evet yaaa hadi seyyanı anladık hasta öteki kızların totoya birer şaplak benden
slm kızlar ammmaaaan ne temizliği sorma migrenm tuttu dünden beri yatıyom sürekli mide bulantısı arkası zaten geliyo....
aman ne bileyim neden tuttuysa gelince geçmek bilmiyo pc nin başına attım kenimi unuturum belki diye ama sürekli atıyo başım....ev desen berbet hala dünki gibi o dahada canımı sıkıyoGeçmiş olsun bacımmmm stresten mi migrenin tuttu yoksa
aman ne bileyim neden tuttuysa gelince geçmek bilmiyo pc nin başına attım kenimi unuturum belki diye ama sürekli atıyo başım....ev desen berbet hala dünki gibi o dahada canımı sıkıyo
Dafniye faceden yazdim ama cevap gelmedi canimcim evet eslem de yok krizantemde meraklardayim yaniii dimi dimi bi benden bi sendenDafnide yok.
Seyyan bomba gibi gelecekmiş inşallah.
Muhat zaten gecekuşu.
Kays temizlik yapıyordur.
Eslem nerelerde
Birer şaplak az canımmmm
slm kızlar ammmaaaan ne temizliği sorma migrenm tuttu dünden beri yatıyom sürekli mide bulantısı arkası zaten geliyo....
Aleykumselam canimselamunaleykum arkadaslarim herkes iyimi..
Rabbim tuttugumuz oruclari kabul etsin...
Hayirli iftarlar.......
Aleykumselam canim
Aminnnnnnhayirli ramazanlar canimcim
Aleykumselam canim
Aminnnnnnhayirli ramazanlar canimcim
hayırdır yelicim problem nedir.... hz Allah hayırlarla çözüme ulaştısın inşaallah...kimsecikler de yokmuş. normalde bu saatlerde dolu olurdu burası. neyse ben de derdimi yanıp gideyim. çok sıkıntılı günler yaşadık son günlerde. bebeğime sevinirken başka yerden üzüldük. hem de hiç suçumuz olmadığı halde haketmediğimiz şeyler yaşadık. dünya bir sınav yeri. kaç gündür moralim çok bozuk. o kadar çok ağladım ki inşallah bebeğime birşey olmaz. sizden de dua istiyorum, inşallah Allah bebeğimi korusun. zaten hamilelikteki sıkıntılarım bana yetiyor.
arkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmiçok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah
aslında kadın eşini seviyo beeee :)cancağzım boşuna dil döküyosun....iyilik için uğraşıyosun ama zorla güzellik olmaz..
o kişi zaten iyiliğe yanaşmak istemiyor
o yüzden gel artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aslında kadın eşini seviyo beeee :)
sol gözün kötü olmuş kızzzzzzzz o ne şiş öyle
kays da yok ona kız :)
ama seyyan öyle deme,iyi tamam seviyosa eğer inşaallah barışırlar ama bu ilk değilmiş ki...
neyse benimmmi sol gözümü diyon ne diyon:26::26:
anam nerden gördün gözümüama seyyan öyle deme,
genç evleniyolar tam eş olmaya alışamıyolar.
ayrıl diyenlerde var. yazık günah yaaaa
tabiki de senin gözün.
karanfilleri yaptım :)
ama daha model tasarlayamadım :)
fikir ver bana6:
allah allah işine gelince interneti fellik fellik arıyosun ama,anam nerden gördün gözümü
gözüm iniyo artık canım,gayet iyi şükür
ben mi fikir mi kızım bilgimin olmadığı bir konuda nasıl fikir vereyim
takıl işte kafana göre
hem sen ne yaparsan güzel olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?