kızlar eslem bende dahabilgiliçaktırmıyo kerata:)) tabi ozaman yapabilirsin o gecede.... ayet okunmuyo o durumlarda ayetlemünacatda bulunmadan yapabilirsin tabi ama ben hiç kendi hatim duamı kendim yapmam yani yapılırken orda bulunurum ama toplu kalabalık biyerde yapılır...hem niye regl oluyorsunhamile olsana
canım ben bahlışıya çok sık gidiyorum zaten.
sen gelmiycen mi bahşılıya? gel de topal dedeye gidek :)
eşimle bi kaçamak yaptık oraya türbeye girdik bi tuhaf olduk:26:
hahhhh seyyanı aratmadın şimdi
ben de yapıyorum iskender vb.
aaaa bi yoğurt bi de iğne oyası yapamıyorum şu hayatta.
yapıyorum geri kalanını bikerem
kızlar çıkıyorum aeo hepinz
hatunlar acil çıkıyorum
biliyodum böyle diyeceğini bende yakıştıramıyorum kafamdaki seyyan profiline ayyyyyyyyy utandım yaaaaaa....tamam kimseye sölemem Allah iyiliğini versin hiç yakıştıramadım kafamdaki seyyan profiline bak şimdi ne kaa ayıp aslında hiçbir hanımefendinin eline yakışmıyor ya Allah kurtarsın hepimizi..görüşürük canım
keşki yanlış anlasaydınseyyan yanlışmı anladım ben siz sigara kullanmıyonz demi benim yanlışlığım
hhaaa haaaaaaaaaaaaaayyyyyy hayyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykızlarrrr insanlık için küçük ama aile ekonomim için çok büyük bişi yaptım :):):):)
evde yoğurt yaptım
napalım arada alıyolar elimizden zorla yakında mühürlemezlerse iyikocam zorla aldı pc yi
amain canı inşaallah.
ama senden bi ricam var.
3 yasinden birini ecrin\aslı arkadaşımız için okur musun?
500 yasin okumaya niyetli de tamamlanamadı henüz sayı.
evet evet evet siğara içiyo bunlar
tutar tutar ilkinde acemi şansı oluyohımmm yalanda kullanıyorlar bak kays
selam canım sen nasılsın bakem,
iyisin sen demi kızzzzzz,çok az geliyosun artık.
kız niye öyle diyosun bi yoğurt yapmamıştım :)
kv gönderiyodu. son 1 aydır göndermedi ben de isteyemem zaten iş başa düştü :)
yaptım bi çılgınlık.
tuttu ama haaaaaa
kıııııııııııız senin eline su falan dökemem öperim o eli sadece maaşallahişin şakası bi tarafa burda köyden süt meyve falan veriyorlar maşaallah tam elli şişe meyve konservesi yaptım üçer kavanoz çilek ve kaysı reçeli kaysı marmelatı... ki buların hiç birinden anlamayan ben şef olup çıktım piyasalarda geziniyom.))) tarif bilem veriyom:)))) mesela gelen süt fazla ise kaynattıktan sonra temz konserve şişelerine kaynar kaynar koyup kapatıyorz kapağını vee bozulmadan rahat 15 20 güne yakın duruyoooorrr..
he heeeeşurda bi ilki paylaşım dedim yaaaaa,
hemen bastırdın beni kays
allahtan seyyan yok valla fırsatı varken ezerdi beni bu konuda:)
bende isteremyakın oladık keşke muhat bahşılıda yahşihandan fatihden misafirler geldi... ellerine bi bohça yapıp göndereydim sana
dafni ya süper süper süper..ay temelli çamura batıyoruz galibahemen konuyu değiştirem....
.........aaaa muhat sen evde yoğurt yapmamışmıydı bu güne kadarohoooo biz evde iskender bile yapıp yine evde yaptığımız yoğurduda üstüne cila yapıyoz...ayyy hamarat hanımın hali başka oluyo tabe eee napacan
hadi ordan sen börekte açamıyooooooooooncanım ben bahlışıya çok sık gidiyorum zaten.
sen gelmiycen mi bahşılıya? gel de topal dedeye gidek :)
eşimle bi kaçamak yaptık oraya türbeye girdik bi tuhaf olduk:26:
hahhhh seyyanı aratmadın şimdi
ben de yapıyorum iskender vb.
aaaa bi yoğurt bi de iğne oyası yapamıyorum şu hayatta.
yapıyorum geri kalanını bikerem
aynen bayıldımson cümlene bayıldımmmmmmmmmm
ay hayır olsun bebiş mi geliyokrlent mi
canım burda o dediğini bilen de pek ypk sanırım çünkü hiç rastlamadım.
aaaaaaa bugün ne oldu.
uyuyodum bi baktım aaaaa yavru güvercin :)içeri girmiş yatagımın yanına hemde
hemen çıkınkızlar çıkıyorum aeo hepinz
heh sende çıkhatunlar acil çıkıyorum
hııhhh organik gıdanın hastasıyım ev yoğurdunun ustasyım..iğne oyası bilmem ama kurdele nakışı yaparım heidi görse çiçekleri gerçek sanır sepetini kapar toplamaya kalkar inan olsun..
GÜNAYDIN ARKADAŞLARNASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUN İNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ
hepinize günaydın arkadaşlarımmmmmmmm
nasılsınız bakalım iyimisiniz
cok şükür iyiyim canım da bi kasık agrım var dünden beri sorma gitsin adet oldugum zamanlardan daha şiddetli:26:Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın
cok şükür iyiyim canım da bi kasık agrım var dünden beri sorma gitsin adet oldugum zamanlardan daha şiddetli:26:
anlamadımki noluyoo:44::44:
yooooookkkkk inat ettim yapmıcam bayram sabahı yapcam canımSen bir test daha yapsana kuzum
yooooookkkkk inat ettim yapmıcam bayram sabahı yapcam canım
hayırlısı olsun canım yaa hiç zannetmiyorum umutta etmiyorum acıkcası ama negetif görcem için test yapmak istemiyorum o yüzden beklicem bayramı hem test yapsam eşimde kızar biliyon işte yeni yaptın yok bile bile niye test yapıp üzüyon kendini diye çok kızar o yüzden bayram sabahı gizlice yapcamÇifte bayram yaparsın o zaman inşallah canımmm
hayırlısı olsun canım yaa hiç zannetmiyorum umutta etmiyorum acıkcası ama negetif görcem için test yapmak istemiyorum o yüzden beklicem bayramı hem test yapsam eşimde kızar biliyon işte yeni yaptın yok bile bile niye test yapıp üzüyon kendini diye çok kızar o yüzden bayram sabahı gizlice yapcam
ne diyeyim inşallah canım...sen nasılsın..toparlandınmı birazHayırlısı olsun hakkında inşallah çift çizgiyi görürsün canım.
Bayram sonrası güzel haberini bekliyoruz inşallah.
ohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkkbende sizi çoook özledim ttnete resti çektim artık yeter dedim bağlayacaksınız bağlayın şu interneti kk ya gircem ben yaff dedim...alt yapıydı üst yapıydı derken tam 5 günde bağladılar rezillik yaaa...
biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
dafni hayırlı olsun internetin
kız iyi yapmışsın resti çekmişsin
ohhhhhhhh rahat rahat girersin şindik
desene sende akşamcı oldun
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzzşurda bi ilki paylaşım dedim yaaaaa,
hemen bastırdın beni kays
allahtan seyyan yok valla fırsatı varken ezerdi beni bu konuda:)
kaysımmm nasılsınnnnnne kadar zor ellerini yumruk yap kafurun suresini oku ve yumruklarını aç.... acizane bide benm tavsiyem olacak bunu yaprken cama yada balkona çık temz havade derin nefes alarak yap bu benm tavsiyem ama....
günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktııııGÜNAYDIN ARKADAŞLARNASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUN İNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ
günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhhhepinize günaydın arkadaşlarımmmmmmmm
nasılsınız bakalım iyimisiniz
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmmGünaydın canım.
Amin Rabbim senin de göbüşünü doldursun inşallah en yakın zamanda
Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın
kuzum ademi denir bilmiyorum ama biliyosun ben gecen hafta salı günü daha batıma 1 hafta varken 4-5 damla kırmzı gördüm daha sonrada 2-3 gün sildikçe kahve lekelenmem oldu c.tesi test yaptım negatifti yani olmadıgını biliyorum ama yinede bakıcam bayram sabahı...günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
kuzum ademi denir bilmiyorum ama biliyosun ben gecen hafta salı günü daha batıma 1 hafta varken 4-5 damla kırmzı gördüm daha sonrada 2-3 gün sildikçe kahve lekelenmem oldu c.tesi test yaptım negatifti yani olmadıgını biliyorum ama yinede bakıcam bayram sabahı...
yani sende heveslenme canım
canım bahsettimmi bilmiyorum ama bende senin gibiym hatta adetime 1 hafta varken ilk gün gördüm kırmızı bidaha sildikçe..hala hastalanmadım canım bugünde tık yok
canım bahsettimmi bilmiyorum ama bende senin gibiym hatta adetime 1 hafta varken ilk gün gördüm kırmızı bidaha sildikçe..
ve bu sanırım adet oluyo canım o yüzden umutlanma çünkü umutlandıkca adetin gelmezki zaten stresten dahada gecikir..
senin sanırım 16 gün filan olmustu ve kaç kez test yaptın biliyorum bunu söylemekte kolay değil ama olsaydı cıkardı yada imkanın varsa git kanda bi daha baktır canım...
benim normal bat günüm ayın 28 iydi daha 3 gün geçti veben c.tes. test yaptım negetifti kanda baktrma şansımda yok biliyorum bebişte yok ama yinede bayram sabahı bi daha test yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?