Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım yaa tabi sende anne olacaksın
hepimiz olacaz inşaallah
kimler kimler anne oluyor
bazen duyuyoruz
Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan
ama vakit zaman
bizim vaktimizde gelecek birgün
anne olacağız inşaallah
ümitsizlik şirkmiş
bizde ümidimizi hiç kaybetmeyeceğiz
ben ümidi muma benzetiyorum
bazen ışığı azalıyo ama hiç sönmüyo
o yüzden kimi zaman bizimde ışığımız azalsada o ışık hep var
ve birgün en aydınlık zamanını gösterecek bize

Son düzenleme:

ben kendi adıma seve seve kabul ederim canım insalığımdan utanıyorum zaten birşeyler yapmak lazım en azında duamız olsun tüm mazlumlar için dünyanın heryerinde zülum gören kardeşlerimize bağışlayalım

herşey bir yana bazen yaşımdan dolayı telaşa kapılıyorum laf aramızda sonra topla kendini kızım diyorum..Haşa Allah senin yaşının bilmiyormu bekletiyorsa vardır bir bildiği diyorum..Evlatsızlık bana sabretmeyi ve ümidi kaybetmemeyi öğretti buna da şükür elde var iki..

Son düzenleme:

ah canım hep genç anne olmayı istedik ama nasip
dediğin gibi yaşlar ilerliyo
napalım
amenna ve saddakna demekten başka ne yapabiliriz
evet
evlatsızlık insana sabretmeyi
ümidi kesmemeyi öğretiyo

sanırım çıkmışsın aşağıda gözükmüyosun
bende çıkayım ve sahur hazırlıyayım yavaş yavaş
yarın görüşürüz inşaallah

Allaha emanet ol canım

çıkmamıştım kötü alışkanlık molası vermiştim o arada kk atmış beni.genç anne olamayacağız ama yaşını göstermeyen anneler olcaz:) aynen O'ndan gelene boynumuz kıldan ince Hacer olamadıysak Sare oluruz bizde....
sende allaha emanet ol canım kolay gelsin

Son düzenleme:
çıkmamıştım kötü alışkanlık molası vermiştim o arada kk atmış beni
sende allaha emanet ol canım kolay gelsin

aaaaaaa sendedemi var o alışkanlık
kimse duymasın bendede
neyse canım hadi görüşürük
öptüm seni

aaaaaaa sendedemi var o alışkanlık
kimse duymasın bendede
neyse canım hadi görüşürük
öptüm seni

aaaaa....tamam kimseye sölemem Allah iyiliğini versin hiç yakıştıramadım kafamdaki seyyan profiline bak şimdi ne kaa ayıp aslında hiçbir hanımefendinin eline yakışmıyor ya Allah kurtarsın hepimizi..görüşürük canım

nerdesin çaldırdın girdim yoksuuuuuuuuuuuun
kocam zorla aldı pc yi
amain canı inşaallah.
ama senden bi ricam var.
3 yasinden birini ecrin\aslı arkadaşımız için okur musun?
500 yasin okumaya niyetli de tamamlanamadı henüz sayı.

seyyan yanlışmı anladım ben siz sigara kullanmıyonz demi benim yanlışlığım
evet evet evet siğara içiyo bunlar

kızlarrrr insanlık için küçük ama aile ekonomim için çok büyük bişi yaptım :):):):)
evde yoğurt yaptım

napcanız bişe şimdi:18::18::18: toplum dışına itmeyin ama çok içmiyoz zaten günde 3-5 tane o kadar...

allah cızırtını vermeye muhat:)))) oooo ben saymayım evde yaptıklarımı köyde yaşamak bi başka canım siz şehirliler gibi hazıra komuyoz harıl harıl çalışıyoz:)) şaka maka hzır yoğurdu hiç yiyemiyorum ben ya mecbur kalmadıkça almıyorum hazır yoğurt en son bu gün aldık

yok yok kullanmıyoz
hımmm yalanda kullanıyorlar bak kays

selam kizlaar nasilsiniz
selam canım sen nasılsın bakem,
iyisin sen demi kızzzzzz,çok az geliyosun artık.
kız niye öyle diyosun bi yoğurt yapmamıştım :)
kv gönderiyodu. son 1 aydır göndermedi ben de isteyemem zaten iş başa düştü :)
yaptım bi çılgınlık.
tuttu ama haaaaaa

işin şakası bi tarafa burda köyden süt meyve falan veriyorlar maşaallah tam elli şişe meyve konservesi yaptım üçer kavanoz çilek ve kaysı reçeli kaysı marmelatı... ki buların hiç birinden anlamayan ben şef olup çıktım piyasalarda geziniyom.))) tarif bilem veriyom:)))) mesela gelen süt fazla ise kaynattıktan sonra temz konserve şişelerine kaynar kaynar koyup kapatıyorz kapağını vee bozulmadan rahat 15 20 güne yakın duruyoooorrr..

kızlar salavat topiği açılmış.
bi ara oraya da göz atalım olur mu?
niyetlerimiz bir nasılsa

napcanız bişe şimdi:18::18::18: toplum dışına itmeyin ama çok içmiyoz zaten günde 3-5 tane o kadar...
3 5 iyi sen beni gorsen Allaaaah..hele simdi kimsede kalmadi sikildikca ver ha..
aleyküm selam canım hayırlı geceler.nasılsın?

iyim canim sukurler olsun biraz sikintiliyim,bizimkileri izine yolladim oruc,is iftar kosturuyorum iste..her gunumuze sukur olsun...kizlar bana bi fatiha okuyun da icimdeki sikinti gitsin cok sikiliyo icim,herifinen aramizda limoni kustu bana,isin tuhafi niye kus onu bilmiyorum,ansinin evine kus gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…