Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay bendd cok isterim dikis dikmeyi ama beceremedim bi kursa yazilmayi valla

Bende tunik istiyorumm
Aminnnnnnn
Aminnn Rabbim bu geceyi ibadetle gecirebilmeyi nasip etsin bizlere
Liste kaçıncı sayfada acaba isimlerinizi alacam tek tek dua edecem inşallah Rabbim kabul eder
Srn nasil bir insansin yaa Allah razi olsun sendennn

kizlar nasilsiniz bakalim ruzgarli ve hicde anormal olmayan bir sabaha uyandik ruzgarli ve soguk londrada sanirim bizim yaz bize hoscakal dedi neyse azicik olsada gunes gordukya bunada sukurler olsun dun gece hic uyumadim desem yeri as yermelerim mide bulantilarim falan hic olmadi ama sanirim dun ya usuttum yada yedigim birsey dokundu sabah 4 bucukta mide bulantisi ve soguk terlemeyle uyandim ve beklenen oldu suan birazdaha iyiyim birazdanda kizimla randevum var en son 6 mayista gormustum insallah guzel haberler alirim ondan

hepimizin kadir gecesi hayirli ve mubarek olsun dualrda bulusmak dilegi ile hepinizi opuyor ve cok seviyorum ve iyiki varsiniz en sikintili anlarimda sizlerle neselendim Rabbim benim yuzumu guldurdugu gibi sizinde yuzunuzu guldursun ve hepiniz hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alin insallah

ay bendd cok isterim dikis dikmeyi ama beceremedim bi kursa yazilmayi valla

Bende tunik istiyorumm

Aminnnnnnn

Aminnn Rabbim bu geceyi ibadetle gecirebilmeyi nasip etsin bizlere

Srn nasil bir insansin yaa Allah razi olsun sendennn

Sizi çok seviyorum sadece :)
Ve hepinizi tek tek anmak istiyorum duamda.
Unuttuklarım vardır diye listeyi istiyorum :)
Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı bu mübarek gecede.

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah bizde seni çok seviyoruz
Hayırlı kandiller

Allah razi olsun canim

Asbelove canim nasilsin bulantilarini duzene sokabildinmi?

Saatlerdir Halil Necipoğlu Vakti Seher ilahisini dinliyorum.
Günlerce dinleyebilirim galiba :)

canım ben dün 163 ayetel kürsi demiştim bugün 313 e tamamladım yani 150 tane daha ekleye bilirsin bide ihlas hatimi yapamadım ama 100 tanede ihlas okudum bilgin olsun..
bugüzel günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallahhh

Kadir Gecesi Yapılacak Duâ

"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."

Anlamı:

"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet." (Tirmizi, Daavat, 12)

Liste kaçıncı sayfada acaba isimlerinizi alacam tek tek dua edecem inşallah Rabbim kabul eder
HEYYYYYY bacımmmmm dualarında benide hatırlaman ümidiyle....

dualarda buluşuruz inşallah

benide dualarınızda unutmayın bu geceee

Dualarımdasın canım sende bizleri unutma

Merak etme bacımmm :)
Duamdasın

arkadaşlar dedem rahatsızdı akciğer ameliyatı olmustu 1 ay önce...
şimdi ise sabahtan beri olmadık seyler görüp konusuyomus
nolur dedem için bi dua okuyuverin Allah rızası için cok üzüldüüümmmm

dualarımdasın canım sende bizleri unutma

Merak etme bacımmm :)
duamdasın
allah razı olsun bacım biii mukabele

allahım acil şifalar versin bacım, başta deden olmak üzere tüm hastalarımıza edelim dua....

tamam yazdım senide şindik

yazdıım

yazdımm

onları yazdıydım zatene
koltuk sallaniiiii seyyan
aşılama ücretsiz canım ilacıda raporla alıyorsun biz rapor çıkana kadar parayla aldık 400 küsürdü rapor çıkınca parayı aldık geri seksen yada 100 lira tutmuştı tam hatırlamıyorum
ücretsiz mi :)
canım dr eşime aşılama için sayınızın artması lazım demiş. daha dün bana bunu.
üzüldüm ben doğalolur sanıyordum.
aşılamayı araştırıyoruz bakalım şimdi
sen hangi hastane gittin. ankarada olur benimkide büyük ihtimal. tavsiye edeceginiz bi yer var mı?

seyyan benm dualar tamamdır hem ayetül kürsi hem yasini şerif

eslem canın hisarda süreç nasıl işliyo ilki tutmasa ikinci deneme şansın nasıl indiim yapıyolar yoksa torpl mi?? bakalım sizin sonuçlarınıza göre belki hemen tüp demezler hayırlısıolur inşaallah hepimizin hakkında bahar85 di galiba hikayesini okudun mu? çok ibretlik bi öyküsü var.... Rabbim büyük şu mübarek gün hürmetine hayırlı bi elatla müjdelesin bizi inş. şu ramazanı şerfde...

kesinlikle gazi hastanesi derim hatta özel muayenehane düşünüyorsanızda mehmet erdem derim.... zekai tahir çok kalabalık ben zekai tahirede gittim kışın düzensiz dedimya ve gazi gibi düzenli değil daha geçen gün kırıkkalelei kk da bi bayanla knoştum mehmet edemn hastası imiş şimdi ikiz hamile:))gazinin spermogram verilen odasında duş bilem varmış:)))

Kızlar ben evde test yaptım ve anında 2.çizgi çıktı.
Ama sorun şu ki çıkan 2.çizgi beyaz.
Test bile benimle kafa buluyor ya
O kadar testin içinde bozuk olanı buldu beni ne bu yaaaaa

canım bende okumuştum duaları bu liste bu haftanın listesi mi:26::26:
canım senin ismin defterimde yazılı ama buraya yazmamışım nedensetoplam hesaplarken defterden yaptıydım seninkide içinde
çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin inşaallah

anlayana kadar bu mesajıne o gözünmü var koltuğumda

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dedene ve bütün hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…