Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İadeyi ziyaret yaparım senin süslü mutfağına
beklerim şekerim gelmezsen ben senin beni yaptıgın gibi tutar getiririm
seninkini begencemdende eminim şekerim
baktınmı mutfagıma beğendinmi
kendimce yapıyom işte basit seyler..

beklerim şekerim gelmezsen ben senin beni yaptıgın gibi tutar getiririm
seninkini begencemdende eminim şekerim
baktınmı mutfagıma beğendinmi
kendimce yapıyom işte basit seyler..

Bakmadım ama aklımdaydı resimleri yükleyince bakacaktım ve şimdi geliyorum mutfağına cancazım :)

kızlar içim çok fena isyan değil asla ama bilmiyorum hüzünlüyüm......................

henüz zor günleri yeni atlattığın için emin ol geçecek..Tekrar Ya Allah deyip başlayacaksın..Üzülmek için sebebin var aslanlar gibi biliyorum ama biraz daha zaman geçince kediye dönüşüyor o aslan :) Beklemek zor hüzünle beklersen daha da zorlaşacak bilemezsin ki belkide 3-4 hafta sonra hamile olduğunu öğreneceksin..

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
hadi bakalım heyecanla bekliyorum link istiyorummmmmm
sen ki depresyona girenlerin tatlı derdi noldu sana kuzummmm,
valla ben yatıp duruyorum dün 10da uyumuşummm komşuya gittik orda sızıyordum nerdeyse
Allahtan kociş farketti de kendini bahane etti kalktık
canımmm dualarımızdasın dualarımızdasınızzz Rabim yolunuzu açık etsin inşallahhhh
canımmm nasıl sevindim anlatamammmm inşallah bu haberi verdiğin gibi bebiş haberini de vereceksin tez zamandaaaa
eeee sana bir muhat gelir toslar valla sakın depresyon deme
Heyecan yaptım beğenmeseniz de beğendim deyin bak çaktırmayın :)
canım benim eminim harikalar çıkarmışsındır

asbe canım slm aşılamaqdan sonraki belirtilerini yazabilir misin

canım benim ilk hafta hiçbişey yoktu 2.hafta duş alırken göğüs uçlarımın acıdığını hissettim sonra da ağırlaşmaya başladılar yerçekimine yenik düşüyorlardı bir de kasık ağrılarım vardı birde devamlı uyuyordum canım inşallah sende bu ay anlatırsın bize belirtilerini inşallahhh

kız taze anne nasılsın bakalım..

aleyküm selam canım hoşgeldin evet halen kutlama yapıyoruz 40gün 40gece sürer artıkbir sevinci birine bağlıycaz Allah'ın izniylecanım ben umut tüpbebekte tedavi görüyorum doktorum ulun bey sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.tüpbebek tedavisinin bir uzun protokol birde kısa protokolü var benim kısaydı adetin 2.yada 3. günü başlanıyor 12 gün süre boyunca iğne yapıyorsun birde 3.4 günde bir kontrole gidiyorsun.13.gün yumurtalar toplanıyor döllenme gerçekleştiriliyor.3.yada 5. günü transfer ediliyor.12 gün sonra kanda gebelik testi yapılıyor.

hatunlar, tefriciye topiğinde listeler tekrar aktif hale gelmiş.
sıra ASBELOVE de :)
adı olan arkadaşlar bi bakıversin.
ayrıca esma hatim yapmaya niyetlenmiş ve 8 cüzü eksik.
almak isteyen arkadaşlarımız olrsa çok seviniriz.
şimdi diyeceksiniz sen niye almıyosun diye :)
bitireceğimi sanmıyorum yani yetiştiremem derdiyle alamıyorum. hala 24 cüzüm var.
bi el atın o topiğe yahuuuuu

inşallahh cnmm inşallah.bişi daha sorcam uzun ve kısa protokol neye göre belirleniyo kii

kız taze anne nasılsın bakalım..
hala gökyüzündeyim canım inemedim gerçi midem kötü o indireceğe benziyor beni bu kadar erkenden başlaması normal mi yaa
sağolsun esmam beni yazmışş

hanımlarrrr, benim bugün dersim var.
artık bu son seans. bakalım yeni kayıtlar var mı.4 kişi olmadan başlatmayacagım dersleri artık.
gereksiz yoruluyorum o zaman.
akşama gitmemem gereken bi yere davetliyim :)
kadın benle konuşmuyo ama iftara davet ediyolar :)
hadi bakalım akşam ne olacak çok merak ediyorum.
layyyyyyynnnnnnnnn öpüyorum sizi,
kendinize mukayet olun.
hadi hep böyle mutlu olun :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…