Çıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.
:)çok guldurdun canım yaaa
muhatcım bende artık unıversıtelı oluyorum tercıh yapmıstım acıktan ışletme okuyorum nasıpse bakalım bebısle nasıl olacak
ama öylemuhat Allah iyiligini versin ama cok tatli bu yaaaa
:)
canım tebrik edrim :)
sıkıntı yapma o kadar zor olmaz. zaten 5 şık var olmadı atarsın :)
ama öyle
bu arada seyyanın resmini de gördüm artık :)
emayı tutturdum ama seyyanı tutturamadım :)
ama öyle
evet canım agır vasıta olduk artık..
bu arada annenın durumu ne oldu gelebılecekmı
evraklari hazirladik buradan gonderdik izmirdeki acenta bakacak eger eksik yoksa basvuru yapilacak ve randevu alinacak randevudan sonra 15 is gunune ihtiyacimiz var yani coooook gec kaldik cok ama hayirlisi olsun simdiye kadar belli olmasi gerekliydi ama olmadi neyse dusunup sinirimi bozmak istemiyoruminsallah vizeyi alabiliriz
sabaha karşı 5 te koydu resmi canım :) o saatte uyanıksan seyyanıda tekrardan ikna edersek olur :)Bende istiyorummm resimmmm :)
canım sanırım senin gitmrn gerekiyor ,tsk canım
kayıt ıslemlerı ıcın ılla benım gıtmem gerekırmı esım yapabılırmı ben eylulde yenı dogum yapmıs oluyorum nasıpse çıkamayabılırım
sabaha karşı 5 te koydu resmi canım :) o saatte uyanıksan seyyanıda tekrardan ikna edersek olur :)
canım sanırım senin gitmrn gerekiyor ,
5 dk anca sürüyor canım, imza falan atmak gerekiyor.
hadi haylısı
sabaha karşı 5 te koydu resmi canım :) o saatte uyanıksan seyyanıda tekrardan ikna edersek olur :)
canım sanırım senin gitmrn gerekiyor ,
5 dk anca sürüyor canım, imza falan atmak gerekiyor.
hadi haylısı
aynen hıc bozma moralını nasıpse annen gelebılecek yanına boyle dusun canım..bende elımden gelse sımdıden getırıcem annemı ama kıyamıyorum dogumda gelebılsın yeter
bence birkac gun onceden getir sen annecigini belli olamaz bize
faceye koydu canım.O şekilde mi gördün :) Ben resim attı zannettim.
Bende sadece ayşeyi gördüm :)
faceye koydu canım.O şekilde mi gördün :) Ben resim attı zannettim.
faceye koydu canım.
ben seni asbeyi seyyanı ve nurusimayı gördüm :)
sana özel mesaj atcam 5 dk yı bekliyorum
bi bak canum :)
faceye koydu canım.
yok canım resim değil :)emaya resım gonderıyorsan bende ıstıyrum
yok canım resim değil :)
daha önceden i konu hakkında kı-onuşmuştuk da onla alakalı :)
Canım msj kutun dolu cvb yazamadım sana.
selamün aleyküm
belki hatırlayanlar olur bir dönem forumda aktiftim ama son aylarda maalesef pek vaktim olmuyor... 1 hafta önce ameliyat oldum oldum hasta yatağında fazlaca vakit bulunca biraz bakındım şöyle... Allahın izniyle birçok kişide yararını gördüğümüz bir duayı paylaşmak istedim...
41 gece teheccüd namazı kılıp arkasından Meryem suresi okuyup hayırlı bir evlat vermesi için dua ediniz.. Allahın izniyle hamile kalırsınız...
Rabbim şimdiden dualarınızı kabul etsin...
Syyancım canım okumuştunAllah razı olsunnn Kızlar bugün sabah hastalandım yarın hastaneye gidiyorum bakalım fsh düşmüşmüü inşallah düşmüştür:26:
nasılsınız
cumalarınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns
sızden bı rıcam olacak 5 senelık evlı arkadasım var 5düşük yaptı ve 6.ya hamıle ılk defa bı hamılelıgı 11.haftaya kadar uzadı fakat sımdıde ultrasonda down sendromu denılmıs yıkıldı resmen ama aldırmıcam dıyo 2 tarama test sonucu pazartesı ona dua edermısınız canlarım o kadar uzgunkı dualara ıhtıyacı var
dualarımızda onada yer verelım
allah hepinizden razı olsun ıns
bunun büyüğüne seyyan diyolarrr
Çıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.
ama öyle
Bende istiyorummm resimmmm :)
O şekilde mi gördün :) Ben resim attı zannettim.
aminnnnnnÇıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.
canım beni ekleyen seyyan mıydıııı öyle tahmin ettim ama inşallah doğrudur yoksa oyar beni valla:18:faceye koydu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?