ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım
ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim
off tamam gelmeay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım
ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim
demeye yaa ah mı ettiMuhatın ahı tuttu buluşma gerçekleşemedi bir türlü :)
Bizde seni çok sevdik iyi ki katıldın aramıza
Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim...Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:)İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor.. Öptüm sizleriii
demeye yaa ah mı etti
saol canım teşekkür ederim....
bu arada canım net gidip geliyo ben cıkıyorum mesaide bitti zaten öpüyorum sizleri ii günler
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdiSende ki tembellik bebişin marifeti totonu oynatasın gelmiyor :)
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk benioff tamam gelme
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimYasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimsağol canım not aldım
Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim...Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:) Tanımayanlar için İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor.. Öptüm sizleriii
Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)
Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah
hemde nasıl dimi o yüzden şimdi yatabildiğim kadar yatıyorum
hadi yaa ay ne güldüm bir harf neleri değitiriyor yaaa
Tabii canım keyfini çıkar tembelliğin :)
Et sorunum net sorunum :)
slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine
işleri toparladım 1-2ft. kaldı işlenecek onları da aldım önüme geldim muhabbetin dibine vuralım diye ama kimse kalmamış yaaaa beni yalnız mı bıraktınız şimcikkk
slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine
Kimsecikler yok neden acaba nerde bu millet ya
Hayırlı yolculuklar canım.Bende çok özledim anne babamı
Allah'a emanet ol canım
nerde bu millet nerde bu devlett
:) Ramazandan sonra böyle olmaz inşallah buralar çok boşladılar topiği
Hiç tadı olmuyor böyle
canımm listene bakar mısın ben sana okumuş muydum okumadıysam yaz bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?