amin canım cümlemizden Allah razı olsunHepimiz iyi olalım inşallah canımmm.
Allah razı olsun duaların için
amin canım cümlemizden Allah razı olsun
canım demekki o gördüğün lekelenme adetmişkızlar benn daha hastalanmadım tüm testlerde nagatif bukadar grçiktiğide olmazdı tam 16 gün olduyani ay bitti ama tık yok hastalancagıma dair bi belirtide yok :26::26::26::26::26::26::26:
kızlar benn daha hastalanmadım tüm testlerde nagatif bukadar grçiktiğide olmazdı tam 16 gün olduyani ay bitti ama tık yok hastalancagıma dair bi belirtide yok :26::26::26::26::26::26::26:
canım demekki o gördüğün lekelenme adetmiş
canim kan testi yaptir istersen belki orda cikar kimilerinin idrar testinde cikmiyor
adetim 3 gün gecikti yaptırdım yoktu bişi ama sonuş 1.20 di sona idrar yaptım 10 gün gecince ondada yok anlamadım
aynısı bu ay benmde oldu canım ama ben takmıyorum 1 kez yaptım test bi dahada yapmıcamkız leke bile sayılmaz iğne batar elinede kanar ya hani okadar az bişi kahve leke anca silince anlıyosun yoksa akıntı gibi değil 2 gün bile sürmedi ya çok hafif bişidi
sağol canım asıl sen nasılsınnnnnNasılsınız kızlar
evet canımcım beklenen gün geldi hayırlısıyla aminnnnnnnnnncanım nasılsın
kızlar nasılsınız
asbelove canım hamilesin ay çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
sağol tatlım sen nasılsın serinlik mi yok istemiyorum ben çok üşüyorum ama yaaaaaaaakizlar nasilsiniz ben geldim ama kimsecikler yoooookugun burada yagmur yagiyor usudum dogrusu camlari falan kapattim Rabbim insallah sizede biraz serinlik yollasin
canim bende anlamadim nasil bisey ama birkere daha tekrarla istersen sen sokturucuylemi oluyordun normalde
sağol canım asıl sen nasılsınnnnn
evet canımcım beklenen gün geldi hayırlısıyla aminnnnnnnnnn
sağol tatlım sen nasılsın serinlik mi yok istemiyorum ben çok üşüyorum ama yaaaaaaaa
aynısı bu ay benmde oldu canım ama ben takmıyorum 1 kez yaptım test bi dahada yapmıcam
kız leke bile sayılmaz iğne batar elinede kanar ya hani okadar az bişi kahve leke anca silince anlıyosun yoksa akıntı gibi değil 2 gün bile sürmedi ya çok hafif bişidi
sağol canım asıl sen nasılsınnnnn
evet canımcım beklenen gün geldi hayırlısıyla aminnnnnnnnnn
sağol tatlım sen nasılsın serinlik mi yok istemiyorum ben çok üşüyorum ama yaaaaaaaa
biz iyiyiz canim cok sukur dun ebeyle randevumuzdan tatmin olmadim ozelden randevu aldim dayanamayip kizimi gorecegim 6 mayistan sonra ilk defa cumartesi gunusen neden usuyorsun tatlim hayirdir
yaparsamda bayram sabahı düşünüyorumyapcan yapcan hemde bu yaptığında pozitifi göreceksin Allahımın izniyleee
canım ramazanda bizim adetler bize oyun oynadılar galibaBende aynı durumdayım 1 gün lekelenme oldu 2 gündür bişey yok
Bende aynı durumdayım 1 gün lekelenme oldu 2 gündür bişey yok
İyiyim çok şükür canımmm
İyiyim çok şükür canımmm
ay çok heyecanlıııı miniğini mi göreceksinnnnaz kaldı tatlım
bilmiyorum ki canım dünden beri hapşırıyorum bu sabahta üşüme geldi nolur hasta olmayayım
İyiyim çok şükür canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?