Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim... Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:) Tanımayanlar için İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..Öptüm sizleriii

Son düzenleme:
ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım

ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim
off tamam gelme
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten

Muhatın ahı tuttu buluşma gerçekleşemedi bir türlü :)
Bizde seni çok sevdik iyi ki katıldın aramıza
demeye yaa ah mı etti

saol canım teşekkür ederim....
bu arada canım net gidip geliyo ben cıkıyorum mesaide bitti zaten öpüyorum sizleri ii günler

Yasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana

Sende ki tembellik bebişin marifeti totonu oynatasın gelmiyor :)
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi
off tamam gelme
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol

Yasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimsağol canım not aldım

hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi

gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol

Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)

Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimsağol canım not aldım

Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah

canımm listene bakar mısın ben sana okumuş muydum okumadıysam yaz bir tane

Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)

Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah

hemde nasıl dimi o yüzden şimdi yatabildiğim kadar yatıyorum
hadi yaa ay ne güldüm bir harf neleri değitiriyor yaaa

slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine

slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine

hayırlı yolculuklar canımmmmmmm hasret mi gidereceksiniz anneyle babaylaaa

işleri toparladım 1-2ft. kaldı işlenecek onları da aldım önüme geldim muhabbetin dibine vuralım diye ama kimse kalmamış yaaaa beni yalnız mı bıraktınız şimcikkk

Kimsecikler yok neden acaba nerde bu millet ya

Hayırlı yolculuklar canım.Bende çok özledim anne babamı
Allah'a emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…