işin şakası bi tarafa burda köyden süt meyve falan veriyorlar maşaallah tam elli şişe meyve konservesi yaptım üçer kavanoz çilek ve kaysı reçeli kaysı marmelatı... ki buların hiç birinden anlamayan ben şef olup çıktım piyasalarda geziniyom.))) tarif bilem veriyom:)))) mesela gelen süt fazla ise kaynattıktan sonra temz konserve şişelerine kaynar kaynar koyup kapatıyorz kapağını vee bozulmadan rahat 15 20 güne yakın duruyoooorrr..
hımmm yalanda kullanıyorlar bak kays
selam canım sen nasılsın bakem,
iyisin sen demi kızzzzzz,çok az geliyosun artık.
kız niye öyle diyosun bi yoğurt yapmamıştım :)
kv gönderiyodu. son 1 aydır göndermedi ben de isteyemem zaten iş başa düştü :)
yaptım bi çılgınlık.
tuttu ama haaaaaa
Rabbimin izniyle bir avazda kurtulacagiz kendini dusunupte uzme tatlim hersey guzel olacak
biz iyiyiz eslem teyzesi vakit dolduruyoruz dedigin gibi vardir bundada bir hayir ben gecen yil 29 gun tutmustum 30.gun aksam ustu kirmizilar gelmisti
canm süt kaynar olacak kaynayıpaltını kapatır kapatmaz sıcağıyla kavanozla ve kapat tıpkı konserve melemen yapar gibi biz rahat 10 gün kullanıyoz arkadaşım 20 yi gördüğünü söylemştihadi yaa..bende aliyorum ciftlikten sut...gecenlerde icine cay dokuldu bi tencere sutu attim bende kendim yapmaya calisiyorum yapabildigimce,ama sutun bu sekilde saklandigini bilmiyordum
anammmmmmmmmmmmm kız nasıl oldu3 5 iyi sen beni gorsen Allaaaah..hele simdi kimsede kalmadi sikildikca ver ha..
iyim canim sukurler olsun biraz sikintiliyim,bizimkileri izine yolladim oruc,is iftar kosturuyorum iste..her gunumuze sukur olsun...kizlar bana bi fatiha okuyun da icimdeki sikinti gitsin cok sikiliyo icim,herifinen aramizda limoni kustu bana,isin tuhafi niye kus onu bilmiyorum,ansinin evine kus gitti
ne kadar zor ellerini yumruk yap kafurun suresini oku ve yumruklarını aç.... acizane bide benm tavsiyem olacak bunu yaprken cama yada balkona çık temz havade derin nefes alarak yap bu benm tavsiyem ama....
canım ben bahlışıya çok sık gidiyorum zaten.yakın oladık keşke muhat bahşılıda yahşihandan fatihden misafirler geldi... ellerine bi bohça yapıp göndereydim sana
hahhhh seyyanı aratmadın şimdiay temelli çamura batıyoruz galibahemen konuyu değiştirem....
.........aaaa muhat sen evde yoğurt yapmamışmıydı bu güne kadarohoooo biz evde iskender bile yapıp yine evde yaptığımız yoğurduda üstüne cila yapıyoz...ayyy hamarat hanımın hali başka oluyo tabe eee napacan
kızlar eslem bende dahabilgiliçaktırmıyo kerata:)) tabi ozaman yapabilirsin o gecede.... ayet okunmuyo o durumlarda ayetlemünacatda bulunmadan yapabilirsin tabi ama ben hiç kendi hatim duamı kendim yapmam yani yapılırken orda bulunurum ama toplu kalabalık biyerde yapılır...hem niye regl oluyorsunkayscım konu açılmışken aklıma geldi senin eşin din görevlisiydi bilgin vardır mutlaka soru şu
hatim bittikten sonra duası yapılıp bağışlanıyorya hemen bitirince yapmasak sakıncası varmı? kadir gecesinde yapmak istiyorum belli değil ya hangi gece olduğu yakalarsam inşallah birde son 10 günde olabilir ama ben çok pardon regl olcam o şekilde hatim duası okuyabilirmiyim.
muhat be iğne oyası yapıyorum ama sana zevkl bi işaha söyleyim punch nakışı çok kolay laf aramızda kışın eşim bile denemişti..... yani okadar kolay sadece iğneyi batırıp çıkarıyorsuncanım ben bahlışıya çok sık gidiyorum zaten.
sen gelmiycen mi bahşılıya? gel de topal dedeye gidek :)
eşimle bi kaçamak yaptık oraya türbeye girdik bi tuhaf olduk:26:
hahhhh seyyanı aratmadın şimdi
ben de yapıyorum iskender vb.
aaaa bi yoğurt bi de iğne oyası yapamıyorum şu hayatta.
yapıyorum geri kalanını bikerem
son cümlene bayıldımmmmmmmmmmkızlar eslem bende dahabilgiliçaktırmıyo kerata:)) tabi ozaman yapabilirsin o gecede.... ayet okunmuyo o durumlarda ayetlemünacatda bulunmadan yapabilirsin tabi ama ben hiç kendi hatim duamı kendim yapmam yani yapılırken orda bulunurum ama toplu kalabalık biyerde yapılır...hem niye regl oluyorsunhamile olsana
canım benim nasıl yapıldıgını izlemem lazım ilk.muhat be iğne oyası yapıyorum ama sana zevkl bi işaha söyleyim punch nakışı çok kolay laf aramızda kışın eşim bile denemişti..... yani okadar kolay sadece iğneyi batırıp çıkarıyorsun
izlenecek bişey yok kız ben burdan anlatsam sen görmeden yaparsın sadece iğnesi özel kalem gibi böyle kabartma duruyo pano kırlent havlu hatta eski kazaklara yeni hava vermek için bile yapılır...canım benim nasıl yapıldıgını izlemem lazım ilk.
maşaallah canım mağrifetli gacısın
krlent miizlenecek bişey yok kız ben burdan anlatsam sen görmeden yaparsın sadece iğnesi özel kalem gibi böyle kabartma duruyo pano kırlent havlu hatta eski kazaklara yeni hava vermek için bile yapılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?