Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım sarkmış oldu tedavi ama napalım geç olsunda güç olmasın inşalah

canlar günaydın hepinize ben berbat durumdayım benimkiler kırmızıya dönmedi hala..cok agrım var bide bugün misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım..

gunaydin kizlar keyifler nasil?bugun kimsecikler yok galiba seyyanin gozu nasil oldu/Asbelove canim sen nasilsin? hamislik nasil gidiyor?dafnim sen nasilsin ve diger kizlar sizler nasilsiniz?

canlar günaydın hepinize ben berbat durumdayım benimkiler kırmızıya dönmedi hala..cok agrım var bide bugün misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım..

Allah yardimcin olsun tatlim insallah sokulursun yada hamissindir

herşey yolunda canımmm inşallah sende iyisindir özlettin kendini inşallah bir an önce toparlarsın da dönersin sahalara
canımmm Allah razı olsunnnn sizlerin bu güzel sözleri nasıl mutlu ediyor beniii dualarımdasınızzzz
Rabbim tez zamanda sizlerden de bu güzel haberleri almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
Allahım ettiğin ibadetleri kabul eylesin inşallahhhhh
hayırlı olsun canım. demek bebiş geliyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah razı olsun canım aminnnnnnnnn
günayydın bugün topiği ben açayıımm,evet cnm 6 aydır görmüyorumm annemi babamıama az kalacağım maalesf neyse buna şükürr kendinize iyi bakınnn öpüyorum hepinizii
ooo erkencisin inşallah hayırla gider gelirsinnnnnn
canımmmm Rabbim yardım etsin inşallah hamişsindir bebişindendir o ağrılarrrr

tatlim iyiyim cok sukur birkac gundur yogundum kociste evdeydi nete giremedim bil. kocisteydi evden yapti isleri asi oldum bide iki gun once kolum agriyor hala bogmaca asisiymis turkiyede tetenoz yapiyorlar burda sadece bogmaca sasirdim dogrusu

Allah yardimcin olsun tatlim insallah sokulursun yada hamissindir

canımmmm Rabbim yardım etsin inşallah hamişsindir bebişindendir o ağrılarrrr

CAnlar hamiş oldugumu düşünmüyorum..
salı günü gece birden hani adetin 2.3. günü kıpkırmızı gelir ya işte öyle geldi sahurda sildikçe kahve geldi dün yine aynı sekilde bugünde öyle ama agrılarım dayanılmaz...
kistim filan da yok niye böyle oldum bilmiyorum zaten 4 günde erken geldi normalde hep geç gelirdi

canim hakkinda hayirlisi olsun ama bazi kadinlar ustune gorme dedikleri sey senin dedigin gibi oluyor birkac gun daha bekle bakalim Rabbim ne gosterecek

eğer coğalmazsa hep böyle silince gelirse napayım testmi yapayım sence:26:

bence oyle yap derim tatlim cunku benimde 3hafta geldi o kahverengili kirmizili akinti ama hamileligimi ogrendikten sonra burda bir ablam var adeti hic duzenli olmamis 2 ayda 3 ayda bazen erken ama kadinin 4 tane cocugu var hicde doktora gitmemis sende hamis olabilirsin beklemedigin bir anda insallah Rabbimin izniyle 1 hafta falan daha bekle bakalim

tamam canım eğer artmazsa test yapmaktan ne cıkar o zaman yapayım ben tahlil..
Rabbim büyük ol derse neler olmazki

tatlim iyiyim cok sukur birkac gundur yogundum kociste evdeydi nete giremedim bil. kocisteydi evden yapti isleri asi oldum bide iki gun once kolum agriyor hala bogmaca asisiymis turkiyede tetenoz yapiyorlar burda sadece bogmaca sasirdim dogrusu
evet bana da sordular tetanoz oldunuz mu diye bugün sağlık ocağında canım ayy ağrı yapmıştır o aşı şimdi ben bugün tekrar kan verdim 2780 çıktı normal dimi canım
ayyy bende üstüne gördün canım ki inşallah öyledir Rabbim yollamıştır belki meleğini

canım değerin gayet güzel
inşallah gelmiştir benm meleğimde

Selam kızlar nasılsınız

Asbee canım çok yakışmış takvimin,nazardan korusun Rabbim,darısı bize inşaallah

normal canim hemde cok guzel devam ediyor degerlerim masallah subhanllah az kaldi piti pitilara

Selam kızlar nasılsınız

Asbee canım çok yakışmış takvimin,nazardan korusun Rabbim,darısı bize inşaallah

canim ben iyiyim elhamdulillah sen nasilsin?bide ben ikinci tura nezaman basliyacagiz dualarda onu soracaktim sana eger erkenden kime okunacak kararlastirilabilirse ve hangi cuzler oldugu belli olursa sevinirim benim durum malum ne olacagim belli olmaz:44::44::44::44:size mahcup olmak istemem

Elhamdülillah diyelim canım,Rabbim daha iyi etsin inşaallah hepimizi

Canım başlama tarihi Ramazan Bayramından sonra olsun,herkesin Kendi Hatimleri de varya,Bayram sonrasına bırakmak daha iyi olur....Canım bide bu sefer Ema'da girer Hatimlere,onun haricinde katılan da olursa Cüzler de daha az düşer...Sen istersen kolaylık olsun diye 1. cüzden başlayabilirsin istersen...Mahcup olmak ne demek,hepimiz birimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…