Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım ilk bugün görmedim adetimin son günü ilk defa yaptım ve o zaman gördüm dün ve bugünde yaptım ama çizgi iyice silikleşti adetim de bitti zaten 3 gün oldu. ben tereddütte kaldım ilk defa adetin son günü yaptığım için testi acaba öncesinde daha mı koyuydu çizgi adetken mi yumurtladım

tüh ya, hatimini tamamlayamazsan bak biz yardım ederiz,
inşaallah çabuk geçer.
benim sofrayı hazırlamam gerek.
canım geçikmişim.
iyi geceler aeo

tüh ya, hatimini tamamlayamazsan bak biz yardım ederiz,
inşaallah çabuk geçer.
benim sofrayı hazırlamam gerek.
canım geçikmişim.
iyi geceler aeo

tatlım ben yardım ederim sana sen bana değil
ay büyük konuşmöamak lazım tabi
tamam bende çıktım iyi sahurlar

evet cnm bizde yapariz severiz yeriz...bu arabasinin asil yenis sekli buyuuuk bi tetsiye hamur dokulur,bir tasada corba konur,herkez o tastan alir corbayi,corbaya hamuru kim dusurse arabasi yapma sirasi ondadir demek oluyo,,tabi simdilerde herkes kendi tasinda iciyor corbayi..

Rabbimden bir işarettir inşallah canım o türbeye gittin dualar ettin Allah kabul etsin inşallah.Bizleri de unutmazmış dualarında Allah razı olsun canımmm

Çok sev beni tamam mı :) Çünkü ben çok seviyorum seni

benimki daha güzel bi kere

Şu güzel tarifini bana da versen de bende yapsam olar mı canımcım

Enişteye de çok geçmiş olsun canım sizde dikkat edin kendinize

Muhatcım beni anmışsın ama geç kalmışım size kızlar,canım çok sıkkın

Ne oldu canımıniçi neden canın sıkkın

önce seni aydınlatayım canım sen bana geçmiş olsun yazmışsın bir mesaj midem için bende alıntı yaparken birileri geldi o ara sayfayı kaybettim bende heh işte o mesaja istinaden teşekkür mesajı yazdım sana..kafanı daha da mı karıştırdım ne zaten anlatmaya yeteneksizim canım yaa

ya bu meslek böyle heralde ya da biz mi çok ağresifiz bilemedim şimdi..herşey çok hızlı ama hatasız olmak zorunda belki de ondan böyle oluyor canım başkasının parasını idare ediyorsun sonuçta...bir de eş, dost ,akraba, kanki şirketleri paraya kıyıp bir eleman almazlar hiçbir zaman "yavu yenge ben anladım şu bizim gümrükçü bişeyler göndermiş bir baksana ona..abi çok yoğunum ben...valla yenge bu çok acil hadi be yengem............sebastian muamelesi görüyoruz resmen:84::84::84::84: her yokuşa sür...

Hayrolsun inşallah
tüylerim diken diken oldu remen yaa..inşallah bir hikmet vardır bu rüyada inşallah orada dua ettiğin herkesin anne olmasına vesile olur o dua...orda yaptığın dua dan mıdır bilmem ama sahurdan sonra bende bir rüya gördüm canım kucağımda bir çocuk vardı bir masanın etrafında arkadaşlarımla oturuyoruz çocuk bana ait değil herkese verdim teker teker ama kimse almadı çocuk bende kaldı..

İyi olmana sevindim aman yine sinirlendirmesinler seni :) Bende iyiyim hamdolsun canım

yok inşallah bundan sonra şeytana uymamaya çalışcam canımbu kıymetli günleri öfkeyle telef etmiycem tabi rabbim sabrını verirse..

İyi ol canım ya zaten çok korkuttun bizi..ama varya ne çok sevenin varmış kız Herşey düzeliyor ya da sabretmeyi öğreniyoruz zamanla..sizin canının sağolsun yeter ki bir de tabi hayırlı evlatlarınız olsun unuttursun size bu günleri inşallah..

Ne güzel rüyalar görüyoruz bu ara maşallah Allah rüyalarımızı hayra çıkarsın inşallah.

Amin canım Allah razı olsun.
O sevenlerin hepsini bende çok seviyorum seni de tabii :)
Allah hepinizden razı olsun bana ettiğniz duaların kat kat fazlasını versin sizlere.Bana 1 çocuk için mi dua ediyorsunuz düşün artık kat kat fazlasını verirse Rabbim :)
Önünüz arkanız sağınız solunuz hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlarla dolsun da göreyim sizin telaşınızı :) AMİNNNNN

amin canım...bende burayı ve hepinizi çok seviyorum. 1 tane az canım seninde en az 4 tane olsun..şöyle tertemiz sayıca çok bir nesil yetişsin..Bizler hepimiz hiç bıkmasan üşenmeden hayırlı ve imanlı yetiştirmek için elimizden geleni yaparız adım gibi eminim..Yeter ki rabbim nasip etsin biz Paygambere ümmet yetiştirmeye dünden hazır bekliyoruz

Amin canım inşallah Rabbim biliyo niyetimizi hamdolsun.Temiz nesiller yetiştirebilmeyi nasip etsin

Canım kısa bir süre önce sordum seni merak etmiştim ama hayırlı haberlerle gelmişsin şükürrrRabbim hayırlısıyla kucağına da almayı da nasip etsin inşallahhen son tüp bebeğe başlıyodun tüp bebekmi?Hadi anlat tüm detaylarııı :)

Son düzenleme:
Muhatcım beni anmışsın ama geç kalmışım size kızlar,canım çok sıkkın
ah canım kıyamam yetişseydin azcıkın düzelirdi moralin.biz keyfini getirirdik zorla
heh işte aynen böle anlattılar televişinda da...ben anlatamadım....
aman karışan karışsın boşver de sen iyi ol.sinirlenmemeye çalış...bak sonra miden ağrıyo...
işin zormuş canım.Allah yardımcın olsun..
benimde bu gün midem ağrıyo dafniiiiiiiiiiiiiii

aaaaaaa canım geliyo bizim bebişler kıııııııız yaşasın
selamun aleykum kızlarrr ben geldimmm
nasılsınız iyimisizniz
aleyküm selam canım sen nasılsın

iyiyim canım işteyim vakit geçirmeye calısıyorum..sen napıyon??
dün iş yerinde net gitti giremedim kusura bakam olurmu mesajımı aldınmı

çok şükür canım bende iyiyim,
mesaj gelmedi canım..arkadaşlık isteği vardı şindik kabul ettim..ama mesaj yok...
ayrıca ne kusuru bazen girdiğimiz halde bile gözden kaçanbiliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…