insanlarla uğraşmak sinir katmanı gerektiriyor canım yaaa eziyet gibilerya bi seni bi asbeyi habire sinirlendiriyorlar......biz size gözümüüüüüüüz gibim bakarken onlar ne ediyo böle yaaaaaaaaaa
sinirliyim,agrasifim
miden nasıl oldu canım ya inşaallah daha iyidir..
bana niye geçmiş olsun dedin sen,gözüm için daha önce dediydin de anlamadım,sen midem çok kötü diyince ben acaba midenimi üşüttün dedimdi,yanlış mı anladım canım ben....
ay aklım karıştı.aydınlat beni
tüylerim diken diken oldu kuzum yaaa şifa olmuştur inşallah bu Rabbimin bir işaretidir inşallah gelir minnakların yakın zamandakızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası
bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...
işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....
dr.mu ne testi istedi bacımmm ne dedi bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallahhhlaf anlatamıyoruz ki şekerim :)
hele öyle de bi hemen " YOBAZ" derler
sen gelmeden 1 sayfa anca okudum canım.
15 sayfa kadar okunacagım vardı okuyayım cagrı atayım dedim.
durmadın geldin
dr ye gittim seni aradığımda yeni gelmiştim drden.
2 test istedi sonucu yarın çıkacakmış. tüm muyeneyi de yarın yapacak sonuçlara göre :)
başlamadım canım:)
turuncu kurdale üretmemişlerki hiç :)
zor buldum :)
canım zemin siyah mı olsun beyaz mı ben siyaha başlamıştım ama o ilerlemiyo bi türlü yeniden başlayım diyorum :)
hayırdır tatlım inşallah iyisindir şimdiMuhatcım beni anmışsın ama geç kalmışım size kızlar,canım çok sıkkın
ay evet sebastiannnnnn:84::84:önce seni aydınlatayım canımsen bana geçmiş olsun yazmışsın bir mesaj midem için bende alıntı yaparken birileri geldi o ara sayfayı kaybettim bende heh işte o mesaja istinaden teşekkür mesajı yazdım sana..kafanı daha da mı karıştırdım ne zaten anlatmaya yeteneksizim canım yaa
ya bu meslek böyle heralde ya da biz mi çok ağresifiz bilemedim şimdi..herşey çok hızlı ama hatasız olmak zorunda belki de ondan böyle oluyor canım başkasının parasını idare ediyorsun sonuçta...bir de eş, dost ,akraba, kanki şirketleri paraya kıyıp bir eleman almazlar hiçbir zaman "yavu yenge ben anladım şu bizim gümrükçü bişeyler göndermiş bir baksana ona..abi çok yoğunum ben...valla yenge bu çok acil hadi be yengem............sebastian muamelesi görüyoruz resmen:84::84::84::84: her yokuşa sür...
aminnnnnnnnAmin canım inşallah Rabbim biliyo niyetimizi hamdolsun.Temiz nesiller yetiştirebilmeyi nasip etsin
aleyküm selam canımcım çok şükür sen nasılsınnnselamun aleykum kızlarrr ben geldimmm
nasılsınız iyimisizniz
insanlarla uğraşmak sinir katmanı gerektiriyor canım yaaa eziyet gibiler
tüylerim diken diken oldu kuzum yaaa şifa olmuştur inşallah bu Rabbimin bir işaretidir inşallah gelir minnakların yakın zamanda
dr.mu ne testi istedi bacımmm ne dedi bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
hayırdır tatlım inşallah iyisindir şimdi
ay evet sebastiannnnnn:84::84:
aminnnnnnnn
aleyküm selam canımcım çok şükür sen nasılsınnn
yazmısım göndermemişimçok şükür canım bende iyiyim,
mesaj gelmedi canım..arkadaşlık isteği vardı şindik kabul ettim..ama mesaj yok...
ayrıca ne kusuru bazen girdiğimiz halde bile gözden kaçanbiliyo canım
bende iyiyim canım işteyim vakit geçirmeye calısıyorumaleyküm selam canımcım çok şükür sen nasılsınnn
sen nasılsın canımcım tedaviye başlayacaktınız en sonCanım kısa bir süre önce sordum seni merak etmiştim ama hayırlı haberlerle gelmişsin şükürrrRabbim hayırlısıyla kucağına da almayı da nasip etsin inşallahh en son tüp bebeğe başlıyodun tüp bebekmi?Hadi anlat tüm detaylarııı :)
canım benimmmm valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum acaip heyecan var içimden bir ses git kan ver dio duramıyorum yerimde devamlı kasık ağrılarımı göğüs ağrılarımı kontrol ediyorumasbecim nasılsın az kaldı senin o büyük güne valla bizde çok heyecanlıyız.az önce muhatla telden konuştuk..seni andık..inşaallah bu hafta güzel haberi ondan alıcaz diye...
muhattan daktır hormon testleri falan istemiş
ama herşey güzel çıkmış maaşallah
hadi yaa kaçta çıkacaksın canım c.tesi niye iş olur ki anlamamyazmısım göndermemişim
şimdi attım tekrar
bende iyiyim canım işteyim vakit geçirmeye calısıyorum
4 te cıkıyorum canım..valla cok zor oluyor 6 gün çalışmak 1 gün hiç bişeyime yetmiyorhadi yaa kaçta çıkacaksın canım c.tesi niye iş olur ki anlamam
4 te cıkıyorum canım..valla cok zor oluyor 6 gün çalışmak 1 gün hiç bişeyime yetmiyor
sen nasılsın canımcım tedaviye başlayacaktınız en son
canım benimmmm valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum acaip heyecan var içimden bir ses git kan ver dio duramıyorum yerimde devamlı kasık ağrılarımı göğüs ağrılarımı kontrol ediyorum
ohhh temiz çıkmasına çok sevindim maaşallah suphanallah gelecek inşallahhh minikleri onunda
hadi yaa kaçta çıkacaksın canım c.tesi niye iş olur ki anlamam
4 te cıkıyorum canım..valla cok zor oluyor 6 gün çalışmak 1 gün hiç bişeyime yetmiyor
aynen canım ama işim rahat Allah tan eve gidince bişeyler yapmaya halim kalıyo tabi canım istemiyor o ayrıAllah kolaylık versin canım zor valla ben 2gün evdeyim o bile yetmiyorken sen tüm gün çalışıyormuşsun mübarek
kızlar midem çok kötü çıkıyorum....
asbecim herşey güzel olaccak inşaallah,Allahın izniyle....
nfy canım sana da kolay gelsin,cumartesi çalışmak zor olsa gerek..Allah yardımcınız olsun hepinizin
kusura bakmayın olurmu ya ben çıkayım...
geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar midem çok kötü çıkıyorum....
asbecim herşey güzel olaccak inşaallah,Allahın izniyle....
nfy canım sana da kolay gelsin,cumartesi çalışmak zor olsa gerek..Allah yardımcınız olsun hepinizin
kusura bakmayın olurmu ya ben çıkayım...
aynen canım ama işim rahat Allah tan eve gidince bişeyler yapmaya halim kalıyo tabi canım istemiyor o ayrı
sağlıkçıyım canım ben...iyi bari canımcım ne iş yapıyorsun? iyi bari evinde işe yakınsa zamanın kalır kendine
sağlıkçıyım canım ben...
evim işime uzak malesef arabayla yarım saat yol geliyorum sabah erken kalkıyyorum eşimden dolayıda geç yatıyorum halim pek kalmıyo ama olsun iş olsunda napalım
ee sen onu tatillerde yaşıyomussun ben her gün 6 bucukta kalıkp gidiyom adam 1 ekadar evde oluyo sonra gidiyo dükkana bi pazar benden erken kalkıyo oda saat 10 da kalkıyo bende 12 ye 1 e kadarda uyudugum oluyo ama kociş hemen sen benden fazla uyudun diye triplere giriyozor iş valla bende tatillerde kociş evde yatarken benim işe gidiyor olmam acaip sıkıcı oluyor yaaaa
ee sen onu tatillerde yaşıyomussun ben her gün 6 bucukta kalıkp gidiyom adam 1 ekadar evde oluyo sonra gidiyo dükkana bi pazar benden erken kalkıyo oda saat 10 da kalkıyo bende 12 ye 1 e kadarda uyudugum oluyo ama kociş hemen sen benden fazla uyudun diye triplere giriyobi gün aynıı tripleri yapcam görcek
yapcam yapcam ama ne zaman bilmiyom:44:o yüzden dedim ya canım ben resmi tatillerde yaşıyorumken sen hergün yaşıyorsun yazık sanaaaa
bu erkeklerin hepsi aynı anam bir kere yap hemen olay olur
yap tatlım yap hakkediyorlar
tamam canım k.i.b. ben yarın yokum p.tesi gelicem nasipse ogünde senin iyi haberlerini almayı beklicemtatlım ben çıkıyorum yine görüşürüz öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?