Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

insallah canim gorursun sende benimkisi daha donmemis yani pozisyon almamis gobusumun yukarisindaydi dun kafayla popo ayni hizadaymis sanirim donmeye calisiyor insallah bende gorebilirim

doner canım allahın ıznı ıle benımkı gobegımın ustubu tekmelıyo
canım ben normal dogumdan korkuyorum ya
dun esıme acaba donmesemıydı dıyorum guluyor

doner canım allahın ıznı ıle benımkı gobegımın ustubu tekmelıyo
canım ben normal dogumdan korkuyorum ya
dun esıme acaba donmesemıydı dıyorum guluyor

canim korkma tatlim herkes doguruyor Rabbimin izniyle bizde dogurabiliriz insallah bilmedigimiz bir durum ondan korkuyorsundur

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız

Var mı güzel haberler

Ben bugün adet oldum,herşeyin hayırlısı En son günüme baktım,buraya ayın 18'inde yazmışım adet oldum diye,adet gibi değil lekelenme şeklindeydi o,yinede oruçlarımı tutmadım...Aradan 12 gün geçti şimdi yine geldi.....18'indeki kırmızılardan öncede yine lekelenme gibi olmuştu,hatta yerleşme kanaması belkide demiştim... Anlamadım bu ne böyle :26: 5 cüzüm kalmıştı Hatim bitmesine,öyle üzülüyorum ki bunun için İnşaallah kısa sürer hemen biter,yetiştiririm... :18:

Bende haberler böyle kızlar...Şer gibi görünüyo ama bilemeyiz ki,neler gizli şer gördüklerimizde...Rabbim hayır versin,hakiki teslimiyet nasip etsin

doğumu anlatıp korkutan çok oldu canım ya

Rabbimin izniyle bir avazda kurtulacagiz kendini dusunupte uzme tatlim hersey guzel olacak

biz iyiyiz eslem teyzesi vakit dolduruyoruz dedigin gibi vardir bundada bir hayir ben gecen yil 29 gun tutmustum 30.gun aksam ustu kirmizilar gelmisti

kızlar komşular çağırdı da sanırım biraz gecikeceğim.
arada bi yeni konulara bakın. şükredeceksiniz bence

İngiltere’de bir kadın, hamileliğinden habersiz olarak karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurmasından sadece 15 saat sonra doğum yaptı
İngiltere’de yaşayan 41 yaşındaki Amanda Ross, karın ağrısı şikâyetiyle önceki gün doktorunu ziyaret etti.
İngiliz kadın, şikayetinin, hamileliğinden kaynaklandığını öğrenmesinden sadece 15 saat sonra ilk çocuğunu doğurdu. Kadının en az 7 aylık hamile olduğu, doktorun talep ettiği hemşire tetkikinden sonra ortaya çıktı.

Sezaryenle dünyaya getirilen kız bebek Chloe’un annesi Amanda “Hamile olduğumu bana söylediklerinde verdiğim tepki, tam anlamıyla dehşetti” derken önceki evliliğinden çocuğu bulunan 53 yaşındaki baba Paul de aynı şaşkınlıkla tepki verdi:
“İlk öğrendiğimde, ’Bu da şimdi nereden çıktı’ diye düşündüm, halen şoktayım!”

bacılarımmmm bende 1 ayetel kürsi hatimi yapayımmmm birde sayı verirseniz 41 yasin okunacaksa şimdilik 3 yasin alayım ...
Rabbim ülkemizi fitnelerden fesatlardan, müslüman aleminide savaşlardan korusun... şu mübarek günler hayrına ALLAHIM dualarımızı kabul eylesin inşallah...

canım nasıl özlettin kendini yaaaaaaa

bende sizi çoook özledim ttnete resti çektim artık yeter dedim bağlayacaksınız bağlayın şu interneti kk ya gircem ben yaff dedim...alt yapıydı üst yapıydı derken tam 5 günde bağladılar rezillik yaaa...

dafni hayırlı olsun internetin
kız iyi yapmışsın resti çekmişsin
ohhhhhhhh rahat rahat girersin şindik
desene sende akşamcı oldun

belki uykusuzluktan şikayet ederiz belli olmaz kuluz neticede ama yavrularımızın yüzüne her baktığımız Onu yaratana birmilyonkez şükrederiz adım gibi eminim..amin yarabbim sönsün o ateş hayırlı evlat yetiştirmek olsun derdimiz tasamız

çok geçmiş olsun canım allaha şükür geçiciymiş tez vakitte geçsin inşallah..Allah başka dert vermesin dediğin gibi bundan sonrası iyi olsun

çok geçmiş olsun canım allaha şükür geçiciymiş tez vakitte geçsin inşallah..Allah başka dert vermesin dediğin gibi bundan sonrası iyi olsun

sağol canım anladım sen geçmişi okuyosuuuuuuuuuuuuuun
bekle bekle dedim niye yazmıyo

canım Türkiye gündemi için masumların öldürülmesi bir grup aşırının çıkardığı yargara kadar haber değeri taşımıyor...ingiliz kraliyet ailesinde doğan çip 200 masumun ölümünü gölgede bıraktı isyan edesim var çok kötü.

evet canım malesef
o yüzden bizde bişiler yapalım dedik
nasipse bu liste tamamlandığında onlara bağışlıyalım dedik
birde ayetel kürsi ve ihlas okuyalım
inşaallah razısınızdır
böyle düşündük ama sizinde fikiriniz önemli tabi
ama biliyorum ki aramızda buna hayır diyecek hiç kimse yok

hehehe çözdüm tam 4 saat boyunca mütemadien aradım müşt.hizmetlerini tevafuk 2 kere üst üste aynı kişi çıktı :) tayfun kardeş az fırça yemedi benden hakkını helal eder inşallah

evet canım kızlar ne alemde bir geçmişe bakayım dedimm..peki sen ne alemdesin??????

iyiyim canım çok şükür
muhat çaldırdı bende girdim ama muhat yok
sen nasılsın
sana bişi sorcam
ben hani geçen ameliyat ve tedavilerimden bahsetmiştim
yok yok bende demiştim
sen beni geçmişsin
merak ettim biliyorum mutlaka bahsetmişsindir ama ianan aklımda değil
kaç gündür aklıma takıldı senide bulmuşken bi sorayım dedim
tabi bahsetmek istersen

tabiki mahsuru yok canım artık alıştım..

canım benim tüplerin ikisine açılmayacak şekilde tıkalı yani tüpten başka çare yok
prolaktinim yüksek
fsh yüksek (çok az adet görüyorum)
rahim küçük
rahim duvarı ince (sebebi bilinmiyor eğer korktuğumuz gibiyse enfeksiyona bağlı düzelme olasılığı da yok) tedavisi var elbette östrojen ilaçları ama hem bir yere kadar işe yarıyor hemde meme kitleri (iyi huylu) var östrojen kullanmam riskli..tüp bebekte genel cerrahi ile tüpçü arasında mekik dokuyorum.en son cerrah östrojene başlayınca yine gel dedi.
kanda pıltılaşma var düşük riskim yüksek

bunlar bildiklerim daha bilmediklerimde vardır Allah bilir ama anne olcam bende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…