belki bozuk değildir canım ya...Kızlar ben evde test yaptım ve anında 2.çizgi çıktı.
Ama sorun şu ki çıkan 2.çizgi beyaz.
Test bile benimle kafa buluyor ya
O kadar testin içinde bozuk olanı buldu beni ne bu yaaaaa
belki bozuk değildir canım ya...
bende ilk 2.çizgi çıktı yazdığını okuyunca gerisini okumadan çok sevindim inan ki..
ne kadar gecikti peki :26::26:Kesin bozuktur canım beyaz çizgi mi olur yaaaaa
Sinirlerim alt üst oldu.
Kırmızılar teşrif ederse üzülmeyin gelmemesi daha zor inan ki canım
amiin canımselamun aleyküm arkadaşlar.hepinizin kadir gecesi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim bu gecenin ve Peygamberimizin hatrı şerifine hepimizin kanayan yarasını dindirsin en yakın zamanda hepimiz bebişlerimizi göbişlerimize alırız inşallah
Rabbim kimin ne derdi varsa gidersin.hastalara şifalar,dertlilere devalar versin ,herkesin maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidersin gönlünün ne hayırlı dileyiğle varsa versin inşallah.hepiniz dualarımdasınız sizlerinde dualarında bulunmak dileyiğle tekrar hayırlı kandiller
selamun aleyküm arkadaşlar.hepinizin kadir gecesi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim bu gecenin ve Peygamberimizin hatrı şerifine hepimizin kanayan yarasını dindirsin en yakın zamanda hepimiz bebişlerimizi göbişlerimize alırız inşallah
Rabbim kimin ne derdi varsa gidersin.hastalara şifalar,dertlilere devalar versin ,herkesin maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidersin gönlünün ne hayırlı dileyiğle varsa versin inşallah.hepiniz dualarımdasınız sizlerinde dualarında bulunmak dileyiğle tekrar hayırlı kandiller
ne kadar gecikti peki :26::26:
kırmızılar geldiği için bi yandan seviniyo insan ee biliyosun bi yandanda 9 ay gelmesin istiyo
AMİİN canım kandil günü ne güzel dua bu....Aminnnnnnnnnnnnn canım sana da hayırlı kandiller
2.adet dönemim geldi desem
Senin ki 9 ay gelmesin inşallah bebişin yerleşsin göbüşe emi :)
AMİİN canım kandil günü ne güzel dua bu....
annenler geldimi
ema bi dahatest yaptın mı
Yok kuşum gelmedi bayramın 1.günü gelecekler inşallah
şimdiden gözünaydın o zaman
yaaa görünmezsingöremiyom seni merak ediyom bu kız nerelerde geziyo
sanada hayırlı iftarlar......Sağol canım.
Nerelerde gezmiyorum ki
Ama şimdi çıkıyorum.
Mutfağa girme vakti :)
Hayırlı iftarlar canımcımDualarda buluşalım inşallah
Allah razı olsun canımamiin canımsanada hayırlı kandiller........
Aminnnnnnnnnnnnn canım sana da hayırlı kandiller
sağol canım Allah razı olsun
canım inşallah o beyaz çizgi pembe olur ve meleğin seninle olur dualarım seninle
2.adet dönemim geldi desem
Senin ki 9 ay gelmesin inşallah bebişin yerleşsin göbüşe emi :)
Allah razı olsun canımamiin canımsanada hayırlı kandiller........
canım inşallah o beyaz çizgi pembe olur ve meleğin seninle olur dualarım seninle
Canimm gecmis olsun cokkk Rabbim tez zamanda sifa nasip eder insallah dualarim sizinlearkadaşlar dedem rahatsızdı akciğer ameliyatı olmustu 1 ay önce...
şimdi ise sabahtan beri olmadık seyler görüp konusuyomus
nolur dedem için bi dua okuyuverin Allah rızası için cok üzüldüüümmmm
Kiz msj basinda havalara uctum sonra hepsi suya dustu tekrarlasana testi belli mi olurKızlar ben evde test yaptım ve anında 2.çizgi çıktı.
Ama sorun şu ki çıkan 2.çizgi beyaz.
Test bile benimle kafa buluyor ya
O kadar testin içinde bozuk olanı buldu beni ne bu yaaaaa
Aminnnn hayirli kandiller kuzummselamun aleyküm arkadaşlar.hepinizin kadir gecesi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim bu gecenin ve Peygamberimizin hatrı şerifine hepimizin kanayan yarasını dindirsin en yakın zamanda hepimiz bebişlerimizi göbişlerimize alırız inşallah
Allah razı olsun canım
Canim burda misin bilmiyorum ama ben ayetel kursiyi okudum Rabbim kabul eder insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?