tamam canım benden de selam söyleşimdiçıkmak zorundyım ayrıntılı konuşuruz anneme gidiyorum:)))
şimdiçıkmak zorundyım ayrıntılı konuşuruz anneme gidiyorum:)))
ankaraya gelirsem sana ugrarım canım :)muhat bu yazdıklarım kafana takıldı ise kuduri şerif fıkıh kitabına bak ama arapça.... Arapça çözemem dersen ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihaline bak... bak şimdi eşimlee konuştum çocuğa takılan altınlara zekat düşüyorsa anne babası zekatını vercek diyo sen ankaraya gelirsen çamlıca kitap evine uğra bi:))
Cadalozun biri geldi ama geç kaldı sanırım
hayırdır canısı noldu kiiçimde sıkıntı var, bi pot kırdım ben
dua edin bana hafif zaiyatla atlatayım :)
uyanınsana beeeeeeeeee
aliıntı yapmadım canlar..
eee ne var ne yok
emacım yarışma hayırlı olsun da link vermemişsin neyse ben şincik bulurum tabisi...
asbecim nasıl gidiyo hamişlik,
kaysçım migrenmibende de var ne yazıkki
çok geçmiş olsun,çok zordur bilirim
sürprizcim evet bizleri çok ihmal ettin.artık yuvana dön
dafnicim sende görünmemişsin bugün iyisindir inşaallah canım
eslem kız sen nerelerdesin bakem
nfy9195 canım seninde tedavi sarkmış,olsun vardır bir hayır,bizde seni çok sevdik
muhat ne çok gidiyon şu kayınvalidenlere,ohhhhhhhh bide bana tembel der
bi akşam annesinde iftar,bi akşam kv de....karpuzlukta beni geçtin kızım
ecrin07 canım ben sana yasin okumuşmuydum acaba....
ay şindik ben aramaya gidiyom,neyi mi
emanın yemeğini yada sofrasını :26::26::26::26:
heeeeeeee sayi merak etmişsinizdir heralde
ettiniz dimi leyyyyyyyyyyyn
gözlerim iyiye gidiyor çok şükür
bugün hiç ağrımadı
ama sol göz görmüyo
tabisi geçici bidurum....
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımcımmmmSyyancım canım okumuştunAllah razı olsunnn Kızlar bugün sabah hastalandım yarın hastaneye gidiyorum bakalım fsh düşmüşmüü inşallah düşmüştür:26:
hadi yaa cumartesi izin verseler bari sakin olur cumartesi Dr.a gider bir muayene olurdun en azından canımcım yaaacanlar benim kırmızılardan hala ses seda yok..
salı günü akşam birden kıpkırmızı baya bi geldi sahurdu kahverengiydi..
dün sabah hiç bişey yoktu sildikçe sarımsı renkteydi akşama biraz koyulaştı..
bugün gene sildikçe geliyor
offf iyki kendiliğinden oldum diye seviniyodum ama o da böyle oldu..
oruçlarım kalıyo sökülemiyorum agrım oluyo..
dr a da gidemiyorum hiç vaktim yok izinde alamıyorum şimdilik offf yaaa
vermiyolar canım sinir oldum iyice ama görecekler onlar yine raporu cakcam 20 gün tüp tedavisinde o zaman mecbur kalacaklar..hadi yaa cumartesi izin verseler bari sakin olur cumartesi Dr.a gider bir muayene olurdun en azından canımcım yaaa
canlar benim kırmızılardan hala ses seda yok..
salı günü akşam birden kıpkırmızı baya bi geldi sahurdu kahverengiydi..
dün sabah hiç bişey yoktu sildikçe sarımsı renkteydi akşama biraz koyulaştı..
bugün gene sildikçe geliyor
offf iyki kendiliğinden oldum diye seviniyodum ama o da böyle oldu..
oruçlarım kalıyo sökülemiyorum agrım oluyo..
dr a da gidemiyorum hiç vaktim yok izinde alamıyorum şimdilik offf yaaa
vermeezler canım verselerde ilçede oturuyorum gidip gelmekte sorun drlar c.tesi yarım gün çalışıyolarcanim ya kiyamam yarim gunlukte izin vermezlermi?
vermeezler canım verselerde ilçede oturuyorum gidip gelmekte sorun drlar c.tesi yarım gün çalışıyolar
canım benim patronlarım yok devletteyim ben sef izinde diğerleride o olmadan vermiyor yarınada burda kimse yok zaten kalıcam öyle...cok sinir oldum simdi senin patronlara
canım benim patronlarım yok devletteyim ben sef izinde diğerleride o olmadan vermiyor yarınada burda kimse yok zaten kalıcam öyle...
test yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum yaaa sürekli ağlayasım var ne zaman bitecek bu sınavımızz
inşallah canım inşallah..yerine vekil birakmamismi dunyanin binbir turlu hali var tatlim icini ferah tut biliyorum cok zor bir surec zaman duruyor gecmek bilmiyor ama elden gelen sadece sabir etmek ve dua etmek az kaldi diyelim insallah az olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?