Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah kabul etsin canim bende cikiyorum sabah beri bilgisayar basindayim bide camasir astim geldim bayilacagim neredeyse kasilmalarim cogaliyor gibi biraz dinleneyim:)
inşallah daha iyisindir bugün canımcımm
amanda aman hamişmi oldun sen tühhh masalalh kuzum gözümüz aydın rabbim tamamına erdrisin inş çok sevindim canım hayırlı olsun
evet canımmmm bebişim benimleymiş şükürler olsun Rabbime
aminnnnnnnnn
canım benimmmmm ço seviom ben yaaa seni Rabbime şükürler olsun sizler gibi dostklara sahibimmmmm
canım benimmmm sürtmem miii öğrenir öğrenmez hepinize ayrı ayrı dua ettim peşim sıra geleceksiniz inşallahhhhhhhh
sen hiçbirşeye geç kalmazsın canım benimmmmmm
slmmmm ayy sabahtan berii meraktan çatlıyodummm yaa ASBEEEE çokkkk sevindimm.Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayıııı nasip etsin.halaya devammm
aminnnnnn canım benimmmm aminnnnnn Rabbim tez zamanda hamiş olmayan arkadaşım kalmasın aminnnnnnnn
canımmmm ilk işim hepinize ayrı ayrı dua etmek oldu inşallah tez zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız inşallahhhhh:169:
canımmmmm biz farklıyız yaaa birbirimize hasetimiz yok hiç çok şükür Allahım hepinğizden ayrı ayrı razı olsunnnn
dualarımdasınızzz aminnnnnnnnnnn
asbe canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşaallah.
amin canım benim aminnn darısı tez zamanda başına inşallahhh

Canımmmm ema için 13,14,15ve 16. cüzleri okudum bitirdim. Seyhan için de 1,2,3 ve 4. cüzleri okudum bitiridim.Allah kabul etsin inşallah kızlar gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin Rabbim inşallahhh

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah.
Ben sana msj atıp birkaç cüz alacaktım ama unutmuşum başka bitirmeyen varsa ondan alayım bari.

Aminnnn inşallah

içime bi karanlık çöktü kızlar,
sanki ramazan bitmiş gibi hisse kapıldım,
regl de uzadı da uzadı
bitmesin yaaaaaaaaaaaa bu yıl ramazan 60 gün olsun :)

Pko ilk defa işime yaradı sanki regl olmadım daha hepsini tutacam mı yoksa :)

kızlar içim çok fena isyan değil asla ama bilmiyorum hüzünlüyüm......................

canlar anlaşılan hepimiz hüzünlüyüz bu günlerde...sadece hüzün olsa neyse bu yangın adeta...
ama geçecek bir gün inşaallah.
buna inanmak istiyorum

geçmiyo dimi............geçmiyo
testmi bende aldım bugün veeeeeee negatif

sende Allaha emanet ol canım

size yakışmıyo umutsuzluk kızlar ya birgün güneş bizim içimize doğacak inşallah

günaydınlar kızlarrrr

Günaydın canım

ne var ne yok arkideşlerimm
hadi bakalım dün güzel bi haber aldık bu haftamız hep böyle gecer inşallah

İnşallah canımcım nasılsın

Kızzzzzzz asbeeeeee baktım geçmişe yazmamışsın.Çabuk dökül yapıklı

kız öyle çok büyük bişey olmadı kutunun içine bir çift akkabı üzerine ultrason görüntüsünü kodum bi kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum
bu ne diye sordu bak dedim açınca bir çığlık kopardı ki sorma arkasından da hemen sus işareti yapıyor kimse duymasın diye dedim sağır sultan duydu niye sus diyorsun kimseye söyleemk yok dio bi de bütün akşamda durdu durdu güldü canımcım yaa nasıl özlem varmış

gunaydın arkadaslar lıstenın oldugu sayfayı bulamadım bugun kıme okuyoruz...
canım kime okunduğunu en sona yayınlıyor arkadaşımız.
seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
selamun aleyküm canlarım nasılsınız
aleyküm selam canım. ben iyiyim tek sıkıntım ramazanın 15 gün kalamsı
nasılsın bakem :)
anneneler nasıl?

anammmmmmmmm,
ay çok duygulandım
rabbim tamamına erdirsin

sinirliyim sabah sabah güm diye bi sesle uyandım nasıl olduysa fanus eşimn elinde patlamış balıklar yerde eşimn eli kan her teraf su,kan kum eşimn elini sardık bu seferde süpürge bozuldu ortalığı yalandan topladım halıyı kaldırdım süpürge biraz su çekmiş belki kuruyunca yeniden gelir kan lekelerini nasıl çıkaracam halıdan koltuklara bakrım göremedm inşaallah koltuklara sıçramamştır daha yeni yıkamıştık halılara koridor mutfak salon hep damla damla kan balık kurtaracam diye öyle dolaşmış evin içinde neyse yaşıyo balıklar.........

asbebeni ağlattın yaaaa............

iyiyim canım sen nsaılsın

cok güzel bi duygu dimiiii

selamun aleyküm canlarım nasılsınız

Aleykum selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

Ne güzel sürpriz yapmışsın bende çok duygulandım Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmm

Geçmiş olsun canım ayrıca kolay gelsin

Bende iyiyim hamdolsun canım

kaysss sakin ol canım geldimi herşey üstüste gelir işte..
eşinin elinde bişi yok dimi

aleyküm selam canım. ben iyiyim tek sıkıntım ramazanın 15 gün kalamsı
nasılsın bakem :)
anneneler nasıl?
iyi olmana sevindim dün gördüm ki yine birileri depresyona girmiş
aynen canım bende çok üzülüyorum bende dün kırmızı kartı gördüm çok güzel gidiyordu ramazan
ama yine de seviniyorum çünkü inşallah kadir gecesini ihya edebilicem Allah'ın izniyle
annemlerde iyiler şükürler olsun annem biliyorsun daha önce ayağındaki kanser sebebiyle ameliyat olmuştu
şimdi bt çektirdi inşallah başka biryerine sıçramamıştır onun sonuçlarını bekliyoruz 15 gün sonra çıkacak
Rabbim sonucunu hayırlı ve temiz eylesin bizi sevdiklerimizle sınamasın dualarınızı eksik etmeyin
bende genetik testlerimi yaptırdım en sonuncuyu cuma günü yaptılar
şükürler olsun 2 tanesinin sonucu çıktı sorun yok inşallah diğer 2sindede sonucu temiz çıkar
bebeğimin gelmesine engel kalmaz inşallah
bu mübarek gün ve geceler hatırına Rabbim hepimizin evladını en yakın zamanda nasip etsin

eşimn eli şimdilik iyi şimdi derse gitti gelince bakcaz bakalım inş. cam falan kalmamıştır elinde süpürge düzelirse işe kyulacam şimdilik idareten topladım ortalığı sahurdada halı yıkamayı düşünüyorum banyoda:) son anda vazgeçmem inşaallah

çok duygulandım amaaa Allah'ım inşallah bizlere de nasip eder eşlerimize müjdeli haber vermeyiii

nurusiman canım bu testleri nerde yaptırıyorsun ücretler hakkında bilgi verirmisin bizde araştırma içindeyiz bu ay teneffüs verdilerya gelecek ay start verecez tekrar hayırlısı ile inşaallah

anammmmmmmmm,
ay çok duygulandım
rabbim tamamına erdirsin
canım benimmmmmmm aminnnnnnn tez zamanda sende başını kaldırama inşallah uyku yapsın sana bebişerinnnn
canımm çok geçmiş olsun inşallah enişte iyidir canım benim yaa Rabbim bununla geçmiş etsin
asbebeni ağlattın yaaaa............
ağlama cnaım benimmmmmmmm

hemde nasıl kasıklarımın göğüslerimin ağrımasından mutluluk duyuyorum kociş sadistsin sen dio
amin canım benimmm inşallah tez zamanda sizde yapın bu sürprizleri inşallahhhh
sen nasılsın bakalım bugün temizlik falan yok dimi bizlesin

canım Allah eşine " seni seviyorum kulum" demiş :9
sevdiği kulına kendini hatırlatır ve müsibe tverirmiş:)
elhamdürillah de,
bu arada 2 milyon sperm topiğine baktın mı.
1 ayda 13 milyon artmış.
bu arada nohut kürünü yapan var mı ??

büyük birşey olmadı diyorsun daha ne olsun evin içinde havai fişekmi patlatacaktınneyse eşin zaten çığlık atarak kimseye duyurmamış sende topikte paylaşıp kimseye duyurmadın aranızda kalmış olducanım ya her kötü gününüz böyle olsun Rabbim daim etsin evladınında kesesini görmenizi kalp atışlarını duymanızı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…