benimde gözlerim birden açıldıolmaz ki böyle bişey sülüman amcada az değilmiş ama
ay bendd cok isterim dikis dikmeyi ama beceremedim bi kursa yazilmayi vallayarın çekip koyarım resimlerini...şehirler arası sipariş alıyoruz canım ayrıca sadece giysi değil perde tül nevresim de diiyoruz açıkında reklam yapakitiraf etmek gerekirse gram yetenek yok bende bakalım bacım ne kaa yontabilecek beni
herkes marifetlerini saymak için senin yoğurt yapmanı beklemiş muhatcım gerçekten ama sen başlattın yoğurtçu güzeli
Bende tunik istiyorummaslında çok zevkli bir işmiş bu güne kadar hiç bulaşmadım ben hep söylerdi yardım et bana diye..fırsatını bulursan komek falan açıyor kurs mutlaka git canım terzilik tam kadınlara göre bir iş meslek olarak yapılmasa bile bir kadın en azında kendi ufak tefek dikişlerini yapmalıymış bu yaştan sonra anladım..ev tekstili de dahil bayan terzilik işlerinin hepsini yapıyor.aslında erkek terziliği de yapıyor ama sadece babam kardeşim ve eniştem faydalanabiliyor bu hizmetten15 tl ye dikiyor tunikleri geçen gün müşteri söylerken aklımda kaldı kumaş hariç
AminnnnnnnAllah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
Aminnn Rabbim bu geceyi ibadetle gecirebilmeyi nasip etsin bizlereMüminlerin annesi Hz. Aişe (r.anhâ) anlatıyor:
Dedim ki: Ya Resûlallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim?
Şöyle buyurdu: Allâhümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül-afve fafü annî (Allahım sen affedicisin,affı seversin, beni affeyle).
Srn nasil bir insansin yaa Allah razi olsun sendennnListe kaçıncı sayfada acaba isimlerinizi alacam tek tek dua edecem inşallah Rabbim kabul eder
ay bendd cok isterim dikis dikmeyi ama beceremedim bi kursa yazilmayi valla
Bende tunik istiyorumm
Aminnnnnnn
Aminnn Rabbim bu geceyi ibadetle gecirebilmeyi nasip etsin bizlere
Srn nasil bir insansin yaa Allah razi olsun sendennn
kizlar nasilsiniz bakalim ruzgarli ve hicde anormal olmayan bir sabaha uyandik ruzgarli ve soguk londrada sanirim bizim yaz bize hoscakal dedineyse azicik olsada gunes gordukya bunada sukurler olsun dun gece hic uyumadim desem yeri as yermelerim mide bulantilarim falan hic olmadi ama sanirim dun ya usuttum yada yedigim birsey dokundu sabah 4 bucukta mide bulantisi ve soguk terlemeyle uyandim ve beklenen oldu suan birazdaha iyiyim birazdanda kizimla randevum var en son 6 mayista gormustum insallah guzel haberler alirim ondan
hepimizin kadir gecesi hayirli ve mubarek olsun dualrda bulusmak dilegi ile hepinizi opuyor ve cok seviyorum ve iyiki varsiniz en sikintili anlarimda sizlerle neselendim Rabbim benim yuzumu guldurdugu gibi sizinde yuzunuzu guldursun ve hepiniz hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alin insallah
Sizi çok seviyorum sadece :)
Ve hepinizi tek tek anmak istiyorum duamda.
Unuttuklarım vardır diye listeyi istiyorum :)
Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı bu mübarek gecede.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah bizde seni çok seviyoruz
Hayırlı kandiller
hayalot 15 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
seyyan 5 yasin 1000 ihlas 313 ayetel kürsi
ecrin07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihla 100 enbiya
muhat 41 yasin 1000 ihlas
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 500 enbiya
krizantem 5 yasin 1116 ihlas 100 enbiya 315 ayetel kürsi
nfy_9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
mutluluk27 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
alev99 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
dafniya 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
kgökce 3 yasin 313 ayetel kürsi
yliss 1 yasin
evet toplam olarak okunanlar
151 yasini şerif
4820 ihlası şerif
941 ayetel kürsi
1600 enbiya suresi 89. ayeti
benim yazdığım tüm okunmuşlar bunlardır...
lütfen gözümden kaçan hatırlatsın
ayetel kürsi hatmi yapan
ihlas okuyan başka kim varsa bu listede yazmayan lütfen bugün söylesin
ve akşama Allah rızası için bir arkadaşımız eslem yada kays sizler cemaatle bu dualrın bağışlanmasını sağlarmısınız...
DİKKAT DİKKAT
HEYYYYYY bacımmmmm dualarında benide hatırlaman ümidiyle....Liste kaçıncı sayfada acaba isimlerinizi alacam tek tek dua edecem inşallah Rabbim kabul eder
benide dualarınızda unutmayın bu geceee
Kadir Gecesi Yapılacak Duâ
"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."
Anlamı:
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet." (Tirmizi, Daavat, 12)
HEYYYYYY bacımmmmm dualarında benide hatırlaman ümidiyle....
dualarda buluşuruz inşallah
unuturmuyum canım benimmDualarımdasın canım sende bizleri unutma
Merak etme bacımmm :)
Duamdasın
allah razı olsun bacım biii mukabeledualarımdasın canım sende bizleri unutma
Merak etme bacımmm :)
duamdasın
allahım acil şifalar versin bacım, başta deden olmak üzere tüm hastalarımıza edelim dua....arkadaşlar dedem rahatsızdı akciğer ameliyatı olmustu 1 ay önce...
şimdi ise sabahtan beri olmadık seyler görüp konusuyomus
Nolur dedem için bi dua okuyuverin allah rızası için cok üzüldüüümmmm
koltuk sallaniiiii seyyantamam yazdım senide şindik
yazdıım
yazdımm
onları yazdıydım zatene
ücretsiz mi :)aşılama ücretsiz canım ilacıda raporla alıyorsun biz rapor çıkana kadar parayla aldık 400 küsürdü rapor çıkınca parayı aldık geri seksen yada 100 lira tutmuştı tam hatırlamıyorum
seyyan benm dualar tamamdır hem ayetül kürsi hem yasini şerifhayalot 15 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
seyyan 5 yasin 1000 ihlas 313 ayetel kürsi
ecrin07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihla 100 enbiya
muhat 41 yasin 1000 ihlas
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 500 enbiya
krizantem 5 yasin 1116 ihlas 100 enbiya 315 ayetel kürsi
nfy_9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
mutluluk27 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
alev99 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
dafniya 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
kgökce 3 yasin 313 ayetel kürsi
yliss 1 yasin
evet toplam olarak okunanlar
151 yasini şerif
4820 ihlası şerif
941 ayetel kürsi
1600 enbiya suresi 89. ayeti
benim yazdığım tüm okunmuşlar bunlardır...
lütfen gözümden kaçan hatırlatsın
ayetel kürsi hatmi yapan
ihlas okuyan başka kim varsa bu listede yazmayan lütfen bugün söylesin
ve akşama Allah rızası için bir arkadaşımız eslem yada kays sizler cemaatle bu dualrın bağışlanmasını sağlarmısınız...
DİKKAT DİKKAT
eslem canın hisarda süreç nasıl işliyo ilki tutmasa ikinci deneme şansın nasıl indiim yapıyolar yoksa torpl mi?? bakalım sizin sonuçlarınıza göre belki hemen tüp demezler hayırlısıolur inşaallah hepimizin hakkında bahar85 di galiba hikayesini okudun mu? çok ibretlik bi öyküsü var.... Rabbim büyük şu mübarek gün hürmetine hayırlı bi elatla müjdelesin bizi inş. şu ramazanı şerfde...Amin canım,Rabbim gerçekten bir kolaylık versin merhamet etsin artık,bazı şeyleri kestirip atmakta mümkün değil çünkü...Canım haklısın devlet konusunda aslında,o kadar paraya kıyıp olsun gitsin diyecek durumda da değiliz açıkçası.Zaten spermogram ve hsg olduktan sonra gidicez Hisara...Hisarda ilkinde tutmasa bile,daha deneme şansım olacak,en azından ondan yana artımız var...Diyorum ya her açıdan bağlı elim kolum...Rabbim tercihlerimizi yürüdüğümüz yolu görüyo,inşaallah merhametiyle icabet eder dualarımıza...Bayramdan sonra başlıyacak asıl herşey,mecbur gitmem gereken yerler olacak,sorular sorular...Allahım yardım etsin...
Canım eşimde senin gibi düşünüyo,umrunda değil onun,aldırmamamı söylüyo kimseye,duyarsa duysun herkes diyo...Maddi manevi her türlü güçlüğü çekiyoruz burda,biliyosun işte;Rabbim ayırmasın son nefeste dahil ama enn kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,etsin ki ondan güç bulalım,gönlümüzüm ömrümüzün serinliği olsun,dünyada ahirette taçlandırsınlar bizleri inşaallah...
Tamam canım,keçiboynuzu yemeden versin bakalım.İnşaallah sonuçlarımız her ikimizinde güzel çıkar,Rabbim ummadığımız anlarda hayır kapılarını açsın,sadrımıza ömrümüze ferahlık bereket versin,herşeyin en hayırlısını nasip etsin...
kesinlikle gazi hastanesi derim hatta özel muayenehane düşünüyorsanızda mehmet erdem derim.... zekai tahir çok kalabalık ben zekai tahirede gittim kışın düzensiz dedimya ve gazi gibi düzenli değil daha geçen gün kırıkkalelei kk da bi bayanla knoştum mehmet edemn hastası imiş şimdi ikiz hamile:))gazinin spermogram verilen odasında duş bilem varmış:)))koltuk sallaniiiii seyyan
ücretsiz mi :)
canım dr eşime aşılama için sayınızın artması lazım demiş. daha dün bana bunu.
üzüldüm ben doğalolur sanıyordum.
aşılamayı araştırıyoruz bakalım şimdi
sen hangi hastane gittin. ankarada olur benimkide büyük ihtimal. tavsiye edeceginiz bi yer var mı?
canım senin ismin defterimde yazılı ama buraya yazmamışım nedensecanım bende okumuştum duaları bu liste bu haftanın listesi mi:26::26:
çok geçmiş olsun canımarkadaşlar dedem rahatsızdı akciğer ameliyatı olmustu 1 ay önce...
nolur dedem için bi dua okuyuverin Allah rızası için cok üzüldüüümmmm
koltuk sallaniiiii seyyan
ücretsiz mi :)
canım dr eşime aşılama için sayınızın artması lazım demiş. daha dün bana bunu.
üzüldüm ben doğalolur sanıyordum.
aşılamayı araştırıyoruz bakalım şimdi
sen hangi hastane gittin. ankarada olur benimkide büyük ihtimal. tavsiye edeceginiz bi yer var mı?
arkadaşlar dedem rahatsızdı akciğer ameliyatı olmustu 1 ay önce...
nolur dedem için bi dua okuyuverin Allah rızası için cok üzüldüüümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?