hayırlı yolculuklar canımmmmmmm hasret mi gidereceksiniz anneyle babaylaaa
evet canım sarkmış oldu tedavi ama napalım geç olsunda güç olmasın inşalahaliıntı yapmadım canlar..
eee ne var ne yok
emacım yarışma hayırlı olsun da link vermemişsin neyse ben şincik bulurum tabisi...
asbecim nasıl gidiyo hamişlik,
kaysçım migrenmibende de var ne yazıkki
çok geçmiş olsun,çok zordur bilirim
sürprizcim evet bizleri çok ihmal ettin.artık yuvana dön
dafnicim sende görünmemişsin bugün iyisindir inşaallah canım
eslem kız sen nerelerdesin bakem
nfy9195 canım seninde tedavi sarkmış,olsun vardır bir hayır,bizde seni çok sevdik
muhat ne çok gidiyon şu kayınvalidenlere,ohhhhhhhh bide bana tembel der
bi akşam annesinde iftar,bi akşam kv de....karpuzlukta beni geçtin kızım
ecrin07 canım ben sana yasin okumuşmuydum acaba....
ay şindik ben aramaya gidiyom,neyi mi
emanın yemeğini yada sofrasını :26::26::26::26:
heeeeeeee sayi merak etmişsinizdir heralde
ettiniz dimi leyyyyyyyyyyyn
gözlerim iyiye gidiyor çok şükür
bugün hiç ağrımadı
ama sol göz görmüyo
tabisi geçici bidurum....
canlar günaydın hepinize ben berbat durumdayım benimkiler kırmızıya dönmedi hala..cok agrım var bide bugün misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım..
herşey yolunda canımmm inşallah sende iyisindir özlettin kendini inşallah bir an önce toparlarsın da dönersin sahalaraaliıntı yapmadım canlar..
eee ne var ne yok
emacım yarışma hayırlı olsun da link vermemişsin neyse ben şincik bulurum tabisi...
asbecim nasıl gidiyo hamişlik,
kaysçım migrenmibende de var ne yazıkki
çok geçmiş olsun,çok zordur bilirim
sürprizcim evet bizleri çok ihmal ettin.artık yuvana dön
dafnicim sende görünmemişsin bugün iyisindir inşaallah canım
eslem kız sen nerelerdesin bakem
nfy9195 canım seninde tedavi sarkmış,olsun vardır bir hayır,bizde seni çok sevdik
muhat ne çok gidiyon şu kayınvalidenlere,ohhhhhhhh bide bana tembel der
bi akşam annesinde iftar,bi akşam kv de....karpuzlukta beni geçtin kızım
ecrin07 canım ben sana yasin okumuşmuydum acaba....
ay şindik ben aramaya gidiyom,neyi mi
emanın yemeğini yada sofrasını :26::26::26::26:
heeeeeeee sayi merak etmişsinizdir heralde
ettiniz dimi leyyyyyyyyyyyn
gözlerim iyiye gidiyor çok şükür
bugün hiç ağrımadı
ama sol göz görmüyo
tabisi geçici bidurum....
canımmm Allah razı olsunnnn sizlerin bu güzel sözleri nasıl mutlu ediyor beniii dualarımdasınızzzzasbelove bebişimm çok sevindim test sonucun pozitif sanırımm hamişlik takvimin hayırlı uğurlu olsun inşaallah sonuna kadar sağlıkla devam edinn bitanemm.... geçmişi okumadım direk son sayfadan daldım...inşallah güzel haberlerini okurum diye dua ede dua ede açtım...eve yeni geldim sultanahmetteydim biraz yasin okudum braz tesbih çektimm orucumu açıp akşam namazını müteakip damladımm....
Allah razı olsun canım aminnnnnnnnnhayırlı olsun canım. demek bebiş geliyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsun inşallah.
ooo erkencisin inşallah hayırla gider gelirsinnnnnngünayydın bugün topiği ben açayıımm,evet cnm 6 aydır görmüyorumm annemi babamıama az kalacağım maalesf neyse buna şükürr kendinize iyi bakınnn öpüyorum hepinizii
canımmmm Rabbim yardım etsin inşallah hamişsindir bebişindendir o ağrılarrrrcanlar günaydın hepinize ben berbat durumdayım benimkiler kırmızıya dönmedi hala..cok agrım var bide bugün misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım..
gunaydin kizlar keyifler nasil?bugun kimsecikler yok galiba seyyanin gozu nasil oldu/Asbelove canim sen nasilsin? hamislik nasil gidiyor?dafnim sen nasilsin ve diger kizlar sizler nasilsiniz?
çok şükür canımmm herşey yolunda sen nasılsın nerelerdesin özlettin kendini
Allah yardimcin olsun tatlim insallah sokulursun yada hamissindir
Allah yardimcin olsun tatlim insallah sokulursun yada hamissindir
canımmmm Rabbim yardım etsin inşallah hamişsindir bebişindendir o ağrılarrrr
CAnlar hamiş oldugumu düşünmüyorum..
salı günü gece birden hani adetin 2.3. günü kıpkırmızı gelir ya işte öyle geldi sahurda sildikçe kahve geldi dün yine aynı sekilde bugünde öyle ama agrılarım dayanılmaz...
kistim filan da yok niye böyle oldum bilmiyorum zaten 4 günde erken geldi normalde hep geç gelirdi
eğer coğalmazsa hep böyle silince gelirse napayım testmi yapayım sence:26:canim hakkinda hayirlisi olsun ama bazi kadinlar ustune gorme dedikleri sey senin dedigin gibi oluyor birkac gun daha bekle bakalim Rabbim ne gosterecek
eğer coğalmazsa hep böyle silince gelirse napayım testmi yapayım sence:26:
tamam canım eğer artmazsa test yapmaktan ne cıkar o zaman yapayım ben tahlil..bence oyle yap derim tatlim cunku benimde 3hafta geldi o kahverengili kirmizili akinti ama hamileligimi ogrendikten sonra burda bir ablam var adeti hic duzenli olmamis 2 ayda 3 ayda bazen erken ama kadinin 4 tane cocugu var hicde doktora gitmemis sende hamis olabilirsin beklemedigin bir anda insallah Rabbimin izniyle 1 hafta falan daha bekle bakalim
tamam canım eğer artmazsa test yapmaktan ne cıkar o zaman yapayım ben tahlil..
Rabbim büyük ol derse neler olmazki
evet bana da sordular tetanoz oldunuz mu diye bugün sağlık ocağında canım ayy ağrı yapmıştır o aşı şimdi ben bugün tekrar kan verdim 2780 çıktı normal dimi canımtatlim iyiyim cok sukur birkac gundur yogundum kociste evdeydi nete giremedim bil. kocisteydi evden yapti isleri asi oldum bide iki gun once kolum agriyor hala bogmaca asisiymis turkiyede tetenoz yapiyorlar burda sadece bogmaca sasirdim dogrusu
ayyy bende üstüne gördün canım ki inşallah öyledir Rabbim yollamıştır belki meleğiniCAnlar hamiş oldugumu düşünmüyorum..
salı günü gece birden hani adetin 2.3. günü kıpkırmızı gelir ya işte öyle geldi sahurda sildikçe kahve geldi dün yine aynı sekilde bugünde öyle ama agrılarım dayanılmaz...
kistim filan da yok niye böyle oldum bilmiyorum zaten 4 günde erken geldi normalde hep geç gelirdi
canım değerin gayet güzelevet bana da sordular tetanoz oldunuz mu diye bugün sağlık ocağında canım ayy ağrı yapmıştır o aşı şimdi ben bugün tekrar kan verdim 2780 çıktı normal dimi canım
ayyy bende üstüne gördün canım ki inşallah öyledir Rabbim yollamıştır belki meleğini
canım değerin gayet güzel
inşallah gelmiştir benm meleğimde
evet bana da sordular tetanoz oldunuz mu diye bugün sağlık ocağında canım ayy ağrı yapmıştır o aşı şimdi ben bugün tekrar kan verdim 2780 çıktı normal dimi canım
ayyy bende üstüne gördün canım ki inşallah öyledir Rabbim yollamıştır belki meleğini
Selam kızlar nasılsınız
Asbee canım çok yakışmış takvimin,nazardan korusun Rabbim,darısı bize inşaallah
canim ben iyiyim elhamdulillah sen nasilsin?bide ben ikinci tura nezaman basliyacagiz dualarda onu soracaktim sana eger erkenden kime okunacak kararlastirilabilirse ve hangi cuzler oldugu belli olursa sevinirim benim durum malum ne olacagim belli olmaz:44::44::44::44:size mahcup olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?