Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım evde batikon filan yokmuydu döküp silseydiniz cam olup olmadıgı belli olurdu..
sana kolay gelsin canım sıkıntı yapma lütfen çünkü yaptıkça dahada artıyo sıkıntılar

maaşallah suphanallah canım diğerleri de temiz çıkacak inşallahhh
anneni de Rabbim korusun inşallah tertemiz çıkar sonuçları bt nin
çıkın o depresyondan yaaaaaaaa kızcam ama

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış daha büyük sıkıntı yaşamamışsınız canım ya gelince herşey üstüste geliyor değilmi
insanın canı sıkkın olunca canı hiç birşey yapmak istemiyor.neyse canım canını fazla sıkma her yokuşun bir inişi vardır inşallah bundan sonra seninde yüzün güler

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden

depresyon olayına hiç girmeyelim :)
bu ara ben de depresyonun kapısına çok yakınım ama bebek için değil
yahu ramazan ayı çok kısa
grçekten bitmesin yaaaa,
geçen yıl salya sümük ağladım bitti diye bu yıl depresyona girmezsem iyi
canım geçmiş olsun, her şey güzelliğe dogru gidiyo demi :)

zaten uyanamıyorum kız :)
tek gelsin de bebişim:)
seyyan gibi yatarım artık

maaşallah suphanallah canım diğerleri de temiz çıkacak inşallahhh
anneni de Rabbim korusun inşallah tertemiz çıkar sonuçları bt nin
çıkın o depresyondan yaaaaaaaa kızcam ama
şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar amin
inşallah canım temiz çıkar sonucu Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor inşaallah iyi çıkar sonucu dualarınızı eksik etmeyin

Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamamGelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür

herkesee sllmmm bugün çok kalabalık burasıkutlamamı yapıyoruz.Asbeciğim haberini bugün almış gibi seviniyorum hala.Allah tamamına erdirsin inşallahhinşallah bizlerde hayırlısıyla kocalarımıza böyle güzel haberler verebiliriz.buaralar bende de bi tuhaflık var bu depresyon bulaşıcı galibaaama atlatacağız ya dimiii.nurusima siz nerde yapacaksınız tüpbebeği.bende cumaya randevu aldım öngörüşme yapacazz drcuğumla.gelecek ayda inşallah bişey olmazsa bizde başlayacaz ama korkuyorum yaa toplam kaç gün sürüyo işlemlerr

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin

ayy hadii hayırlısı cnmmm ne güzel ya 2 gündür güzel haberler alıyoruzz

hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin

Süprüz :))) şekerim.
Çok özel hazırlanmadım orta derece diyelim 2 kişiyiz zaten arttı yemekler.
Ben niyetliyim kızzz size afiyet olsun :)

yok yok Allah nasip edecek sana babaklarini :)
bak açılacak topikler seni bekliyo,

hamile haberini almış kadar sevindim canım :)
ayy kısa zaman sonra senden de güzel haber gelecek demektir :)
rabbimm nap et kısa zmanada herkese:)

ayy hadii hayırlısı cnmmm ne güzel ya 2 gündür güzel haberler alıyoruzz

Sağolun kızlar Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…