insallah canim gorursun sende benimkisi daha donmemis yani pozisyon almamis gobusumun yukarisindaydi dun kafayla popo ayni hizadaymis sanirim donmeye calisiyor insallah bende gorebilirim
doner canım allahın ıznı ıle benımkı gobegımın ustubu tekmelıyo
canım ben normal dogumdan korkuyorum ya
dun esıme acaba donmesemıydı dıyorum guluyor
canim korkma tatlim herkes doguruyor Rabbimin izniyle bizde dogurabiliriz insallah bilmedigimiz bir durum ondan korkuyorsundur
doğumu anlatıp korkutan çok oldu canım ya
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Var mı güzel haberler
Ben bugün adet oldum,herşeyin hayırlısıEn son günüme baktım,buraya ayın 18'inde yazmışım adet oldum diye,adet gibi değil lekelenme şeklindeydi o,yinede oruçlarımı tutmadım...Aradan 12 gün geçti şimdi yine geldi.....18'indeki kırmızılardan öncede yine lekelenme gibi olmuştu,hatta yerleşme kanaması belkide demiştim... Anlamadım bu ne böyle :26: 5 cüzüm kalmıştı Hatim bitmesine,öyle üzülüyorum ki bunun için İnşaallah kısa sürer hemen biter,yetiştiririm... :18:
Bende haberler böyle kızlar...Şer gibi görünüyo ama bilemeyiz ki,neler gizli şer gördüklerimizde...Rabbim hayır versin,hakiki teslimiyet nasip etsin
canım nasıl özlettin kendini yaaaaaaa
bende sizi çoook özledim ttnete resti çektim artık yeter dedim bağlayacaksınız bağlayın şu interneti kk ya gircem ben yaff dedim...alt yapıydı üst yapıydı derken tam 5 günde bağladılar rezillik yaaa...
bulantıların normal olsun bazılarıda belirtisi olmadığı için kendini hamiş hissedemiyormuş.
şükürler olsun Rabbim bu mübarek ayda sana meleğini gönderdi kalp atışlarınıda duyduktan sonra inşallah çifte bayram yaşarsın,
kızmıyorsunuzdur inşallah bana biraz size naz yapayım dedim eşimde bugün işyerindeki arkadaşlarıyla iftar edecekti
bende dün eşime baya bir içli sözler söylemişim garibim sabah işe gider gitmez arkadaşlarından özür dilemiş sizle bugün iftara kalamıycam demiş
sonra beni aradı akşam eve geliyorum iftara dedi nasıl mutlu oldum son günlerde iyice hassaslaşmışım farkına varmadan evde tek başıma kalmak istemiyorum nedense heranım da meleğimi düşünür oldum .evet senelerce umutsuz yaşadım bebeğimin olmayacağını biliyordum .ama şimdi meleğime o kadar yakınlaştıktan sonra elimden kayıp gitmesi içimi acıttı. kendimi hiç bir işe yaramaz biri olarak görmeye başladım .az evvel bir komşum yeni doğum yapmış bitkin perişan bir haldeydi uykusuzluktan gözleri şişmiş.bana dert yanıyordu içimden kendi kendime dedimki senin yerinde olmayı isteyen binlerce insan var keşke o uykusuz gecelerin için bile Rabbime şükretsen dedim.sonra tekrar iç muhakeme yaptım acaba bendemi bebeğim olunca dert yanmaya başlıycam uykusuz kalıyorum yoruluyorum diye.
Ya Rabbim sen bizim içimizde yanan ateşimizi söndür bize tarafından hayırlı soy ver.sen dualarımızı önce hakkımızda hayra çevir sonra bize nasip et amin.
arkadaşım kusura bakma biraz uzun oldu ama içimde yanan ateş ancak sizlerle paylaştıkça sönüyor
korneada hasar oluşmuş canım
buda görmede bozukluk yapıyo
benim sol gözüm ama eşimin iki gözüde şuanda bulanık görüyo
göz enfeksiyonunu çok ağır geçirmişiz
ama bu görme de bozuklukta geçici dedi
ancak zaman alırmış
sabır
bunada şükür
Rabbim beterinden korusun
ayşecim desene o zaman senin zıpırda kolay gelecek annene çektiysen eğer
krizantem canım iyiyiz çok şükür yukarıdada yazdım
durum bundan ibaret
napalım
Rabbim daha büyük sıkıntılar yaşatmasın
hiçbirimize
çok geçmiş olsun canım allaha şükür geçiciymiş tez vakitte geçsin inşallah..Allah başka dert vermesin dediğin gibi bundan sonrası iyi olsun
s.a arkadaşlar
ben çok üzgünüm
mısırda olan olaylar ve 200 kişinin katliamı benide her müslüman gibi derinden etkiledi
ancak bakıyorum ki gezi parkı için oldukça hassas davranan kk da henüz bu konuyla ilgili bir başlığa ve konuya rastlayamadım
acaba ben mi göremedim,bulamadım
varsa eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim.
eğer yok ise de çok yazık......
içim acıyor..
ve dualarımda artık önceliğim zulüm gören tüm müslümanlardır.
sizden de ricam ki bu duyarlılıkta olduğunuzu biliyorum dualarımızda bol bol yer verelim..
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...
sağol canım anladım sen geçmişi okuyosuuuuuuuuuuuuuun
bekle bekle dedim niye yazmıyo
canım Türkiye gündemi için masumların öldürülmesi bir grup aşırının çıkardığı yargara kadar haber değeri taşımıyor...ingiliz kraliyet ailesinde doğan çip 200 masumun ölümünü gölgede bıraktı isyan edesim var çok kötü.
nurusimacım özlemez ve merak etmemiyiz hiç...sen bizim idolümüzsün,seni unutmak mümkünmü
canım yine tüp bebeğe başlıyomuşsun,dualarım seninle...inş.bu sefer olur Rabbimin iznişyle
dafniya kız sen nerelerdeydib bakem,yokluğun tabikide hissediliyo
ablan nasıl ,hala internet bişi çözülememiş akşamcı olmadığına göre
canım gönderteyim burdan size bi internetçi ben
neyse herşey yolunda dimi canım
ayşa035 canım sende korkuttun bizi ama baksana prenses annesine çekmiş
gelmek için sabırsızlanıyor....
krizantem canım sen nasılsın,
asbelove en taze anne sen nasılsın
nasıl gidiyo
herşey yolundaır inş
muhatım sen napıyon bakem..
kaç cüz okudun merak ettim
bana yetişebildin mi acaba
evet canım kızlar ne alemde bir geçmişe bakayım dedimm..peki sen ne alemdesin??????
iyiyim canım çok şükür
muhat çaldırdı bende girdim ama muhat yok
sen nasılsın
sana bişi sorcam
ben hani geçen ameliyat ve tedavilerimden bahsetmiştim
yok yok bende demiştim
sen beni geçmişsin
merak ettim biliyorum mutlaka bahsetmişsindir ama ianan aklımda değil
kaç gündür aklıma takıldı senide bulmuşken bi sorayım dedim
tabi bahsetmek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?