oyy takvimini sevsinler insallah canim cogunlukla soluna yat ama sagida ihmal etme bizimde kana ihtiyacimiz varilk msj gonderdim
geldi canım okuyacağım Allahımın izniyle eşime de okuturum
belime ağrı girdi yaaa normal dimi bebişim sımsıkı tutunuyor annesine inşallahhhh
normal canim ben belim kopacak zannediyordum agzimin tadi bir garipti sakin korkma
tamamdrı canımcım 2.msjı da aldım ay okurken bile duygulandım yaaaaa
tatlim devami var ama mjlari azaltman gerek
tamamdır tatlım
ben bir namaz kılıp geleyim eşim gelmeden canımcım
dafniyam senin ramazanda gelecek dilin bu isme alisacak sanirim ramazan koyacagiz pasamizin adini unutma ha
tamamdır tatlım
ben bir namaz kılıp geleyim eşim gelmeden canımcım
Gelcek gelcek kuzuu Rabbimin izniyle dokulecegiz topikceacele etsin paşam asbe nin kızını gelin alcaz çünkü
Canim benim aminnn yolda kocisim geliyyyy ay cok heyecanliiigebelik çetcelini sevsinlerallah kabul etsin canım akşam neler olcak çok meraktayım..
Allah kabul etsin canim bende cikiyorum sabah beri bilgisayar basindayim bide camasir astim geldim bayilacagim neredeyse kasilmalarim cogaliyor gibi biraz dinleneyim:)
Gelcek gelcek kuzuu Rabbimin izniyle dokulecegiz topikce
Canim benim aminnn yolda kocisim geliyyyy ay cok heyecanliii
canım çom alıntı yaptım ama gitmişler.yaa ben muhatın yazdıklarını bulamadım o ne yazdı ki nasıl kaçmış gözümdennn tamamdır canım ben hep sağıma yatarım ama seni dinlicem bundan sonra yatağın sol tarafı benim egemenliğim altında yaşasınnnn
az kaldi asbem bukadar beklemeye azdaha bekle annesi melegimizide heyecanlandirma bugunden itibaren sana stres tamamen yasak hergun bol bol su iciyorsun en az 1 bucuk litre ve hergun yumurta ceviz findik bol yogurt yiyorsun ve sut iciyorsun sutu icemezsen peynir ve yogurdu bol yiyeceksin yada salep iciyorsun kendinide ihmal etmiyorsun tamamisana baska seylerde var onlari msj atacagim yapmaya calis tatlim
evliligin hayirli olsun insallah ve Rabbim evliliginizi salih ve saliha evlatlarla taclandirsin insallah canim bi dur stres etme belki duzensizliginin basit bir tedavisi vardir arkadaslar cevap verecektir eminim sikma canini serbest birak kendini
ALLAHUEKBER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?