canım evde batikon filan yokmuydu döküp silseydiniz cam olup olmadıgı belli olurdu..eşimn eli şimdilik iyi şimdi derse gitti gelince bakcaz bakalım inş. cam falan kalmamıştır elinde süpürge düzelirse işe kyulacam şimdilik idareten topladım ortalığı sahurdada halı yıkamayı düşünüyorum banyoda:) son anda vazgeçmem inşaallah
iyi olmana sevindim dün gördüm ki yine birileri depresyona girmiş
aynen canım bende çok üzülüyorum bende dün kırmızı kartı gördüm çok güzel gidiyordu ramazan
ama yine de seviniyorum çünkü inşallah kadir gecesini ihya edebilicem Allah'ın izniyle
annemlerde iyiler şükürler olsun annem biliyorsun daha önce ayağındaki kanser sebebiyle ameliyat olmuştu
şimdi bt çektirdi inşallah başka biryerine sıçramamıştır onun sonuçlarını bekliyoruz 15 gün sonra çıkacak
Rabbim sonucunu hayırlı ve temiz eylesin bizi sevdiklerimizle sınamasın dualarınızı eksik etmeyin
bende genetik testlerimi yaptırdım en sonuncuyu cuma günü yaptılar
şükürler olsun 2 tanesinin sonucu çıktı sorun yok inşallah diğer 2sindede sonucu temiz çıkar
bebeğimin gelmesine engel kalmaz inşallah
bu mübarek gün ve geceler hatırına Rabbim hepimizin evladını en yakın zamanda nasip etsin
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış daha büyük sıkıntı yaşamamışsınız canım ya gelince herşey üstüste geliyor değilmisinirliyimsabah sabah güm diye bi sesle uyandım nasıl olduysa fanus eşimn elinde patlamış balıklar yerde eşimn eli kan her teraf su,kan kum eşimn elini sardık bu seferde süpürge bozuldu ortalığı yalandan topladım halıyı kaldırdım süpürge biraz su çekmiş belki kuruyunca yeniden gelir kan lekelerini nasıl çıkaracam halıdan koltuklara bakrım göremedm inşaallah koltuklara sıçramamştır daha yeni yıkamıştık halılara koridor mutfak salon hep damla damla kan balık kurtaracam diye öyle dolaşmış evin içinde neyse yaşıyo balıklar.........
Aleykum selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
Allah daha iyi etsin canım
bende olumsuz tüpbebek sonrası genetik testlerimi yaptırıyorum
çok zor hergün git gel kan ver derken çok yoruldum
ama şükürler olsun sonucu güzel çıkınca yorgunluğumuda unuttum
inşallah diğerleride güzel çıkınca tekrar tüpbebeğe başlıycam
Rabbim inşallah bu sefere meleğimi nasip eder
bu arada tekrar aramıza dönmene çok sevindim
Rabbim bütün sıkıntıları gidersin ve evini çocuklarınızın sesiyle şenlendirsin
canım benimmmmmmm aminnnnnnn tez zamanda sende başını kaldırama inşallah uyku yapsın sana bebişerinnnn
canımm çok geçmiş olsun inşallah enişte iyidir canım benim yaa Rabbim bununla geçmiş etsin
ağlama cnaım benimmmmmmmm
hemde nasıl kasıklarımın göğüslerimin ağrımasından mutluluk duyuyorum kociş sadistsin sen dio
amin canım benimmm inşallah tez zamanda sizde yapın bu sürprizleri inşallahhhh
sen nasılsın bakalım bugün temizlik falan yok dimi bizlesin
depresyon olayına hiç girmeyelim :)iyi olmana sevindim dün gördüm ki yine birileri depresyona girmiş
aynen canım bende çok üzülüyorum bende dün kırmızı kartı gördüm çok güzel gidiyordu ramazan
ama yine de seviniyorum çünkü inşallah kadir gecesini ihya edebilicem Allah'ın izniyle
annemlerde iyiler şükürler olsun annem biliyorsun daha önce ayağındaki kanser sebebiyle ameliyat olmuştu
şimdi bt çektirdi inşallah başka biryerine sıçramamıştır onun sonuçlarını bekliyoruz 15 gün sonra çıkacak
Rabbim sonucunu hayırlı ve temiz eylesin bizi sevdiklerimizle sınamasın dualarınızı eksik etmeyin
bende genetik testlerimi yaptırdım en sonuncuyu cuma günü yaptılar
şükürler olsun 2 tanesinin sonucu çıktı sorun yok inşallah diğer 2sindede sonucu temiz çıkar
bebeğimin gelmesine engel kalmaz inşallah
bu mübarek gün ve geceler hatırına Rabbim hepimizin evladını en yakın zamanda nasip etsin
zaten uyanamıyorum kız :)canım benimmmmmmm aminnnnnnn tez zamanda sende başını kaldırama inşallah uyku yapsın sana bebişerinnnn
canımm çok geçmiş olsun inşallah enişte iyidir canım benim yaa Rabbim bununla geçmiş etsin
ağlama cnaım benimmmmmmmm
hemde nasıl kasıklarımın göğüslerimin ağrımasından mutluluk duyuyorum kociş sadistsin sen dio
amin canım benimmm inşallah tez zamanda sizde yapın bu sürprizleri inşallahhhh
sen nasılsın bakalım bugün temizlik falan yok dimi bizlesin
büyük birşey olmadı diyorsun daha ne olsun evin içinde havai fişekmi patlatacaktınneyse eşin zaten çığlık atarak kimseye duyurmamış sende topikte paylaşıp kimseye duyurmadın aranızda kalmış oldu canım ya her kötü gününüz böyle olsun Rabbim daim etsin evladınında kesesini görmenizi kalp atışlarını duymanızı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun inşallah
Sizinleyim ömür boyu :)
Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar aminmaaşallah suphanallah canım diğerleri de temiz çıkacak inşallahhh
anneni de Rabbim korusun inşallah tertemiz çıkar sonuçları bt nin
çıkın o depresyondan yaaaaaaaa kızcam ama
hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)Sizinleyim ömür boyu :)
Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
hadi bakalım gelsin iftar soframız...
Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamamGelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür
hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin
bak onu yapamam işte beğendiysem begendim beğenmediysem beğenmedim arkadaşımı kandıramam benHeyecan yaptım beğenmeseniz de beğendim deyin bak çaktırmayın :)
yok yok Allah nasip edecek sana babaklarini :)şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar amin
inşallah canım temiz çıkar sonucu Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor inşaallah iyi çıkar sonucu dualarınızı eksik etmeyin
hamile haberini almış kadar sevindim canım :)Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamamGelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür
ayy hadii hayırlısı cnmmm ne güzel ya 2 gündür güzel haberler alıyoruzz
yok yok Allah nasip edecek sana babaklarini :)
bak açılacak topikler seni bekliyo,
hamile haberini almış kadar sevindim canım :)
ayy kısa zaman sonra senden de güzel haber gelecek demektir :)
rabbimm nap et kısa zmanada herkese:)
bak onu yapamam işte beğendiysem begendim beğenmediysem beğenmedim arkadaşımı kandıramam ben
sadece şaka yaparım
Sağolun kızlar Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?