Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

vay kerata yakalarım ben onu bu muhitte soru yağmuruna tutcam görsün o eee o zaman çepte dursun hatim o geceye saklayam bağışlanmasını sıkı takipteyim inşallah yakalarım o geceyi...cevap için teşekkürler canım

artık bu aydan geçti ama önümüzdeki ay bir deneyem bakem hamile olmayı..daha önce hiç olmadım biraz acemilik var tabi inşallah olabilirim

hııhhh organik gıdanın hastasıyım ev yoğurdunun ustasyım..iğne oyası bilmem ama kurdele nakışı yaparım heidi görse çiçekleri gerçek sanır sepetini kapar toplamaya kalkar inan olsun..

biliyodum böyle diyeceğini bende yakıştıramıyorum kafamdaki seyyan profiline ayyyyyyyyy utandım ya
seyyan yanlışmı anladım ben siz sigara kullanmıyonz demi benim yanlışlığım
keşki yanlış anlasaydın
kızlarrrr insanlık için küçük ama aile ekonomim için çok büyük bişi yaptım :):):):)
evde yoğurt yaptım
hhaaa haaaaaaaaaaaaaayyyyyy hayyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
napalım arada alıyolar elimizden zorla yakında mühürlemezlerse iyi
tutar tutar ilkinde acemi şansı oluyo
kıııııııııııız senin eline su falan dökemem öperim o eli sadece maaşallah
şurda bi ilki paylaşım dedim yaaaaa,
hemen bastırdın beni kays
allahtan seyyan yok valla fırsatı varken ezerdi beni bu konuda:)
he heeeekızım elime çok fena koz geçti kullanmazmıyım ben bunu
yakın oladık keşke muhat bahşılıda yahşihandan fatihden misafirler geldi... ellerine bi bohça yapıp göndereydim sana
bende isterem
dafni ya süper süper süper..
hadi ordan sen börekte açamıyoooooooooon
son cümlene bayıldımmmmmmmmmm
aynen bayıldım
krlent mi
canım burda o dediğini bilen de pek ypk sanırım çünkü hiç rastlamadım.
aaaaaaa bugün ne oldu.
uyuyodum bi baktım aaaaa yavru güvercin :)içeri girmiş yatagımın yanına hemde
ay hayır olsun bebiş mi geliyo
kızlar çıkıyorum aeo hepinz
hemen çıkın
hatunlar acil çıkıyorum
heh sende çık
hııhhh organik gıdanın hastasıyım ev yoğurdunun ustasyım..iğne oyası bilmem ama kurdele nakışı yaparım heidi görse çiçekleri gerçek sanır sepetini kapar toplamaya kalkar inan olsun..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUNİNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ

hepinize günaydın arkadaşlarımmmmmmmm
nasılsınız bakalım iyimisiniz

Günaydın canım.
Amin Rabbim senin de göbüşünü doldursun inşallah en yakın zamanda

Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın

Çifte bayram yaparsın o zaman inşallah canımmm
hayırlısı olsun canım yaa hiç zannetmiyorum umutta etmiyorum acıkcası ama negetif görcem için test yapmak istemiyorum o yüzden beklicem bayramı hem test yapsam eşimde kızar biliyon işte yeni yaptın yok bile bile niye test yapıp üzüyon kendini diye çok kızar o yüzden bayram sabahı gizlice yapcam

Hayırlısı olsun hakkında inşallah çift çizgiyi görürsün canım.
Bayram sonrası güzel haberini bekliyoruz inşallah.

ohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkk

dafni hayırlı olsun internetin
kız iyi yapmışsın resti çekmişsin
ohhhhhhhh rahat rahat girersin şindik
desene sende akşamcı oldun
biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
özledim sizinle muhabbet etmeyiiiiii
senin gözün nasıl oldu tatlımmm
şurda bi ilki paylaşım dedim yaaaaa,
hemen bastırdın beni kays
allahtan seyyan yok valla fırsatı varken ezerdi beni bu konuda:)
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzz
ne kadar zor ellerini yumruk yap kafurun suresini oku ve yumruklarını aç.... acizane bide benm tavsiyem olacak bunu yaprken cama yada balkona çık temz havade derin nefes alarak yap bu benm tavsiyem ama....
kaysımmm nasılsınnnnn
günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktıııı
kolay gelsin canımmm
günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
Günaydın canım.
Amin Rabbim senin de göbüşünü doldursun inşallah en yakın zamanda

Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmm

günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
kuzum ademi denir bilmiyorum ama biliyosun ben gecen hafta salı günü daha batıma 1 hafta varken 4-5 damla kırmzı gördüm daha sonrada 2-3 gün sildikçe kahve lekelenmem oldu c.tesi test yaptım negatifti yani olmadıgını biliyorum ama yinede bakıcam bayram sabahı...
yani sende heveslenme canım

hala hastalanmadım canım bugünde tık yok

hala hastalanmadım canım bugünde tık yok
canım bahsettimmi bilmiyorum ama bende senin gibiym hatta adetime 1 hafta varken ilk gün gördüm kırmızı bidaha sildikçe..
ve bu sanırım adet oluyo canım o yüzden umutlanma çünkü umutlandıkca adetin gelmezki zaten stresten dahada gecikir..
senin sanırım 16 gün filan olmustu ve kaç kez test yaptın biliyorum bunu söylemekte kolay değil ama olsaydı cıkardı yada imkanın varsa git kanda bi daha baktır canım...

benim normal bat günüm ayın 28 iydi daha 3 gün geçti veben c.tes. test yaptım negetifti kanda baktrma şansımda yok biliyorum bebişte yok ama yinede bayram sabahı bi daha test yapayım diyorum

neden kanda baktırmıyosun ya hamileysen idrar testinde 10 günde anca belli oluyo ama kanda hemen oluyo ben test yaptım biliyom olmadığını zaten bi sürü ağır iş yağtım yok diye nese ama sen kesin bi baktır kanda bekleme bence hem biraz rahatlarsın kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…