Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat bu yazdıklarım kafana takıldı ise kuduri şerif fıkıh kitabına bak ama arapça.... Arapça çözemem dersen ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihaline bak... bak şimdi eşimlee konuştum çocuğa takılan altınlara zekat düşüyorsa anne babası zekatını vercekşafii mezhebine göre diyor...sen ankaraya gelirsen çamlıca kitap evine uğra bi:)) ama bizim mezhebimize görede buluğa ermeden o altınlar bebeğin fakat zekat farz değil bkuğdan sonra kendisi veya velisi verecek zekaını

Son düzenleme:
şimdiçıkmak zorundyım ayrıntılı konuşuruz anneme gidiyorum:)))

ankaraya gelirsem sana ugrarım canım :)

buluğa erene kadarrrrrrr :)
demekki liste tutmak lazım gelen hediyeleri,
canımhadi çıkalım zaten gelmedi bizim cadalozlarda:)

içimde sıkıntı var, bi pot kırdım ben
dua edin bana hafif zaiyatla atlatayım :)
uyanınsana beeeeeeeeee

selamün aleyküm

belki hatırlayanlar olur bir dönem forumda aktiftim ama son aylarda maalesef pek vaktim olmuyor... 1 hafta önce ameliyat oldum oldum hasta yatağında fazlaca vakit bulunca biraz bakındım şöyle... Allahın izniyle birçok kişide yararını gördüğümüz bir duayı paylaşmak istedim...

41 gece teheccüd namazı kılıp arkasından Meryem suresi okuyup hayırlı bir evlat vermesi için dua ediniz.. Allahın izniyle hamile kalırsınız...

Rabbim şimdiden dualarınızı kabul etsin...

içimde sıkıntı var, bi pot kırdım ben
dua edin bana hafif zaiyatla atlatayım :)
uyanınsana beeeeeeeeee
hayırdır canısı noldu ki
ben uyanıktım
çaldırma zahmetinde bulunsaydın gelirdim
neyse merak ettim seni ne üzdü böyle
konuşuruk yarın
yarın akşam biliyosun benim çocuklar gelecek iftara

Syyancım canım okumuştunAllah razı olsunnnKızlar bugün sabah hastalandım yarın hastaneye gidiyorum bakalım fsh düşmüşmüü inşallah düşmüştür:26:

kays canim muhatla konusmussunuz benim dugunumde takilan altin ve bileziklerimin hepsini ben babama verdim geri verebilecek durumuda yok suanda zaten geri verme konusunu ben konusmadim esimle aralarinda halletmislerdi bide ben calismiyorum neyse bide mayis ayinda araba aldik onada zekat dusuyormu 1 sene olmadigi icin dusuyormu bilemedim ama esim ben fazlasini veriyorum merak etme diyor genede sana bir danisayim istedim arkadasim tesekkur ederim

canlar benim kırmızılardan hala ses seda yok..
salı günü akşam birden kıpkırmızı baya bi geldi sahurdu kahverengiydi..
dün sabah hiç bişey yoktu sildikçe sarımsı renkteydi akşama biraz koyulaştı..
bugün gene sildikçe geliyor
offf iyki kendiliğinden oldum diye seviniyodum ama o da böyle oldu..

oruçlarım kalıyo sökülemiyorum agrım oluyo..
dr a da gidemiyorum hiç vaktim yok izinde alamıyorum şimdilik offf yaaa

Syyancım canım okumuştunAllah razı olsunnnKızlar bugün sabah hastalandım yarın hastaneye gidiyorum bakalım fsh düşmüşmüü inşallah düşmüştür:26:
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımcımmmm
hadi yaa cumartesi izin verseler bari sakin olur cumartesi Dr.a gider bir muayene olurdun en azından canımcım yaaa

hadi yaa cumartesi izin verseler bari sakin olur cumartesi Dr.a gider bir muayene olurdun en azından canımcım yaaa
vermiyolar canım sinir oldum iyice ama görecekler onlar yine raporu cakcam 20 gün tüp tedavisinde o zaman mecbur kalacaklar..

canim ya kiyamam yarim gunlukte izin vermezlermi?

cok sinir oldum simdi senin patronlara
canım benim patronlarım yok devletteyim ben sef izinde diğerleride o olmadan vermiyor yarınada burda kimse yok zaten kalıcam öyle...
test yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum yaaa sürekli ağlayasım var ne zaman bitecek bu sınavımızz

yerine vekil birakmamismi dunyanin binbir turlu hali var tatlim icini ferah tut biliyorum cok zor bir surec zaman duruyor gecmek bilmiyor ama elden gelen sadece sabir etmek ve dua etmek az kaldi diyelim insallah az olsun

yerine vekil birakmamismi dunyanin binbir turlu hali var tatlim icini ferah tut biliyorum cok zor bir surec zaman duruyor gecmek bilmiyor ama elden gelen sadece sabir etmek ve dua etmek az kaldi diyelim insallah az olsun
inşallah canım inşallah..
bu kadar yakınlaşıp sahip olamadan kaybettikten sonra beklemek dahda zorlastı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…