Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar nasilsiniz ben geldim ama kimsecikler yoooookugun burada yagmur yagiyor usudum dogrusu camlari falan kapattim Rabbim insallah sizede biraz serinlik yollasin

kızlar benn daha hastalanmadım tüm testlerde nagatif bukadar grçiktiğide olmazdı tam 16 gün olduyani ay bitti ama tık yok hastalancagıma dair bi belirtide yok :26::26::26::26::26::26::26:
canım demekki o gördüğün lekelenme adetmiş

Son düzenleme:
kızlar benn daha hastalanmadım tüm testlerde nagatif bukadar grçiktiğide olmazdı tam 16 gün olduyani ay bitti ama tık yok hastalancagıma dair bi belirtide yok :26::26::26::26::26::26::26:

canim kan testi yaptir istersen belki orda cikar kimilerinin idrar testinde cikmiyor

kız leke bile sayılmaz iğne batar elinede kanar ya hani okadar az bişi kahve leke anca silince anlıyosun yoksa akıntı gibi değil 2 gün bile sürmedi ya çok hafif bişidi
aynısı bu ay benmde oldu canım ama ben takmıyorum 1 kez yaptım test bi dahada yapmıcam

Nasılsınız kızlar
sağol canım asıl sen nasılsınnnnn
canım nasılsın

kızlar nasılsınız
asbelove canım hamilesin ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
evet canımcım beklenen gün geldi hayırlısıyla aminnnnnnnnnn
kizlar nasilsiniz ben geldim ama kimsecikler yoooookugun burada yagmur yagiyor usudum dogrusu camlari falan kapattim Rabbim insallah sizede biraz serinlik yollasin
sağol tatlım sen nasılsın serinlik mi yok istemiyorum ben çok üşüyorum ama yaaaaaaaa

sağol tatlım sen nasılsın serinlik mi yok istemiyorum ben çok üşüyorum ama yaaaaaaaa

biz iyiyiz canim cok sukur dun ebeyle randevumuzdan tatmin olmadim ozelden randevu aldim dayanamayip kizimi gorecegim 6 mayistan sonra ilk defa cumartesi gunusen neden usuyorsun tatlim hayirdir

kız leke bile sayılmaz iğne batar elinede kanar ya hani okadar az bişi kahve leke anca silince anlıyosun yoksa akıntı gibi değil 2 gün bile sürmedi ya çok hafif bişidi

Bende aynı durumdayım 1 gün lekelenme oldu 2 gündür bişey yok

İyiyim çok şükür canımmm

biz iyiyiz canim cok sukur dun ebeyle randevumuzdan tatmin olmadim ozelden randevu aldim dayanamayip kizimi gorecegim 6 mayistan sonra ilk defa cumartesi gunusen neden usuyorsun tatlim hayirdir

ay çok heyecanlıııı miniğini mi göreceksinnnn az kaldı tatlım
bilmiyorum ki canım dünden beri hapşırıyorum bu sabahta üşüme geldi nolur hasta olmayayım

ay çok heyecanlıııı miniğini mi göreceksinnnn az kaldı tatlım
bilmiyorum ki canım dünden beri hapşırıyorum bu sabahta üşüme geldi nolur hasta olmayayım

evet canim insallah gosterirse kendini gorecegim cok ozledim cunku.....canim aman dikkat ihlamur falan ic limonlu ama cok abartma bitki caylarinida olurmu hatta bazilarini sakin icme adacayi yesil cay gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…