne kadar güzel bir rüyaa vede ürpertici,inşallah mutluluk yakındırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…