biz de seni seviyokkkk :)kızlaaaarrrrrr sizi seviyooommmmm
hımmm 3. güzel sanki.iyi al sana fikir o zaman
Eki Görüntüle 764000 Eki Görüntüle 763999 Eki Görüntüle 763998 Eki Görüntüle 763997
biz de seni seviyokkkk :)
hımmm 3. güzel sanki.
begenmedim başka bul
csnım şimdi acilen çıkmam lazım sen ayrıntılı olaak özelden yaz bende bakayım olmazsa eşime sorrarım mehirin geri gelecekmi sana gelmesi kesinmi vs falan bu ayrntıları yaz tamam mı mesela benm şu an hiç altınm yok hepsini eşime verdim ama o bana sana söz geri yapcam dediği için zekat kurban üstümden kalkmıyo geri gelmei kesin olduğu için... şimdi gerçekten çıkmak zorundayım aeo hepinz....kaysssssss nasılsın canumm sana soracaklarım var. canım toplamda 73 gr kadar altınım vardı. 50 grsi kb deysi. bugün eve başvuru yaptı eşim 50 gr si gitti. gerisi benim mihri hakkım ve alyansım.
benim de para vermem gerekiyor mu?
daha bugün bozdurdular 50 gr sini :)
bi de dün duş aldım ama sabahleyin çok az koyulukta geneli şeffaf renkli akıntım olmuş. (artık peçete koyyorum :)
ben orucumu bozmadım içimde şüphe oluştu diğer ibadetleri yapmadım ama.
alıkış tabikibak sen başka bulmuş
ben bu kış kurdele nakışına gitmeye karar verdim...alkış bana
birde face açtımbu çokta matah bişi değil ama neyse açtık işte
başka isimle
duysan ismimi varya sana söylemesemmi acaba
çok dalga geçersin sen kesin
evet evet sana söylemicem
yok canım mihir hakkımı vermedim canım 23 gr de mihirim var evimde.csnım şimdi acilen çıkmam lazım sen ayrıntılı olaak özelden yaz bende bakayım olmazsa eşime sorrarım mehirin geri gelecekmi sana gelmesi kesinmi vs falan bu ayrntıları yaz tamam mı mesela benm şu an hiç altınm yok hepsini eşime verdim ama o bana sana söz geri yapcam dediği için zekat kurban üstümden kalkmıyo geri gelmei kesin olduğu için... şimdi gerçekten çıkmak zorundayım aeo hepinz....
senin altının 73artı 50 grammıydı gündüz görüşelim olurmu canım yaaa kafa gidik benm tekrar duş al için rahat değilse günügünüe kaza et benzer durumu bende yaşadım
begenmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alıkış tabiki
git mutka kız bak yançizme sakın ola :)
nasılsa ekleyeceksin beni :)
illaki öğrenecem :)
karpuz güzeli yaptın demi
yok canım mihir hakkımı vermedim canım 23 gr de mihirim var evimde.
canım gene duş aldım az önce garantileyim dedim :)
ben özelden atarım sana bu mevzuyu :)
adımı yaz kalpli kalipli resmim bul ordan :)yok çizmicem yan falangidicem çok hoşuma gidiyo zaten bide şimdi baktımda ne güzel şeyler var...
kız seni ekleyecektimde adını bulamadım ben senin verdiğini yazdıydım bi yere ama bulamadım....
begenmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kafasına uzay istasyonu kurulmuş gibi o ne öyle be
içimden bi ses " bunu bohça yappp" diyo :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendin bul o zamn ya Allah Allah
görsellerdekinin hepsini koydum buraya işte
hayal gücünü çalıştır sende
adımı yaz kalpli kalipli resmim bul ordan :)
2 tane soyadım var :)yazdım adını 5 isim çıktı sen değilsin başka ipucu ver
2 tane soyadım var :)
ilki ç ile başlıyor :)
daha kötüsü olmazdıhe he heeeeebuldum
ilk soyismini hatırladım ben hadi aç kabul et
en uyduruk isim ve soyadlı kişi benim
hiç bir özel bilgim yok soyadı r ile başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?