Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamunaleykum nasılsınız millet.. ne var ne yok. asbe çok heyecanlısın dimi yaa hayırlısıyla gelsin şu pazartesi...

geliyor galiba baksana rüyalar hep bebişlerle ilgilianne olmak hepimize çok yakışcak

seni kim üzdü de ağrıdı miden kuzum söyle ben çemkiririm ona bu ara çok alıştım

yapcam yapcam ama ne zaman bilmiyom:44:

tamam canım k.i.b. ben yarın yokum p.tesi gelicem nasipse ogünde senin iyi haberlerini almayı beklicem
Insallah canim insallahh pozitif derim sizr
selamunaleykum nasılsınız millet.. ne var ne yok. asbe çok heyecanlısın dimi yaa hayırlısıyla gelsin şu pazartesi...
Aleykum selam canim
Hemde nasil canim durmadan belirti ariyorum kendimde

merhaba hanımlar. geçmişi okuyamadım. kaç gündür çok kötüyüm. önce kasık ağrısından duramıyordum. şimdi mide bulantısından. sürekli yatıyorum. ağrı gene yatınca geçiyor da bulantıya çare bulunmuyor. 1 yasin okuyabildim. başka da bişi okuyamadım. kusura bakmayın. düzelince telafi ederim inşallah. şu zor zamanları hayırlısıyla bi atlatsak. görüşmek üzere...

ben geldiiiiiim akşamcı sebastian oldum bu gün...eee nerde bizim gece kuşları

annemlerdeyiz hep beraber elime bir bilgisayar geçirebildim bir bakem dedim bizim kızçeler napar diye..yeğenim tepemde dolaşıyor bilgisyrı istiyor veled...
Sen bu gece orda kal o zaman kuzuu sahur yaparik birlikte
hoş geldim tam zamanlı üye nabersin :)
Iyi kuzu gorumcedeyiz bizde sürpriz dogum gunumu kutladik az once ata demirer izlios sen napaysin

Sen bu gece orda kal o zaman kuzuu sahur yaparik birlikte

Iyi kuzu gorumcedeyiz bizde sürpriz dogum gunumu kutladik az once ata demirer izlios sen napaysin

burdayım canım sahura kadarda ayaktayız...yaparız kuzu oooo çok güzelllll..ata demirer mi? yoksa şu emardan bahsettiği bölüm mü "urfalı kanarya"

burdayım canım sahura kadarda ayaktayız...yaparız kuzu oooo çok güzelllll..ata demirer mi? yoksa şu emardan bahsettiği bölüm mü "urfalı kanarya"
Yes baby yaa gulmekten kasiklarima agri girdi su an yemekteyizi elestiriyor kardesim falan toplasip bana surpriz dogum gunu yapmislar butun gece bizumsin yani

geliyor galiba baksana rüyalar hep bebişlerle ilgilianne olmak hepimize çok yakışcak

seni kim üzdü de ağrıdı miden kuzum söyle ben çemkiririm ona bu ara çok alıştım
canım beni kimse üzmedi ben üzüldüm eşime.
kuş gibi inliyo 2 gündür.
bugün yine doktora gittik.
inan iftar yapamadık.bir su o kadar.
eşimin gözünde hastalığın uzun sürmesinden ve fazla ilaç kullanmak zorunda kalmasından dolayı,retinada hasar oluşmuş.çok moralim bozuk.kendi gözümü falan unuttum..
3 ilaç verdi.biri türküyede yok.
pazartesiye kadar diğer ikisini kullanacak pazartesi yine gidicez.
dua edin nolur ya...çok üzgünüm,canım çok sıkkın..

annemlerdeyiz hep beraber elime bir bilgisayar geçirebildim bir bakem dedim bizim kızçeler napar diye..yeğenim tepemde dolaşıyor bilgisyrı istiyor veled...

bu arada senide akşamcı oldun sandım ama geçiciymiş
hallet artık yada halletsin ablacığın artık ya....

Yes baby yaa gulmekten kasiklarima agri girdi su an yemekteyizi elestiriyor kardesim falan toplasip bana surpriz dogum gunu yapmislar butun gece bizumsin yani

sen fazla gülmesen
amaaaaaaan gül gitsin.Rabbim ağlatmasın canım,en kötü günün böyle olsun.pazartesi daha çok gülmeni nasip etsin inşaallah...

kızlar ben kalamıcam.aslında dafnide akşamcı olmuşken,asbe,elanor da burdayken,muhatımıda çağrıp sizlerle 2 laf etyi isterdim.
ama çok ağlamaktan gözüm hepten batıyo..pc ye fazla bakamıcam o yüzden.
hepinizi seviyorum,dua bekliyorum hepinizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…