Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kaysssssss nasılsın canumm sana soracaklarım var. canım toplamda 73 gr kadar altınım vardı. 50 grsi kb deysi. bugün eve başvuru yaptı eşim 50 gr si gitti. gerisi benim mihri hakkım ve alyansım.
benim de para vermem gerekiyor mu?
daha bugün bozdurdular 50 gr sini :)
bi de dün duş aldım ama sabahleyin çok az koyulukta geneli şeffaf renkli akıntım olmuş. (artık peçete koyyorum :)
ben orucumu bozmadım içimde şüphe oluştu diğer ibadetleri yapmadım ama.

biz de seni seviyokkkk :)

hımmm 3. güzel sanki.
begenmedim başka bul

bak sen başka bulmuş
ben bu kış kurdele nakışına gitmeye karar verdim...alkış bana
birde face açtımbu çokta matah bişi değil ama neyse açtık işte
başka isimle
duysan ismimi varya sana söylemesemmi acaba
çok dalga geçersin sen kesin
evet evet sana söylemicem

csnım şimdi acilen çıkmam lazım sen ayrıntılı olaak özelden yaz bende bakayım olmazsa eşime sorrarım mehirin geri gelecekmi sana gelmesi kesinmi vs falan bu ayrntıları yaz tamam mı mesela benm şu an hiç altınm yok hepsini eşime verdim ama o bana sana söz geri yapcam dediği için zekat kurban üstümden kalkmıyo geri gelmei kesin olduğu için... şimdi gerçekten çıkmak zorundayım aeo hepinz....
senin altının 73artı 50 grammıydı gündüz görüşelim olurmu canım yaaa kafa gidik benm tekrar duş al için rahat değilse günügünüe kaza et benzer durumu bende yaşadım

alıkış tabiki
git mutka kız bak yançizme sakın ola :)
nasılsa ekleyeceksin beni :)
illaki öğrenecem :)
karpuz güzeli yaptın demi
yok canım mihir hakkımı vermedim canım 23 gr de mihirim var evimde.
canım gene duş aldım az önce garantileyim dedim :)
ben özelden atarım sana bu mevzuyu :)

yok çizmicem yan falangidicem çok hoşuma gidiyo zaten bide şimdi baktımda ne güzel şeyler var...
kız seni ekleyecektimde adını bulamadım ben senin verdiğini yazdıydım bi yere ama bulamadım....

yok çizmicem yan falangidicem çok hoşuma gidiyo zaten bide şimdi baktımda ne güzel şeyler var...
kız seni ekleyecektimde adını bulamadım ben senin verdiğini yazdıydım bi yere ama bulamadım....
adımı yaz kalpli kalipli resmim bul ordan :)

begenmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kafasına uzay istasyonu kurulmuş gibi o ne öyle be

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kendin bul o zamn ya Allah Allah
görsellerdekinin hepsini koydum buraya işte
hayal gücünü çalıştır sende

2 tane soyadım var :)
ilki ç ile başlıyor :)

he he heeeee buldum
ilk soyismini hatırladım ben hadi aç kabul et
en uyduruk isim ve soyadlı kişi benim
hiç bir özel bilgim yok soyadı r ile başlıyor

he he heeeee buldum
ilk soyismini hatırladım ben hadi aç kabul et
en uyduruk isim ve soyadlı kişi benim
hiç bir özel bilgim yok soyadı r ile başlıyor
daha kötüsü olmazdı
karpuz gülü bile daha güzel :)

KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞ BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…